cilve örnekleri verelim...

Yok canım şaşırmamış, bir profilinden tüm msjlarına baksanıza, heryere hiltonu kopyala yapıştır yapmış...Görgüsüzlük diz boyu -tatlicadiarzu-

Boşverinn gerçekten seven adama hilton otelinde düğün mü karıcıgının güzel bir cilvesi mi :jeyyar: deseler sizce hangisini seçer gerisi boş ............. Şeniz

hiltonlu gelin bütün topiklere el atmış.bende baktım az önce.cilveli olmak için hiltonda düğün gerek heraldekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol:

canım topik şaşırmış...o

valla ben bole seylerı hıc sevmıyorum hemde bekarken ((Evlendım aklımda ne varsa ıcımde ne kaldıysa hepsını evlendıkten sonra kocama yapıyorum artık.boyle seyler bana ters bıde ole bırlıkte uyuduk vs dıyorlar yuh dıyorum.Hıc hos seyler degıl bunlar ya.Yanı ben fazla modern bır ınsanım amerıkada buyudum okudum geldım Turkıyede evlendım daha 5 ay oldu.Ona rağmen hıc boyle bır sey yapmadım hep aklımda babam vardı cunku bana karsı olan guvenını hıc sarsmadım.O da bana ne ıstedıysem fazlasıyla yaptı,düğünümü bile o yaptı Hilton otelınde.Evimizide o aldı.Cnk evlendıgınde kızım olursa dıllere destan dugun yapacagım ona demıs yaptıda:)) Gercektende oyle oldu bu yılın en pahalı en gosterıslı dugunu benımkı oldu.Darısı sıze arkadaslar.

bence şaşırmamış yaw baksana :dilcikar:
ben ve bir kaç arkadaşın profilinde bekar yazıyo ya ondan olabilir.

yav cıdden heee heryere hıltonu copy paste yapmıs arkadas o topiklerden bırıde bızız ıste..... kafamçokkarıştı
Bekarlık bahane maksat hilton sahanee... :lepi:

Neyse hakkaten sallayalım da bu konu da evli- bekar muhabbetine dönmesin.Herkesin cinsel hayatı kendine dimi ama kaydirigubbakcemile2

yav cıdden heee heryere hıltonu copy paste yapmıs arkadas o topiklerden bırıde bızız ıste..... kafamçokkarıştı
Bekarlık bahane maksat hilton sahanee... :lepi:

aynennnn katılıyorum canımmm amannn bosver aşk olmadan para da neymıs ınsan ıcınden geldgı gıbı yasamalııı smdı benım kı kapıda benı beklıo ısten cıkmamıııııı:CüvCüv:

Neyse hakkaten sallayalım da bu konu da evli- bekar muhabbetine dönmesin.Herkesin cinsel hayatı kendine dimi ama kaydirigubbakcemile2

herhalde canım hayal etmek için de evli olmak zorunda dğeilim herhalde cık cık
:dilcikar:delikafadulden

sürekli hiç tasvip etmiyorum diip durmuşsunuz. iyi siz yapmayın ozamn ki zaten yapmamışsınızda ama hayatta sizden farklı insanlar olduğunu da kabul edin. ki büyle eğlence içerikli bir topc de bile namus dersi vermeye çalışoıyorsunuzç. kendinizle çok övünmeyin ... lütfen....siz süpersniz harikasınız biz... kötüyüz ok...

anam geyik olmuş bura :))))

cilve örneklerinizi alalım bayanlar yerimseniben

efendüm şimdiye kadar yağı denedik
tencereleri denedik
bilimum tatlıları denedikcokacimcoook
hatta kıçımızı başımızı açıp gocamızın gözüne gözüne salladık
vs vs vs vs
ee daha ne istiyon yetmiyomu:mymeka:
bak biraz bekle bişeyler çıkabilir

uy kacta cıkın tatlus asagıda senımı beklii yazıık...kaydirigubbakcemile3

çıkın ozaman bu topicten hiç size uygun değil......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…