• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
aynen yawrucumm bende solenta kullanıyorum lekelerım oldugundan dolayı amaaa coperrton tam koruyanıdır dıgerlerı okadar etkılı degıll normal cıldı olanlar ıcın bır koruma saglarr ama sorunlu cıltler ıcın kesınlıkle en ıyısıdır...bırakmaaa onu sakınnn

kuzum valla bilinçli almadık dr yazınca annemde eczaneye enıyısını verın demiş onlarda onu vermiş amelıyattn sonra hemen kullanmaya başladım çok şükür sıkıntısız atlattım bıde şöle yanlş bı bılgı var sadce guneşe çıkarken surmek gıbı ole degıl pc ışıgı bıle leke oluşumnda etkılıymş oyuzden koruyucuları 4 saatte bı surmek lazımmş yoksa faydası olmazmş

arkadaşlar dün alışverişteyken dermaderm leke giderici nemlendirici kremi önerdi bana satıcı, lekem yok ama bir kaç sivilce izim var ve normal nemlendiriciyede ihtiyacım olduğundan acaba faydalımıdır diye düşündüm kullanan varmı dermaderm markasını yanlış yazmadım herhalde çünkü ben ilk kez gördüm niveanın kremlerini kullanıyordum ben nemlendirici olarak güzel ama leke giderici özelliği yok, dermaderm kullanan varsa yorum yazabilir mi?

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okudum ama ben hangi krem kullandığınızı anlamadım tekrarlarmısınız rica etsem hangi kremden memnun kaldınız..ayrıca tamda ortalıkta iyi güneş kremi hangisi diye dolanırken sizin fikrinizi hemen değerlendirdimm slente pıgmente araştırmaya başlcaım hemen

sis leke kremini nereden bulabilirim epilasyon lekelerindede işe yarıyormu lütfen yardımcı olun

sis leke kremini nereden bulabilirim epilasyon lekelerindede işe yarıyormu lütfen yardımcı olun

Arkadaşım google dan lekeye son yaz gelen sayfada sipariş numaraları var arıyorsun mustafa beye siparişini veriyosun fiatı 38 tl.hesap numarası veriyor parayı yatırdıktan sonra gönderiyorlar ben dün verdim kargoya dün verdiler ama elime daha geçmedi

merhaba ben ağız çevresindeki kahverengi lekelerimden çok rahatsızım.bir eczacı varmış filiz hanımın bahsettiği mustafa bey.onun numarası var mı?

dün bir arkadaşımla karşılaştım yüzünde daha önce çok lekelenme vardı kimyasal peeleng bile yaptırmıştı .çok düzgün lekesiz bir cildi olmuş ne kullandığını sordum sinoptan bir eczaneden getirtiyorum dedi bugün bende sipariş vereceğim umarım memnun kalırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kullananlar tekrar lekelerinin yenilendiğini yazmışlar.Bu durumda neyapmalıyız?sipariş verelimmi?vermeyelimmi? Ayrıca tam yaza girerken soyu bir kremin zararının olacağını düşünüyorum.siz ne dersiniz

bende bu kremi kullanmaya başladım perşembe gününden beri soyulmaya başladı.çokta acıtıyo eczacının söylediği losyon ve bebanteni de sık sık sürüyorum.umutluyum yalnız forumdaki arkadaşlar eczacının çok ilgili olduğunu yazmışlardı.3.günün sonunda mutlaka arayın deniyor. hafta sonundan beri arıyorum tel.haftasonu bakmıyorlarmış neyse dün de aradım tlf açan kişi, yok tlf görüşüyor yok sonra sizi arasın yok yemeğe gitti.kaç sefer aradım en sonunda sinirlendim kapattım tlf.kafama göre kullanıyorum artık 3 gündür bayağı sabrım denendi.ilk siparişi verirken özellikle de sordum böyle durumlarla karşılaşacabileceğimi tahmin ettiğim için tlflardan ulaşabilir miyim diye...cepten msjda attım yine dönen yok halbuki kuaför arkadaş senin yüzün geçerse herkese iyi gelir cildi sorunlu olanları yönlendiririz dedi.bu durumda yönlendirmekte de kararsızım açıkçası gerçi bunları konuşmak için daha erken ama...

