Lekeler, Çiller Ciltteki koyu lekelerinden kurtulabilenler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Bildiğim kadarıyla hamilelikten sonrada ciltte koyu lekeler oluşuyor veya artıyormuş. Önerebileceğim şey eğer emzirmiyorsanız uygun bir cilt bakımı :) aha içeren serum , arbutin , niacinamide tarzı serumları inceleyebilirsiniz bunun için ise size the purest solutions tavsiye edebiliriim :)

Gano Excel diye bi firmanın sabununu sattılar bana hiç inanmadan kullandım şeffaf renkli ciddi anlamda lekelerim gitti bide bu Selin cigercinin reklamını yaptığı bi marka vardı onu hatırlamıyorum adını ama ikisini düzenli kullanımda vücudumdaki lekeler ve yüzümdeki doğum sonrası lekelerim gitti

Ben cildiye için randevu almaya çalıştım aylardır asla boşluk yok.yillar önce expigment ve acnelyse kullanmıştım 1 ay kadar yüzümdeki çillerin renginepey acilmisti.
Yine o aklıma geldi. Gittim eczaneden expigment yüzde 4 , hametan , madecasol ve bepantol plus aldım. Expigment hariç hepsini cam kavanozda karıştırdım. Sonra yatmadan önce la Roche mavi yıkama jeli varya onla yüzümü yikayip bu kremleri sürdüm. Expigmenti sürüp üstüne o hazırladığım karisimdan sürdüm.
Ayrıca göz etrafimda beyaz yağ bezesi vardı bı tanesi bı susam tanesi büyüklüğünde filan.
Sabah kalkınca yüzümü önce cayagaci yağı sabunu ile yıkadım. Yağ bezlerinin üstünde biraz beklettim sabunu 2 3 dakika kadsr. Sonra la Roche ile yıkadım .
Ardından avenin çok hassas ciltler için Güneş kremi var. Ondan sürüyorum.
Yaklaşık bi 15 gün oldu başlayalı .
Sonuçlarını yazayım.
Burun bölgesindeki çiller burnun ucundakiler daha çok açıldı kemik kısmına gelen yerler hala aynı.
Yanaklardaki çillerde açılma var. Gözenekler özellikle yikayip güneş kremi sürünce yaklaşık 4 5 saat yok gibi oluyorlar.
Yağ bezelerim inanılmaz küçüldü. Bende sabredemedim toplu iğnenin ucu ile derinin üstünü deldim yağ bezeleri hop düştü.
Ha ben bütün bunları bir deli cesareti ile yaptım. Asla bir dermatolog tavsiyesi ile değil.
Canıma yetmişti.
İlk yüzümde başladığım zaman zaten sivilce vardı regl dönemindi. Sonra sivilceler iyice arttı. Cenemde ve boynumda. Çay agacinyaginin kusturdugunu düşündüm pes etmedim. Sonra sivilceler kurudu. Bu sefer yüzümde beyaz noktalar belirdi deri altında bildiğin yağları küstü yani cilt. Her yikamamda o beyaz noktalsr cilt yuzeyine yaklaştı ve kremler soydukca sivilce gibi kendiliginden cilt üstüne çıktılar tabi ben yine sabredemedim sıktım ve ilk vasta o kadar derinde duran beyaz noktalar çıktı gitti yüzümden.
Ha bunları tavsiye edermiuim tamamen size kalmış. Ben tecrübelerimi paylaşmak istedim. Çillerim bitmedi ama siyah noktalarim geçti komedonlarin yüzde 90i geçti gözenekler geçti. Yüzüm çok yagliydi şuan dengeli.
E bu da yeter bana.
Bu arada maliyet bepantol plus 45 tl expigment hametan ve madecasol SSK karsiliyor az bivucret odedim.
La Roche eczaneden aldığım için biraz pahalı olabilir 190 TL ama 400 ml avene güneş kremi 80 ml 280 TL cayagci sabunu aktardan 25 TL.
Çok uzun oldu ama umarım faydası olur.
Kesinlikle deneyin demem ben uzman değilim. Ama tecrübem bu şekilde.
Cilt tipim yağlı. Ve aşırı problemli ne ararsanız var. Herşey bende mevcut olduğu için yeni birşey eklenir korkusu olmadı.
Sevgiler....

Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Nerde otryosun ıl ılce olarak sole sana cok ıyı bı tavsiyem olck

merhaba . bendede leke ve kırışıklıklar oluşmaya başladı. ben yeni doğum yaptım bu ürünler emzirme dönemine uygun mudur bilginiz var mı?
Merhaba emzirme döneminde kullanılır mı bilemiyorum açıkcası siz yine de emzirme dönemi bitince kullanın bence nolur nolmaz yanlış bişey demiyim şimdi 🌸🌸

Ayn öyle bende gitmiştim aynı şekilde biodrrma serum,krem ve güneş koruyucu yazdi ayiriten 2 krem daha düzenli olarak kulanilinca baya iyi geldi şuan Bayadır kullanmıyorum çünkü gebeyim gebelikte çok merak ediyorum kulansam sorun olur mu
Bence gebelikte kullanmay ya da bi doktoruna sormadan deneme derim nolur nolmaz bebişi doğurduktan emzirme dönemide bittikten sonra düzenli olarak devam edersin bakın ürünlerine :)

