- 14 Nisan 2009
- 129
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi sevgiliask
aaa benim aklıma patron-sekreter mevzusu geldi....delikafadulden
çekçen dar miniyi üstüne düğmeleri açık gömlek.
alcan eline dosya gitcen yanına,
"şu raporları bir incelesek beraber kafama bir şey takıldı"
adam masada oturuyor olcak o esnada...
sonra da dosyalar incelenir masada....Şeniz
Hangı otel hilton muu... :lepi: delikafaduldennapammm canım ya otelde olunca boleeeee3 te gelıorum 10 da cıkıorummm bekliii kapıda zavallımmm yenı topıc actm derdım varda yardım beklıorummm:içelim:
Anaaaammmm ...... :roflol::roflol::roflol:öncelikle lise eteklerimiz var dı ya onlardan edinin bitane.. mini... sıonra diazltı çorap düğmeleri yarıya kadar açık beyaz gömlerk... öretmenim bu dersten geçemezsem kalıyorum falan diip gidin yanına:) inananmıcaksınızkaydirigubbakcemile3
daha yazıyım mı? istermisiniz kızlar...
daha yazıyım mı? istermisiniz kızlar...
efendüm şimdiye kadar yağı denedik
tencereleri denedik
bilimum tatlıları denedikcokacimcoook
hatta kıçımızı başımızı açıp gocamızın gözüne gözüne salladık
vs vs vs vs
ee daha ne istiyon yetmiyomu:mymeka:
bak biraz bekle bişeyler çıkabilir
aaa benim aklıma patron-sekreter mevzusu geldi....delikafadulden
çekçen dar miniyi üstüne düğmeleri açık gömlek.
alcan eline dosya gitcen yanına,
"şu raporları bir incelesek beraber kafama bir şey takıldı"
adam masada oturuyor olcak o esnada...
sonra da dosyalar incelenir masada....Şeniz
direk adama dal diyon yani
peki bu dosya klasörmü olsun
yoksa basit bişeyde işimizi görürmü-tatlicadiarzu-
o yese olmaz mı??sırnaşık şey:roflol:eee sne böyle üşenirsenn. olmaz bu iş ayrıca ortada çikolata falan kalmıcakkii hepsini sen yiyeceksin zatiiisırnaşık şey:teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bugün, 16:33 açılmış topic bu saat olmuş bu kadar yorum olmuş vay anasınııı siz neymişsiniz bee :1shok::1shok:
2tanede misafriniz var ha haberiniz ola :1ninca:Yaw yaşım küccük yoksam bende verirdim iki örnek ama :roflol:
Mesleğimi buı konuya alet etmek istmem ama bilemem anlatabildim mi :jeyyar: yerimseniben
o yese olmaz mı??sırnaşık şey:roflol:
Bugün, 16:33 açılmış topic bu saat olmuş bu kadar yorum olmuş vay anasınııı siz neymişsiniz bee :1shok::1shok:
2tanede misafriniz var ha haberiniz ola :1ninca:Yaw yaşım küccük yoksam bende verirdim iki örnek ama :roflol:
Mesleğimi buı konuya alet etmek istmem ama bilemem anlatabildim mi :jeyyar: yerimseniben
Kızlar cekın jartiyerleri sıyah sıyah... ustunede uzun sıyah bır elbıse gıyın.. saclar havayla dans etsın.. delikafadulden
hafif göğüs dekoltesı.. herseyınızı salman ortaya.. :mymeka: azcuk gızlı kalsın ısın çekicülüğünü orda bilmiyonuz brısey....