arkadaşlar bu bahsettiğin eczaneden kremi alıp kullanan ve aynı zamanda kardeşine tavsiye edip aynı zamanda kullanamaya başlayan ama şimdi nerden kullandım ben bu kremi diyenlerdenim...önce harika bir cildiniz oluyor evet pırıl pırıl parlıyorsunuz hatta bazı arkadaşlarınızz porselen gibi cildin var ne kullanıoun fln diolar...amaaa krem bitipte yaza gelince çiller büyük taneli iken minik minik koyu renki siyahlara dönüşüoo..inanılmaz şekilde siyah nokta çoğalımı yaşıyorsunuz vee sonuç olarak geri başladığınız yere hatta başladığınız yerden daha geriye bile gidiyorsunuz...yapmayın etmeyin kızlar size tavsiyem...asla bilinçsiz bir kötüleme yapmıyorum emin olun. istediğiniz anda msjla ceapta verebilirim ama benim kullandıktan sonraki yorumlarım bunlar...
ayrıca beyefendi evet ilk etapta harika cevapler veriyordu ama bi ara ortalıktan kayboldu ne cep ne işyeri ceap verdi bana şimdi ne alemde bilmiyorum tabii...

Ben de kullandım. Leke olmayan yerlerde de leke oldu ve hepsinin rengi daha da koyulaştı. başladığım yerden çok daha kötü bir noktadayım. Bütün yüzüm leke içinde.:41::50:

yıllardır lekelerimle baş etmeye çalışıyorum benimde kullanmadığım krem kalmadı tretin expigment vs.hepsinden güzel sonuçlar aldım ama bırakınca lekeler tekrar geldi sanırım hangi krem kullanırsak kullanalım sürekli devam etmek zorundayız.

bende bu kremi kullanmaya başladım perşembe gününden beri soyulmaya başladı.çokta acıtıyo eczacının söylediği losyon ve bebanteni de sık sık sürüyorum.umutluyum yalnız forumdaki arkadaşlar eczacının çok ilgili olduğunu yazmışlardı.3.günün sonunda mutlaka arayın deniyor. hafta sonundan beri arıyorum tel.haftasonu bakmıyorlarmış neyse dün de aradım tlf açan kişi, yok tlf görüşüyor yok sonra sizi arasın yok yemeğe gitti.kaç sefer aradım en sonunda sinirlendim kapattım tlf.kafama göre kullanıyorum artık 3 gündür bayağı sabrım denendi.ilk siparişi verirken özellikle de sordum böyle durumlarla karşılaşacabileceğimi tahmin ettiğim için tlflardan ulaşabilir miyim diye...cepten msjda attım yine dönen yok halbuki kuaför arkadaş senin yüzün geçerse herkese iyi gelir cildi sorunlu olanları yönlendiririz dedi.bu durumda yönlendirmekte de kararsızım açıkçası gerçi bunları konuşmak için daha erken ama...

nilgiz mrb, kremi kullanmana kesinlikle karşı olsamda mağduriyetini gideerecek birkaç öneri verebilirim...ilk önerim iki günde bir uygulaman en azından cilt kendini biraz daha az yıpratıyor. ayrıca yara olan yada fazla soyulan bölgelerin varsa muhakkak güneş kremi kullan çünkü leke yapıyor sonrasında...ama bak yine söylüyorum ki forumda bir arkadaşta bana katılmış önce harika bir cildin olucak fakat sonrası siyah nokta bollluğu ve geri dönen lekeler....heleki sen yaz döneminde başlamışsın...sence yaz döneminde cilt soyulması ne kadar doğru? bir kez daha düşün derim sana :20::20::20:

