cilve örnekleri verelim...

bütün hayallerim suya düştü..eşimin akşam işi çıktı geç geldi..o geldiğinde ben uyumuştum...senağlama

ayy çok komıksınız kızlar. hıç gulesım yoktu. hepınız alemsınız.:içelim:

alın sıze benden bır cılve. eşimın karşısında meyvelerı dudaklarımı şişire şişire yerım. hele çilek yerken heeeççç dayanamaz. bazen annemlerın yanında yaparım, kıpkırmızı olur hemen msj atar; gece bittın sen bunu bana yapmayacaktın dıye....he he onu zora sokmak çok hoşuma gıdıyor delikafadulden

yyaaa bıde hıç olmayacak yerde ve zamanda acık mesajlar atarım eşime, deli olur. mesela babamla tavla atarken falan. işte o zaman annemler kapıdan bız çıglık çıglıga yakalamaca oynarız evde. tavsıye ederım.

valla ben cok oturaklı agır bır ınsan gıbı görunmeme karşın eşim ne halt oldugumu çok ıyı bılır. mesela merdıvende onume geçerse pandigı yer. . eşim bır kere gulme krızıne tutuldu pandık attıgımda altına kaçırmıştı. hıç beklemedık anlarda elleme huyum vardır.

Kız bız senınle aynıymısık vallaa..... :icecream:

noliy burdadelikafadulden

Anam gelmısın sonunda hadı dökül sendee.... vardır sende ıcraat.. :jeyyar:

günaydınlaaaarrr..diorumki kknın böle bir topice ihtiyacı varmışkaydirigubbakcemile ay baştan sona koooptum valla...

ben geldiimmm :eek:

anam akşam kurufasulyeyi yedim anında sızmışım koltukta ben yaaa benneyaptımki

(16 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
lady34, Alsebe, cubuk_kraker, Egem, ekocin, esyn, evlibarkli, gurbaa prenses, Huysuz+, melekberke, narcoleptic, ozde-01, pamugum, papatya16, tatlicik, ylmzhatice

zabah zabah mirmirmirmir
aranızda evde olan var mı :nazar:

X