cilve örnekleri verelim...

bakın herzaman herkes sever diyemem ama birlikte erotik bir film izleyinç. ama hakikaten konulu hoş ünlü oyunccuların olduğu filmler var onları... gaz yanii direkt... iki taraf içinde ...

Betuly, ADES23, aycaaaaaaa, beliss, Ben+, burcuözge, cemre110, Cns', dilevinxx, divine_time, kahorihama, karakedii, mihrak, missfit, osssnur, patient.t, saleen, selda_berrak, sevgiliask, tales, yiğitimmm, _ezgi_+

Hatunlar bakmaylan olmuyo bu ısler ıcraat gerek....

aynen ya katılıyorum icraat lütfen....

aboww bu konu hala kapanmadı mııı :))
yada geyiğe döndüğü halde neden hala burda...

kappanmasını istemiyoruz. geyiğe falan da sönmedi fikir alışverişinde bulunuyoruzç biz burda dimi arkadaşlar yawww..benneyaptımki

ben bilirim o fikir alışverişleriniii kaydirigubbakcemile3
klişeciler gurubu burayı bastı mı olay geyiğe döner
bunun örneklerini çok kez gördüm
deneyimlerime daynarak konuşuyorum ben :jeyyar:

ben şu kurdele fantezisini etcem gece ..kaç merte lazım onuda yazıveseydiniz..
bide markası ne olsun.:roflol::roflol:.

ay bide öğle mumya gibi görün ce bizi..-tatlicadiarzu- adam korkmasın beni hanım sıyırdı kendini bağlamış demesin sona bozuşuruz ha..:roflol::roflol:

bir leğen suyu alıyoruz;mis kokulu köpüklü köpüklü...

üzerimize hoş bir elbise hafif göğüs dekolteli.

leğenimiz alıp sevdiceğimizin önüne çömüyoruz...

eteğimizi sıvıyorız şöyle yukarı doğru otururken..

sevdiğiceğimizin ayaklarını yıkamak suretiyle yumuşak hareketlerle eyleme adım atıyoruz..
:jeyyar:hihoyyyt

Striptiz :1ninca: emmee nasıl onu siz bulun artık mirmirmirmir

yaww öle mumya bibi yapmıcan baçaklarının arasından geçirip göğs hizesında bağlıcan tıpkı hediye paketi gibi.. allah hiyiliğini versin....:teselli:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

vayyyyy tuttum bunu :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…