cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

:) yoo öyle baş ağrısı falan olmaaz :))

sen zaten giyinip kuşanmış, sofranı bile hazır etmişsin.
şimdi sıra ruhunda. sonra da sıra eşinin ruhuna gelecek. ruh okşamak hep unutuluyor ama en önemlisi bu gaiba...

hadi şimdi kendini rahatlacak şeyler yap. bir şarkıya eşlik et yüksek sesle. kuş gibi cıvılda. unutmayalım erkekler kuş gibi cıvıl cıvıl, kelebek gibi nazlı ve şuh kadınları seviyolar:KK66:
sende de eşini düşünen bir kadın olarak hepsi var sanırım yanılıyor muyum arkadaşım:)

varmiki.....dersin :roflol:ama dedigin gibi sarkı olayini yapcam simdi faydasi olur umarim
çok tsk ederim tatlima.s.

Unutulmamışım demek ,hoşuma gitti bu hihoyyyt Teşekkürler canım...Zaten burası ilk uğradığım topiklerden biri oldu kaydirigubbakcemile2

Dün yaptığım şımarıklığı anlatıyım size;

Eşim işten geldi ... Haliyle yorgundu...Bir şey yapmalıydım onu kendine getirmek için CADIARZU Ben de dedim ki;

-- Ben daha yorgunum ama biliyo musun ...

--Ne oldu ki yoruldun aşkım tüm gün evdeydin...

-- Eee seni özlemekten yoruldum !! Bu beni çok halsiz düşürüyor... (Cilveli suratlakaydirigubbakcemile3 )

Tabi dayanamadı öptü yanağımdan...

-- Bi de burdan öp , burası da özledi ...(yerini gösterdim kaydirigubbakcemile3)

-- Muckkkk.. (sesli sesli öpücük alındı)

--Bi de burdan , burası da özledi çok... (farklı bir yerkaydirigubbakcemile3)

--Muckkkkkkkk..... (sesli ve istekli bir buse daha kaydirigubbakcemile3)

İnanın böyle diye diye yüzümdeki her santimetrekareyi öptürdüm kaydirigubbakcemile3

Tabi kociş tüm yorgunluğunu unuttu beni öpmekten :asigim:

bende öle deyincee yanlış anladımm :jeyyar:

bekarlara nasıl tavsiye versek kızlar bilmem ki bir düşünmek lazım hassas konu :))

yaa ben cilveliden ziyade seksapalitesi yuksek bi bayan olmak isterdim... heran anlarsınız yaa yapmak isterdim erkeklerin en sevdiği şeyy :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

ilahi kızlar erkekler zaten bi göz kaydırsan havada uçarlar sizde ne bilim konuşurken yan yaneyken hafiften değdirin bacaklarınızı bacağına bu geldi şimcik aklıma ben daha bulur yazarım size uykum geldi

yok anam yok ben beceremiyom bu isleri yha cilvenin c si bile yok :nazar:
gecem berbat oldu son anda vazgectim okadar yaptigim stres yanima kaldi
ne zormus buya valla artik yapacak bisi yok esiminde sansına benim gibisi dusmus
idare edecek artik-tatlicadiarzu-:eek:

yok anam yok ben beceremiyom bu isleri yha cilvenin c si bile yok :nazar:
gecem berbat oldu son anda vazgectim okadar yaptigim stres yanima kaldi
ne zormus buya valla artik yapacak bisi yok esiminde sansına benim gibisi dusmus
idare edecek artik-tatlicadiarzu-:eek:

Kıyamam sana canım ya:1hug: O kadar hazırlık yaptın ettin ,süslendin ,püslendin... ınan bu kadarına bile mutlu olmuştur o kaydirigubbakcemile2
Sanırım sen kastın kendini nasıl davranıcam diye , ondan böyle diyorsun ... Olsun hiç üzülme ,senin bu çabaların bile hoşuna gitmiştir bu yeter sana yerimseniben

Bizde de ben kocama iltifat ederim , onu şımartmak için güzel sözler filan , olmadık bir anda ama ... (Bulaşık yıkarken köpüklü ellerimle gider yanına hoşuna gidecek sözle söylerim aklıma estikçe )
Benim de kocam kızarır , domates gibi olur , utanırkaydirigubbakcemile3 Bizde de o acemi , böyle şeyleri duyunca bile şekli değişiyo :roflol:

Bizde de ben kocama iltifat ederim , onu şımartmak için güzel sözler filan , olmadık bir anda ama ... (Bulaşık yıkarken köpüklü ellerimle gider yanına hoşuna gidecek sözle söylerim aklıma estikçe )
Benim de kocam kızarır , domates gibi olur , utanırkaydirigubbakcemile3 Bizde de o acemi , böyle şeyleri duyunca bile şekli değişiyo :roflol:
[/QUOTE]

sizde bizimki gibisiniz anlaşılan:1rolleyes: bizde de ben isteriğimdir her an sarmaş dolaş oluyum cilve naz olsun bayılırım ama benim kociş de tam aksine ben üstüne düşmessem nadirdir :icecream:

Unutulmamışım demek ,hoşuma gitti bu hihoyyyt Teşekkürler canım...Zaten burası ilk uğradığım topiklerden biri oldu kaydirigubbakcemile2

Dün yaptığım şımarıklığı anlatıyım size;

Eşim işten geldi ... Haliyle yorgundu...Bir şey yapmalıydım onu kendine getirmek için CADIARZU Ben de dedim ki;

-- Ben daha yorgunum ama biliyo musun ...

--Ne oldu ki yoruldun aşkım tüm gün evdeydin...

-- Eee seni özlemekten yoruldum !! Bu beni çok halsiz düşürüyor... (Cilveli suratlakaydirigubbakcemile3 )

pespembe canım bu kısmı sevgiliye uygulanır msnde sonuç

'':-aşkım,uçak biletimi aldım ya bir görüşsek iyi olacak.''
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sizde bizimki gibisiniz anlaşılan:1rolleyes: bizde de ben isteriğimdir her an sarmaş dolaş oluyum cilve naz olsun bayılırım ama benim kociş de tam aksine ben üstüne düşmessem nadirdir :icecream:

Her evde bizden bi tane olursa , diğeri ona benzer diye düşünüyorum...

Kocam bana benzemeye başlıyor sanırım kaydirigubbakcemile3

bravo sana kadının gücü işte bende başarıcam sonunda kendime benzetcem aman dikkat edelim sonra kocalarımız bizden azgıın olmasın :roflol: başedemeyiz sonra

X