Canım sakın ozon yağı kullanma! Annem bi ara kullandı. Baya uzun bir süre sonra bıraktı. Annemin yanakları şuan her saniye kırmızı. Bildiğimiz böyle koyu kırmızı gibi. Bir de ozon yağı kötü kokuyor. Bana göre sakın ama sakın kullanma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saçlarım ince telli normalde de yavaş uzuyo bu omzumun aşağısında olmadı yıllardır boyanında etkisi olabilir seyrek ama yoğun bi dökülmem yok gür ve uzun saçım olmayacak mı hiçlütfen yardım edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
Sık sık soruyorsunuz, beni takip etmek istiyorsunuz ama link bıraktırmıyorlar. fiskosta da yazıyorum :)
benim saçlarım ince ve çok az çok da dökülüyor gürleşmesini ve uzamasını istiyorum ne yapabilirim :18:
Benimde ayni sorunum var yardim rica ediyorumtamamdır canım, seninle ilgili de bilgilerimi paylaştım. Lütfen siz de düzenli uygulayın ve sonuçlarını buradan yazın.
Bir de lütfen özel mesaj atmayın, siz sorularınızı buradan yazın ki konu güncel kalabilsin.
Alnımda beyaz beyaz beze gibi şeyler var ne yapsam geçmiyor. Hiç sivilcem yok ama bunlardan yaklaşık 35-40 tane var ve sıkılmıyor, çok kötü gözüküyor
Cilt bakimina gitmek istemiyorum 14 yasindayim çünkü.Cilt bakımına gitsen iyi olur.İnce enjektör ucuyla onları boşaltıyorlar.