kullanımı bırakalı bir hafta oldu sürdüğümde kızaran yerlerde yanık gibi koyu kahverengi leker oluştu onların geçip geçmeyeceğini merak ediyorum her bölgede yok bu sorun sadece elmacık kemiğe yakın sağ ve sol kısımda kaldı
Hayalcim sana yardımcı olamayacağım keşke elimden bir şey gelse.mesajlarıma baktım biişey göremedim bu konuda yapılacak bişey varmıdır şimididen tşkler çok sağolun
Kızlar eğer siz de isterseniz 3 kişi seçeceğim. Saç, cilt, el bakımı gibi konularda yardımı ihtiyacı olan kişilerle sürekli iletişimde olarak yardımcı olmaya çalışacağım. Sorunu çözene kadar yanınızdayım. Buradan siz bana sorununuzu ve yaşınızı yazın. Ben de seçip yine buradan bildiriyim. Görüşmek üzere...
Mesela beni seçebilirmisin:))
İmza
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
tamam canım yaz bana sorununu. elimden geleni yaparım.
Ben beyaz tenliyim gözlerimde mavi yeşil saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum yakışır mı sizce boyatmalı mıyım ?
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
Beyaz tenliyim
Ozaman olur ama kızıl daha güzel olur beyaz tenli renkli gözlülere
İmza
Canım kaşların ne renk ? Benim arkadaşımda beyaz tenli mavi gözlü siyaha boyadı fıstık gibi oldu ama kaşları koyu. Ben sarışın renkli gözlüyüm ama kaşlarım çok seyrek ve sarı bu yüzden siyaha cesaretim yok