Cilt ve saç sorularınızı paylaşabilirsiniz...

mesajlarıma baktım biişey göremedim bu konuda yapılacak bişey varmıdır şimididen tşkler çok sağolun

Arkadaşlar sağolun bir sürü özel mesaj yazıp teşekkür etmişsiniz, çok mutlu oldum. Umarım faydasını görürsünüz :)

Kızlar eğer siz de isterseniz 3 kişi seçeceğim. Saç, cilt, el bakımı gibi konularda yardımı ihtiyacı olan kişilerle sürekli iletişimde olarak yardımcı olmaya çalışacağım. Sorunu çözene kadar yanınızdayım. Buradan siz bana sorununuzu ve yaşınızı yazın. Ben de seçip yine buradan bildiriyim. Görüşmek üzere...

Mesela beni seçebilirmisin:))

İmza

Saçlarım sürekli kırıldığı için zor uzuyo birde çok fazla dökülüyo yerine çıkıyo kısa kısa ama dökulme ve kırılmasını engelleyebilirmiyiz.birde yüzümde ton farklılıkları var fondotensiz yaşayamıyorum kendimi eksik gibi hissediyorum ton farklılıkları için ne yapabilirim yaşım 31 teşekkür ederim

İmza

Ben beyaz tenliyim gözlerimde mavi yeşil saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum yakışır mı sizce boyatmalı mıyım ?

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siyah noktalar ve leker icin ne önerirsiniz ? Tsk

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ozaman olur ama kızıl daha güzel olur beyaz tenli renkli gözlülere

İmza

Merhabalar çok güzel bir çalışma benim problemim siyah nokta ve gözeneklerim ile yaş 18 ve cildim kuru sivilce olmuyor ama siyah nokta ve gözeneğe çözüm bulamıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum

Canım kaşların ne renk ? Benim arkadaşımda beyaz tenli mavi gözlü siyaha boyadı fıstık gibi oldu ama kaşları koyu. Ben sarışın renkli gözlüyüm ama kaşlarım çok seyrek ve sarı bu yüzden siyaha cesaretim yok

Kaşlarım biraz kalın ve koyu kumral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…