cilve örnekleri verelim...

yaww ne topic açarmısım ben yaww....... :) çok mutlu oldum.. çünkü çoğumuz iş güç unutuyoruz böle şeyleri ertelşiyoruz yada ama arada bir hareketlendirmek lazım kızlar...seviyorum sizi

pekii kızlar bi alşam kocanıza eve gelmeden önce diinkis ana bir hediye aldım.. çimden geldi falann.. ok. sonra çıplak ve tertemiz vücudunuzu kırmızı kalın bir kurdele ile sarın ve büyük bir fiyok yapın ..tavsiyem bunu yaptığınızda ayağınıza topuklu giymeniz. ve üzerinize sabahlık giymeniz. size temin ederim o paketi açmak için sabırsızlandığı kadar hiç sabırsızlanmamıştır..:)

Benımkı acmaz.. direk güm... paket patladı... delikafaduldendelikafadulden -tatlicadiarzu- :1ninca:

yaww ne topic açarmısım ben yaww....... :) çok mutlu oldum.. ççünkü çoğumuz iş güç unutuyoruz böle şeyleri ertelşiyoruz ayada ama arada bir hareketlendirmek lazım kızlar...seviyorum sizi

sağol canım ben kendimi hediye paketi gibin kurdalemeyi hiç düşünmemiştim :roflol: :roflol:

ilerde nasıl olcak acabaa :1rolleyes: neyse bakalım hayırlısı ...sen anlatmaya devam et canım çekinme hiç emi :1ninca::1ninca::dance:

napıyoruzzzz adam işten geleceği vakit,varsa küvetimizi doldurcezzzz bol köpüklüsünden...gircez içinee...muhtelif yerlerde mumlar hoş bir ambiyans:))

içeride salonda bir not "banyoda seni bekleyen bi şey var"

erkeğimiz yanımıza gelince de şöyleee kravatından haşince yanımza çekicezzzz...

bıcı bıcı yapcazzz:))
-tatlicadiarzu-

X