Cilt ve saç sorularınızı paylaşabilirsiniz...

Canım sakın ozon yağı kullanma! Annem bi ara kullandı. Baya uzun bir süre sonra bıraktı. Annemin yanakları şuan her saniye kırmızı. Bildiğimiz böyle koyu kırmızı gibi. Bir de ozon yağı kötü kokuyor. Bana göre sakın ama sakın kullanma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sakın ozon yağı kullanma! Annem bi ara kullandı. Baya uzun bir süre sonra bıraktı. Annemin yanakları şuan her saniye kırmızı. Bildiğimiz böyle koyu kırmızı gibi. Bir de ozon yağı kötü kokuyor. Bana göre sakın ama sakın kullanma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm kulaktan dolma hic biseyi yuzume kullanmayacagm herkesten ayri bi ses cikyo. Allah annene sifa versn

saçlarım ince telli normalde de yavaş uzuyo bu omzumun aşağısında olmadı yıllardır boyanında etkisi olabilir seyrek ama yoğun bi dökülmem yok gür ve uzun saçım olmayacak mı hiç :KK43: lütfen yardım edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım saç dökülmesi ve ince telli saçlar için daha önce de çok maske tarifi verdim. Yazacağım sana cevap.

Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...

Sık sık soruyorsunuz, beni takip etmek istiyorsunuz ama link bıraktırmıyorlar. fiskosta da yazıyorum :)

beyaz tenliyim aşırı sıkıntılı bir cildim var. cildim genel olarak pembe . kılcal damar sorunum var gözümün ününde bir büyük örümcek ağı şeklinde kılcal damar var onun lazerle geçeceğini duymuştum fakat burun kenarlarımda da kızarıklıklar kılcal damarlar mevcut ve ıyık bölgem daha beyaz yüzümün renginden tamamen farklı enbüyük sıkıntım bu. neden bu şekilde anlam veremiyorum. bioderma sensibio h2o gergece kullanıyorum nemlendirici mi de kullanıyorum bi suredır yok sadece. güneş kremi kesinlikle kullanıyorum. ama cildim tamamen pütürlüv gözeneklerim genişlemiş ve en önemli sıkıntım dediğim gibi bıyık bölgem. burnumda da küçük bir delik oluştu zaten t bölgem yağlı. söylediğim gibi hergün cildime önem versem de böyle :KK43: fazla umutsuzum özellikle bıyık bölgem için tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada yaşım 22:KK43:

benim saçlarım ince ve çok az çok da dökülüyor gürleşmesini ve uzamasını istiyorum ne yapabilirim :18:

tamamdır canım, seninle ilgili de bilgilerimi paylaştım. Lütfen siz de düzenli uygulayın ve sonuçlarını buradan yazın.
Bir de lütfen özel mesaj atmayın, siz sorularınızı buradan yazın ki konu güncel kalabilsin.
Benimde ayni sorunum var yardim rica ediyorum

Vitaminlerde lhic bir sorun yok doktor sitrese bağlı dedi ve sac diplerim cok yagli gunluk yikiyorum cok dokuluyo ne tapabilirim simdiden tesekkurler

merhaba lütfen bana da yardım edin.. 4 yıl önce yüzümdeki lekeler için acnelyse cilt soyucu krem kullanmıştım ama aşırı kullandığım için yüzüm tahriş oldu.. çok kızardı ve kılcal damarlarım felaket gözüküyor.. şu an hala öyle bir türlü geçmedi.. yaşım 23 ... cildim çok hassas...yardımcı olursanız sevinirim:mad:

T Turuncu_ saçlarım normalde kalın telliydi fakat boya nedeniyle incecik kaldılar,tekrar kalınlaştırmak için hangi maskeyi kullanmalıyım? şakaklarda da hiç saçım yok ordan saç çıkartmam mümkün mü?
birde yüzümde sivilce eksik olmuyor sivilce ve leker için napmak gerek?
teşekkürler şimdiden

@@Turuncu_ saçlarım konusunda çok sorunum yok
Ama cildim beni mahvediyor. Karma bir cilde sahibim 30 yaşında olmama rağmen ergen gibi sivilce sorunu yaşıyorum
Yetmiyor bir de sıktığım için iz sorunuda yaşıyorum.
yoğun leke problemim var yardımcı olursan sevinirim canım

Alnımda beyaz beyaz beze gibi şeyler var ne yapsam geçmiyor. Hiç sivilcem yok ama bunlardan yaklaşık 35-40 tane var ve sıkılmıyor, çok kötü gözüküyor :KK43:

X