Saçlarım sürekli kırıldığı için zor uzuyo birde çok fazla dökülüyo yerine çıkıyo kısa kısa ama dökulme ve kırılmasını engelleyebilirmiyiz.birde yüzümde ton farklılıkları var fondotensiz yaşayamıyorum kendimi eksik gibi hissediyorum ton farklılıkları için ne yapabilirim yaşım 31 teşekkür ederim
İmza
Ben beyaz tenliyim gözlerimde mavi yeşil saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum yakışır mı sizce boyatmalı mıyım ?
canım siyah saç renginin sen de çok canlı ve güzel duracağını tahmin ediyorum. ancak kaşlarında çok kalın ve siyahsa biraz yapay durabilir. o yüzden kızıl kahve tonlarını öneririm sana.
Merhabalar çok güzel bir çalışmabenim problemim siyah nokta ve gözeneklerim ile yaş 18 ve cildim kuru sivilce olmuyor ama siyah nokta ve gözeneğe çözüm bulamıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum
canım siyah saç renginin sen de çok canlı ve güzel duracağını tahmin ediyorum. ancak kaşlarında çok kalın ve siyahsa biraz yapay durabilir. o yüzden kızıl kahve tonlarını öneririm sana.
Merhaba, benim alnimda ve burnumun üzerinde cok gozenek var.burnum siyah nokta dolu nerdeyse🙈🙈 bide saçlarimin uclari cok kirik ve sac kremi de kullanamiyorum saclarimi cok dokuyor.bana spreyli urunler kullanin dediler ama inlarda kram gibi yumusatmiyor😞🙈 cok soru sordum galiba😅😅
Bir de elmacık kemiklerim kırmızı kırmızı kızıl kahveye boyarsam çok boğar mı
hayır nilaycım kızıl kahve zaten çok tatlı bir renk. yansımalarda kızıllık var. o yüzden öyle kıpkırmızı olmasın :)
Çok teşekkür ederim :)
Demetcim fondöten kullandıkça cildin nefes alamayacak ve ton farklılıkları artacaktır. Onun için sana bir maske yazacağım ama bence fondöten kullanma.
Kansızlığın var mı ve saç tipin kuru mu canım?
Turuncu çok sağol kuzum💋💋 msj sayim 25 olmadigi icin cevap yazamiyorum. Bu irmikle olan maske siyah noktalar icin mi?
maskelerden sonra mutlaka nemlendirici sür. yine de kurursa bana yaz sana başka bir maske öneririm.Benim cildim cok kuru bide sorun olur mu?
tamam anladım, mesaj yazacağım birazdan canım.Kansızlığım yok saçlarım biraz kuru evet..ben de kullanmak istemiyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum..cildim düzelse birdaha elime almiycam fondoteni
İmza
o zaman neme ihtiyacı var demek ki. nem maskesi yazarım sana sonraki günlerde.Tamam çok teşekkurler deneyip deneyimlerimi paylasicam 😆 ins kurutmaz bazen krem surunce bile kremin etkisi gectikten sonra kuruyan bi uyuz cilt tipim var🙈🙈