canım en kısa zamanda soruna cevap vereceğim. şampuan mı kullanıyorsun?merhaba.ince telli yağlı ve gec uzayan saclarim icin ne yapabilirim
Angel cildinle ilgili sorunların olduğunu biliyorum. senin için elimden geleni yapacağım, yalnız hem bana durumunu çok net yazman lazım. hem de söylediklerimi düzenli uygulaman lazım. farklı şeyleri bir arada denersen etkileşim yapar ve sonuç alamayız canım. ben çok basit evdeki malzemelerle cildini düzeltebileceğimize inanıyorum.Ben uzun süredir ilaç krem tedavisi gördüm cildim için fakat bunların cildim i dahada yordunu düşünüyorum doğal birşeyler istiyorum cildim.güzelleşsin artık önerileriniz nedir
tamam tatlım sana özel mesajla önerilerde bulunuyorum. gelişmelerden bizi haberdar et olur mu? :)
evet.otaci sampuan arındırıcı olan
sevindim canım, umarım çok iyi sonuçlar alırsın.Çok teşekkür ettim canımcım :) En kısa zamanda uygulamaya koyuyorum öptüm çokkkksüpersin
gül suyunun doğal olmadığını düşünüyorum, eğer doğal olan gül suyu bulabiliyorsan tabii kullanabilirsin. ama ben gözenek sıkıştırıcı olarak başka bir şey öneriyorum, bilmiyorum sana yazmış mıydım???Benimde cildimde nem orani düzeldi baya..bir sorum olcak ben yüzümü yikadiktan sonra gül suyunu pamuga batirip temizliyorum..sonrada kremimi sürüyorum..bir yerde okudum gözenekleri sıkılastiriyormus bu nedemek o zaman icine kremi almazmi cilt yada maskeyi?..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba, saçım kalın telli ve yağlı. Hergün yıkamam gerekiyor; buda çok zamanımı alıyor.Saçımın geç yağlanmasını sağlayacak ne yapabilirim?
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
gül suyunun doğal olmadığını düşünüyorum, eğer doğal olan gül suyu bulabiliyorsan tabii kullanabilirsin. ama ben gözenek sıkıştırıcı olarak başka bir şey öneriyorum, bilmiyorum sana
Yok yani gözenek sıkılastirdigini forumda okudum benim gül duyum dogal evet..öylemi yapiyor gül sulari onu ögrenmek istedim....ve birde gözenek sıkıstirici birsey kullanildiginda kremleri icine almazmi sonradan krem sürsek birde onu ögrenmek istedim
gül suyunun doğal olmadığını düşünüyorum, eğer doğal olan gül suyu bulabiliyorsan tabii kullanabilirsin. ama ben gözenek sıkıştırıcı olarak başka bir şey öneriyorum, bilmiyorum sana
Yok yani gözenek sıkılastirdigini forumda okudum benim gül duyum dogal evet..öylemi yapiyor gül sulari onu ögrenmek istedim....ve birde gözenek sıkıstirici birsey kullanildiginda kremleri icine almazmi sonradan krem sürsek birde onu ögrenmek istedim
gül suyunun doğal olmadığını düşünüyorum, eğer doğal olan gül suyu bulabiliyorsan tabii kullanabilirsin. ama ben gözenek sıkıştırıcı olarak başka bir şey öneriyorum, bilmiyorum sana yazmış mıydım???
tamam canım sana bir öneride bulunuyorum.
Doğal gül suyu bi yemek kasigi.bi tatli kasigi taze sklmis limon suyu ve bir sise maden suyunu bi şişede karistirip her kullanım öncesi calkalayin pamuğa döküp yüzünüzü bununla silin. Ben öyle yapiorum 2haftadir.çok iyi geldi. Bi yerde okumuştum uygulamaya basladm
mrb benimkide hayalet06 kullanıcıyla aynı sorun boncuk saç kullandığım için saçlarım çok azaldı.banada yardımcı olursan gerçekten çok sevinicem
Tamam anladimda bunlardan sonra kremimizi sürsek olurmu gözenekler sıkılastirinca