Cilt ve saç sorularınızı paylaşabilirsiniz...

Tamam bekliyorum canim sagol alnim daha yagli sanirim krem surdugumde sivilce ciktina gore ama yuzum genel anlamda kuru sayilir.birde unutmusum goz altlarim mor sigara kullaniyordum ama biraktim morluk icin bir care varmidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı anda birden fazla karışım ters etki yapabilir canım, bu yüzden bu maskeyi biraz uygula, göz altı morluklarını daha sonraya bırakalım, sen yine arada kontrol et burayı.

Canım zaman zaman sivilce çıkabilir. Sitres veya adet dönemleri bile sivilceleri tetikler, her zaman çıkıyor ve sıkıntı yaratıyorsa tabii ki önerilerde bulunabilirim.

Söylediğim gibi ben ürün önermiyorum ama kendi kullandığım nemlendiricinin adını yazabilirim, cilt tipin benimkine benziyor.

Herhangi bir sağlık sorunun yoksa senin için bir saç maskesi yazıyorum canım, mesaj kutunu kontrol et.

Yazarsanız sevinirim. Teşekkürler : )

mrb 1 ay expigment %2 kullandım kızarma soyulma kabuklanma yanık gibi lekeler oluştu ama 25 gün sonra yüzüm alıştı artık kızarma olmuyordu %4 olanına geçtim ama aynı sorunları tekrar yaşadım 1 hafta oldu kullanmayı bırakalı artık kestim kullanmayı belirgin kahverengi leker kaldı 1 hafta geçmesine rağmen koyu kahverengi leker duruyor hafif yanık lekesi gibi de diyebilirim sürdüğüm yerlerde yanık gibi koyu kahve leker kaldı gidiyormu kalıyor mu yada ne yapmalı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk.ler

canım tedavinin üzerinden biraz zaman geçmesi gerekir, yoksa olumsuz etkileşim olabilir. ayrıca daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...

benim sivilce problemim var. sadece adet dönemlerinde artiyo fakat asil sorunum kimi zaman cildimin altinda inanilmaz büyük cibnimsi olan sivilceler ve gecmeyen koyu lekeler. adet döneminde asiri sac dökülmem oluyo hatta kirpiklerim bile azaliyo sanki kansizlik varmis demir ilaci sanirim saclarim icin yeterli

benim sivilce problemim var. sadece adet dönemlerinde artiyo fakat asil sorunum kimi zaman cildimin altinda inanilmaz büyük cibnimsi olan sivilceler ve gecmeyen koyu lekeler. adet döneminde asiri sac dökülmem oluyo hatta kirpiklerim bile azaliyo sanki kansizlik varmis demir ilaci sanirim saclarim icin yeterli
kansızlık varsa evet canım saç dökülmelerin çok artar, o zaman o sorunu çözmelisin. sivilce için sana yazıyorum hemen, özelden gönderiyorum :)

Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...

Merhaba benim sorunum gözeneklerimle cok acik vede yüzümde ton farklılıkları var cildim karma buarada..yani fondotensiZ markete gitmek istemiyorum bide bacaklarimin ön tarafinda dogum catlakları var ama beyaz onun içinde bisey önerebilirmisin

İmza

Mesaj atamıyorum şu an da arkadaşlar, herhalde fazla yüklendik ama ben mutlaka cevaplandıracağım merak etmeyin :)

Merhaba benim sorunum gözeneklerimle cok acik vede yüzümde ton farklılıkları var cildim karma buarada..yani fondotensiZ markete gitmek istemiyorum bide bacaklarimin ön tarafinda dogum catlakları var ama beyaz onun içinde bisey önerebilirmisin

İmza

önce gözenek sorunu çözelim, sonraki sorunlara daha sonra bakalım. yazıyorum mesaj kutuna bakabilirsin canım, bir de yaşınızı yazmayı unutmayın ne olur arkadaşlar.

16 yaşında sivilve çıkması normal tatlım aslında. biraz bazı gıdaları tüketmemen gerekiyor. bu süreci atlat, olmazsa bir şeyler deneriz, olur mu :)

Lavanta içmeye devam ediyim mi birde limon ile şekeri karıştırıp 15 dk bekletiyorum her gece bunlar zararlı mı

Lavanta içmeye devam ediyim mi birde limon ile şekeri karıştırıp 15 dk bekletiyorum her gece bunlar zararlı mı

limon ve şeker kullanma, 16 yaşında cildine asitlerle zarar verirsin, lavantayı da nasıl hazırlıyorsun ve ne kadar içiyorsun?

kansızlık varsa evet canım saç dökülmelerin çok artar, o zaman o sorunu çözmelisin. sivilce için sana yazıyorum hemen, özelden gönderiyorum :)

tesekkurler bugün kendimi cok yalniz hissediyordum sag olun cok:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:... kkyi seviyorum En Büyük KK evet sarimsagi ben de fark ettim gittigim yerlerde özellikle soruyorum icinde varsa yemiyorum ama bana seninki psikolojik diyorlardi kimseyi inandiramamistim vallah. :KK31::KK31:

Aynı anda birden fazla karışım ters etki yapabilir canım, bu yüzden bu maskeyi biraz uygula, göz altı morluklarını daha sonraya bırakalım, sen yine arada kontrol et burayı.

Tamam canim cok sagol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce gözenek sorunu çözelim, sonraki sorunlara daha sonra bakalım. yazıyorum mesaj kutuna bakabilirsin canım, bir de yaşınızı yazmayı unutmayın ne olur arkadaşlar.

Yaşîm 31 evet onunla yîkıyorum ama makyaj çıkardığı için birde ılık suyla yıkıyordum ozaman sôlediğin markayî ve soğuk suyu deniyim

İmza

canım tedavinin üzerinden biraz zaman geçmesi gerekir, yoksa olumsuz etkileşim olabilir. ayrıca daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.

kullanımı bırakalı bir hafta oldu sürdüğümde kızaran yerlerde yanık gibi koyu kahverengi leker oluştu onların geçip geçmeyeceğini merak ediyorum her bölgede yok bu sorun sadece elmacık kemiğe yakın sağ ve sol kısımda kaldı

X