canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?benim cildim kuruya dönük hassas. son zamanlarda ağız çevremde çeneme doğru uzanan koyuluklar gözüme çarpıyor (çeneme ulaştığında tonu biraz daha artıyor) ve bunlardan kurtulmak istiyorum.
ikinci olarak da ağız çevremde ve göz kenarlarında mimik kırışıklıkları var bunlara çare arıyorum
üçüncü olarak saçlarım açık renk kuru ince telli ve ben bildim bileli hep dökülüyor. buna çare arıyorum.
bu üç sorunuma bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
teşekkürler.
(NOT: zaman zaman aralıklarla tekrar eden demir eksikliği problemim var fakat şu an bu sorundan kurtulmuş durumdayım-şimdilik, 1 yıldır)
kaç yaşındasın bilmiyorum ama ürün sana iyi gelmemiş olabilir. ben pek fazla marka önermiyorum. doğal bir temizleyici önerebilirim. ya da cildinizi temizlemek için masum bir ürün önerebilirim. mesela ben cildimi bebek şampuanı ile temizliyorum. çok beğenerek kullanıyorum. isim verilmiyorum sanırım, hepimizin bildiği bir bebek şampuanı.Dudak çevresindeki kararma bende de başladı (Avene köpük temizleyici kullanmaya başlayalı) acaba yanlış ürün mü aldım? Cilt tipim normal, T bölgesi yağlı. Yüzümü tıraş etmiş hissinden yanmalardan kurtarmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim konuyu açan arkadaşım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?
kaç yaşındasın bilmiyorum ama ürün sana iyi gelmemiş olabilir. ben pek fazla marka önermiyorum. doğal bir temizleyici önerebilirim. ya da cildinizi temizlemek için masum bir ürün önerebilirim. mesela ben cildimi bebek şampuanı ile temizliyorum. çok beğenerek kullanıyorum. isim verilmiyorum sanırım, hepimizin bildiği bir bebek şampuanı.
canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?.
canım ilaçlarını kullan ama benim de sana bazı önerilerim olacak. bir ara seninle özel görüşelim.doktorum 1 hafta önce ilaçlarımı deiştirdi ve yüzüm daha kötüne yapmam lazım bilemiyorum gerçekten((devam etmelimiyim yoksa bırakmalı mı
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
Canım zaman zaman sivilce çıkabilir. Sitres veya adet dönemleri bile sivilceleri tetikler, her zaman çıkıyor ve sıkıntı yaratıyorsa tabii ki önerilerde bulunabilirim.sivilcesiz bi cilde sahiptim herkes ne kadar pürüzsüz diyordu ama an itibariyle alnımda 3 yanağımda 1 sivilce var nasıl geçeren kısa şekilde
Söylediğim gibi ben ürün önermiyorum ama kendi kullandığım nemlendiricinin adını yazabilirim, cilt tipin benimkine benziyor.merhaba
cildim hassas normal bir cilt ama bölgesel olarak kuruluk (pullanma) oluyor.Birçok kullandığım krem oldu ama yüzümü yıkadığımda yine kuruluk ortaya çıkıyor. Yazın pek sıkıntı yok hava nemli olduğu için ama genelde var bu sorun.Önerebileceğinizbir krem var mı? veya yapmam gereken birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa senin için bir saç maskesi yazıyorum canım, mesaj kutunu kontrol et.27 yaşındayım bi çok kez saç dökülmesi için doktora gittim. tahlillerimi yaptırdım olumsuz bişey yok.En son gittiğim doktor dökülecek yapacak bişey yok dedi şaka gibi :) Senin önerin nedir ?
Yine çıktı tam sol yanağımda alnımdakiler için lavanta suyu içtim söndü gibi ama bu aralar niye çok çıkyıor regl değilim ve pek stresli değilim
Merhaba.benim cildim kuru sebamed nemlendirici kullaniyorum ama pek ise yaramadi gibi.ozelliklr alnimda sivilce cikmaya basladi.cilt kurulugu icin oneriniz var mi.en onemli sorunum goz altlarim mor mimik kırışıklıkları olusmaya basladi ve kaz ayaklarimda belirgin.goz cevresi icin nemlendirici yada serum gibi seyler kullanmam gerekiyormu bilmiyorum ama hic kullanmadim.birde agiz cevremde hafif kahverengi renk degisikligi ve mimik cizgilerim var.yasim 28 kansizlik sorunum vardi ama 1 yildir yok normal artik.simdiden tesekkurler.
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
Banada cevap yazarmisiniz sorun cok ama ne bileyim