Bence gebelikte kullanmay ya da bi doktoruna sormadan deneme derim nolur nolmaz bebişi doğurduktan emzirme dönemide bittikten sonra düzenli olarak devam edersin bakın ürünlerine :)
Bencede bebege zarari olabilir.benimde lekelerle basim dertteydi bi cok sey denedim ama olmadi ben geciremedim o lekeleri.lazer tedavisi gordum simdi 3.seansta bile farkedildi.bi kaç aya kadar tam cildin toparlanır dedi doktor ama bekliyorum bakalim.bu haliyle bile guzel gorunuyor gozume şimdi.cok yogun lekekerim vardi.ve insallah cildimi dogru koruyabilirimde bi daha lekem olmaz

Merhaba takip ettiğim bir influencer sinoz kullanıyor ve lekeleri yok oldu, yüz yıkama jeli, leke kremi ve altın serum üçlüsü kullandı sizin araciliginizla sormuş olayım kullanan var mı gercekten faydasını gören var mı?

Bencede bebege zarari olabilir.benimde lekelerle basim dertteydi bi cok sey denedim ama olmadi ben geciremedim o lekeleri.lazer tedavisi gordum simdi 3.seansta bile farkedildi.bi kaç aya kadar tam cildin toparlanır dedi doktor ama bekliyorum bakalim.bu haliyle bile guzel gorunuyor gozume şimdi.cok yogun lekekerim vardi.ve insallah cildimi dogru koruyabilirimde bi daha lekem olmaz
Bu hangi lazer ?

Eğer lekeleriniz iki yıldan az süredir varsa kremlerle geçiyor ama eski lekelerse kremler rengini açıyor ama tamamen geçmiyor orda açık renkte olsa duruyor. Prp yaptırdım üç seans ondan da çok bir fayda göremedim. Sakın yüzünüze karbonat limon gibi şeyler sürmeyin daha çok lekelenebilirsiniz

Kuzum düzenli olarak her hafta peeling yap ve tonik olarakta elma sirkesi kullan yüzünü her sabah akşam sabunla yada kelle yıkandıktan sonra. Benim bildiğin ay şeklinde kocaman vardı çok geçti

Lazer tedavisi ücreti na kadar seans başı mi ödüyorsunuz yoksa toplu mu ankastiniz birde hangicsehir bilgi verirmisiniz

Ojemrujumrimelim die bir hesap var, malyaj cilt bakımı çok güzel paylaşımları var.. onun da cilt lekeleri varmış çok da koyu nasıl geçirdiğine dair hep paylaşıö yapıypr ama meşakkatli tabi asittir açıdır güneş koruyucudur en az 10 kalem ürün öneriyor, hem de uzun vadede çözüm tabi.. ana prensip mikro soyucular ile o koyulukları açıp, ki soyulan bölge lekeye daha da meyilli olur, orayı da güneş kremleri ile ciddi şekilde korumak. O yüzden leke tedavisini, bu soyucu ürünleri nisan -ekim arasında kullanmayın derler. Yazın yapılabilecek en iyi şey gğneş kremini özenli ve dikkatli kullanarak var olan lekeyi koyultmamak ve yeni lekelerden korunmak. Biraz fikrim vardı paylaşmak istedim cilt bakımını severim ama leke tedavisini birebir denemedim, umarım biraz olsun faydası dokunur.

beybı ben hıc bılmıyorum ama hamılelıkte bazı kadınlarda cıkıyor sonra gecıyor dıye biliyorum bende hamıleyım çenemde basladı guneslı gunler gelınce krem surmeden cıkmıcam umarım gecer dogumdan sonra..

Merhaba benim sol göz kenarımda kahverengi bir güneş lekesi vardı.Belli bir süre sonra daha belirgin hale geldi. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile W-Lab Kozmetik Beyazlatıcı Krem ve Madeleb kullandım.Yani tam tarih veremiyorum ama kısa bir süre sonra o lekenin olmadığını farkettim. O dönemde düzenli kullanmıştım tabi sabah akşam sürüyordum . Şu anda o lekeden iz yok . Sanki hiç çıkmamış gibi :) Bir kaç arkadaşımda benden sonra aldı kullandı . Yani hepsinden haberim yok ama bir tanesinin memnun kaldığını biliyorum.
Madelebi ben de 2 ay falan düzenli kullanmıştım bir etkisi olmamıştı

Benim cildim de öyle bende her üründen kolay kolay memnun kalamıyorum ama bioderma kullanırken bi sıkıntı yaşamadım şahsen bu arada dediğim ürün biodermadan beyaz renkli olan seri pigmentbio adı benim kullandıklarım concentrate ve daily care spf50+ zaten beraber kullanman lazım b daily care spf50+ güneş koruyucu da nemlendiriyo bide
Lekeleriniz kaç yıllık?

X