cilve örnekleri verelim...

sürekli hiç tasvip etmiyorum diip durmuşsunuz. iyi siz yapmayın ozamn ki zaten yapmamışsınızda ama hayatta sizden farklı insanlar olduğunu da kabul edin. ki büyle eğlence içerikli bir topc de bile namus dersi vermeye çalışoıyorsunuzç. kendinizle çok övünmeyin ... lütfen....siz süpersniz harikasınız biz... kötüyüz ok...

Yani....Cilve veya fantazi paylaşıyoruz diye namusumuzun biyere gittiği yok heralde ....
Burda ileride kocacıgım olunca neler yapabilirim boş vaktimde bunları öğreniyorum ne var bunda ayıp olan :mymeka::dilcikar: dökül kız sende sevgiliask :nazar:

sürekli hiç tasvip etmiyorum diip durmuşsunuz. iyi siz yapmayın ozamn ki zaten yapmamışsınızda ama hayatta sizden farklı insanlar olduğunu da kabul edin. ki büyle eğlence içerikli bir topc de bile namus dersi vermeye çalışoıyorsunuzç. kendinizle çok övünmeyin ... lütfen....siz süpersniz harikasınız biz... kötüyüz ok...

o ben değilim yaww topicinde alıntı yaptımmmm sadeceeee
:eek:hihoyyyt

valla ben bole seylerı hıc sevmıyorum hemde bekarken :KK43:((Evlendım aklımda ne varsa ıcımde ne kaldıysa hepsını evlendıkten sonra kocama yapıyorum artık.boyle seyler bana ters bıde ole bırlıkte uyuduk vs dıyorlar yuh dıyorum.Hıc hos seyler degıl bunlar ya.Yanı ben fazla modern bır ınsanım amerıkada buyudum okudum geldım Turkıyede evlendım daha 5 ay oldu.Ona rağmen hıc boyle bır sey yapmadım hep aklımda babam vardı cunku bana karsı olan guvenını hıc sarsmadım.O da bana ne ıstedıysem fazlasıyla yaptı,düğünümü bile o yaptı Hilton otelınde.Evimizide o aldı.Cnk evlendıgınde kızım olursa dıllere destan dugun yapacagım ona demıs yaptıda:)) Gercektende oyle oldu bu yılın en pahalı en gosterıslı dugunu benımkı oldu.Darısı sıze arkadaslar.

eeeee ??? fisfisfis

çatlada patla demiş bıde..
valla aşkın her turlusunu düğünun hıltonbda olmasada şatafatlısını köy düğünü kız düğünu havuz düğünu olarak yasadım...ee napalım bızden bukadar cıktı ..bızım fantazı anlasımız bu!!

aa hiçte bile ben sadece fanteziyi beğenmedim :dilcikar:
ne gerek var yara bantına tut yakasından çek götür bin sırtına vur kırbacı vur kırbacı :nazar: sonra yara bantı .. -tatlicadiarzu-

anladın ?şakkıdı

puhahahahhaha...koptuumm karnıma ağrı girdiii gülmekten :roflol:

arkadaşlarım en önemli unsurlardan biri kendiinizi o akşam kesinlikle cinselliğe hazır hissetmek yani aytağa bir ilahe gibi girmelisiniz. oda daki oş ışık mum ışığı.... elektriklerin kesilmesi süper bi fırsat.... ama ışıkların kesin kapalı olduğuna emin olun da şak diye tüm lambalar yanmasın...konsantrasyon bozulur.. kaydirigubbakcemile2:1rolleyes:

çatlada patla demiş bıde..
valla aşkın her turlusunu düğünun hıltonbda olmasada şatafatlısını köy düğünü kız düğünu havuz düğünu olarak yasadım...ee napalım bızden bukadar cıktı ..bızım fantazı anlasımız bu!!

catlayı ben yazdım canıım onun yorumuna alıntı olarak yanlıs anlasılmasııın bende dalgasına ole dedııım aşk parayla degıldır walla onlada mutlu olunmazzz hıltonmus cıraganmısss bananeee:)))

öncelikle lise eteklerimiz var dı ya onlardan edinin bitane.. mini... sıonra diazltı çorap düğmeleri yarıya kadar açık beyaz gömlerk... öretmenim bu dersten geçemezsem kalıyorum falan diip gidin yanına:) inananmıcaksınızkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar fantazim geldi birden
bak şimdi önce kocanızın kredi kartını ele geçirin
sonracıma lüks bir otelde süit ayırtın hilton svis şerıtın olabilir
ve kocanızın oraya gelmesini sağlayın
süper bir gece geçirin kocanıza eve dönünce paranın nereden geldiğini söyleyinki
gözünüzdeki ve vicudunuzdaki muhteşem morluklar diğer aylarınıza renk versin:mymeka:
s

öncelikle lise eteklerimiz var dı ya onlardan edinin bitane.. mini... sıonra diazltı çorap düğmeleri yarıya kadar açık beyaz gömlerk... öretmenim bu dersten geçemezsem kalıyorum falan diip gidin yanına:) inananmıcaksınızkaydirigubbakcemile3

hehe süper yaaa saçımızı da örelimmi pekikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

eneeeeeeeeeeem :)))))))))))))) Oda gel sana pardon seni geçireyim dicek dimi puahahha :roflol::roflol::roflol::roflol: koptuuuum :roflol::roflol:

X