rahat bırakalım ozamn gitsin gelsin bakalım.....
ne parisiii bu saatte kızlarr...işlerimm var gelicem yine ...siz devam edin bakalımm...
Kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum imrendim size...Benim yeni doğum oldu oğlum 2,5 aylık daha yani hiç bişey olmuyor kocacığımı ihmal ediyorum anlayacağınız.Acaba sizin çocuk yok mu yoksa ilerde bende de durum düzelir mi? Yani cilve yapabilecek miyim bundan sonra.Tecrübeliler varsa bilgilendirsin...
msj attım demin hayatım görevini açıklıyorum yazdımoda söle bitanem dedi.. hayatım hemen boynere gidip zar alıyosun yazdım..(zarasurta).. tamam hayatım dedı
düzelir canım
benimde 2 yaşında oğlum var
ama bu dönemde kocanı ihmal etme benden demesi
kızlar yenilebilir iç çamaşırları varmış biliyomuydunuz
Kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum imrendim size...Benim yeni doğum oldu oğlum 2,5 aylık daha yani hiç bişey olmuyor kocacığımı ihmal ediyorum anlayacağınız.Acaba sizin çocuk yok mu yoksa ilerde bende de durum düzelir mi? Yani cilve yapabilecek miyim bundan sonra.Tecrübeliler varsa bilgilendirsin...
msj attım demin hayatım görevini açıklıyorum yazdımoda söle bitanem dedi.. hayatım hemen boynere gidip zar alıyosun yazdım..(zarasurta).. tamam hayatım dedı
- Evde duş alırken, sırtınızı sabunlayamadığınızı söyleyin ve masumane bir şekilde ondan sırtınızı sabunlamasını isteyin.
Zar var canım topshopta satılıyor.Üzerinde değişik yöntemler yazıyıor cilveyle ilgili atıyorsun hangisi gelirse onu uyguluyorsun.Böyleydi heralde:26:
slmmmmmm kızlarrrrrr. cilveli arkidişlerrrrr nasılsınızzz bakalım
siteye bişey mi oldu bir süre giremedim
yok artık
benden bahsediyo
kızlar ben çift taraflı dondurma yemeyi hiçbirşeye değişmem.Parisede o pozisyonda gidecen.fişi takmaya gerek kalmadan eyfele çıkıyon zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?