Cilt ve saç sorularınızı paylaşabilirsiniz...

Merhaba, benim alnimda ve burnumun üzerinde cok gozenek var.burnum siyah nokta dolu nerdeyse🙈🙈 bide saçlarimin uclari cok kirik ve sac kremi de kullanamiyorum saclarimi cok dokuyor.bana spreyli urunler kullanin dediler ama inlarda kram gibi yumusatmiyor😞🙈 cok soru sordum galiba😅😅

Demetcim fondöten kullandıkça cildin nefes alamayacak ve ton farklılıkları artacaktır. Onun için sana bir maske yazacağım ama bence fondöten kullanma.
Kansızlığın var mı ve saç tipin kuru mu canım?

Ben beyaz tenliyim gözlerimde mavi yeşil saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum yakışır mı sizce boyatmalı mıyım ?

canım siyah saç renginin sen de çok canlı ve güzel duracağını tahmin ediyorum. ancak kaşlarında çok kalın ve siyahsa biraz yapay durabilir. o yüzden kızıl kahve tonlarını öneririm sana.

Merhabalar çok güzel bir çalışma benim problemim siyah nokta ve gözeneklerim ile yaş 18 ve cildim kuru sivilce olmuyor ama siyah nokta ve gözeneğe çözüm bulamıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum

tamam tatlım sana özel mesajla önerilerde bulunuyorum. gelişmelerden bizi haberdar et olur mu? :)

canım siyah saç renginin sen de çok canlı ve güzel duracağını tahmin ediyorum. ancak kaşlarında çok kalın ve siyahsa biraz yapay durabilir. o yüzden kızıl kahve tonlarını öneririm sana.

Bir de elmacık kemiklerim kırmızı kırmızı kızıl kahveye boyarsam çok boğar mı

mesaj kutunu kontrol et canım. söylediklerimi uygula, hepimizle sonuçları paylaş lütfen.

Turuncu çok sağol kuzum💋💋 msj sayim 25 olmadigi icin cevap yazamiyorum. Bu irmikle olan maske siyah noktalar icin mi?

Kansızlığım yok saçlarım biraz kuru evet..ben de kullanmak istemiyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum..cildim düzelse birdaha elime almiycam fondoteni

İmza

Tamam çok teşekkurler deneyip deneyimlerimi paylasicam 😆 ins kurutmaz bazen krem surunce bile kremin etkisi gectikten sonra kuruyan bi uyuz cilt tipim var🙈🙈

Tamam çok teşekkurler deneyip deneyimlerimi paylasicam 😆 ins kurutmaz bazen krem surunce bile kremin etkisi gectikten sonra kuruyan bi uyuz cilt tipim var🙈🙈
o zaman neme ihtiyacı var demek ki. nem maskesi yazarım sana sonraki günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…