Arkadaşlar kullananlar tekrar lekelerinin yenilendiğini yazmışlar.Bu durumda neyapmalıyız?sipariş verelimmi?vermeyelimmi? Ayrıca tam yaza girerken soyu bir kremin zararının olacağını düşünüyorum.siz ne dersiniz

tamda senin soruna bir üst msjımda bende değindim...yaz mevsimine girerken güneş kremleri ile zor bela koruduuğumuz cildimizi birde sayup taptaze cilt gibi olan bebek cildimizi ne kadar sağlıklı koruyabilirz arkadqaşlar yapmayın bakın stravv,bery arkadaşımda bana katılmış cildinize yazık etmeyin bende kardeşimde ettik pişmanız ve hemen bıraktık...benden sölemesi :20:

geçen yıl çillerim için bu kremi kullandım evet geçti 1 ay filan yüzümde leke kalmadı acak güneş kremide sürmeme rağmen sis leke kremini bırakınca yine geri geldiler ve daha koyuları geldi,ve lekelerden daha önemlisi eskiden yüzüm parıltılıydı şimdi hiçbir parıltısı kalmadı soyulduğu için bütün derim solgun oldu,geçen yıl çok memnundum ama bu mutluluk kısa sürüyor aklınız varsa paranızı boşuna harcamayın , her ne olursa olsun o lekeler suratına eskisi gibi yine geri dönüyor tavsiyem şu ki barı yüzünüzün parıltısını , tazeliğini bozmayın ,bi de şu var ki soyulduğu için bepanthen kullanmamı söylemişti eczacı ancak leke tedavisinden sonra yüzümde siyah tüyler çıkmaya başladı kremden mi yoksa bepanthenden mi bilmiyorum ama ben yüzümün içine ettim bunu sadece söylemek istedim , iyi günler

sevgili filiz hanım , doğum lekelerim için tavsiye ettiğiniz kremi eczaneden sipariş ettim.doğrusunu istersen lekelerim konusunda pek te ümitli değildim.ama yüzümde inanılmaz bir değişiklik oldu.iyi ki bize bilgi vermişsiniz.ben de eczacı bey le görüştüm.artan kremi bepantene krem ile karıştırıp cildi canlı tutan bir krem olarak ta kullanabiliyormuşuz.paylaşmak istedim.haberdar ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER

bana mail atarmısınız adresi bende ulaşmak istiyorum
sevcankucukkeles@mynetcom

Diger bir baslikta yazmistim buraya da yazayim kizlar, umarim birileri icin faydali olur.
Bu cilt lekeleri konusunda cok iyi oldugunu duydugum ''Gunduz krem" diye bir krem var. Adamin cilti kimya patlamasinda yanmis kendisi kimyagermis. Yaptigi kremle yuzu yenilenmis. Hatta haberlerde falan da cikmis. Google gunduz krem yazinca kendi resmi sitesi cikiyor. Haberleri falan ordan izleyebilirsiniz. Kardesimin arkadasi kullandi. Duzeldigini soyluyor. Bi goz atabilirsiniz sitesine.
Insallah herkes bir an once bu dertten kurtulur.

Son düzenleme:
UNİTONE 4 WHITE LEKE GİDERİCİ KREM kullanan var mı arkadaşlar.leke giderici krem kullanırken daha fazla artmasından korkuyorum..guclubacismile

canm ben kullandm bi 3 ay kadar ama bi etkisi olmadı.o kadar para verme bence.bende az önce mustafa beyi arayıp sipariş verdm.artık bıktım bende bu çillerimden ve lekelerimden.inşallah çok iyi bi sonuç alırımda haman paylaşırım sizlerle

İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.

arkadaşlar ben leke kremleri hakkında çok araştırma yaptım hiç bir krem 60 günden önce hiç bir işe yaramaz kısa zamanda etkisini görebileceğiniz ürün yoktur
yanlıs şuna dik kat edilmelidir aldığınız kremin içinde civa bulunmamalıdır. bitkisel kökenli kremler kullanmanızı tavsiye ederim genelde cilt teki renk düzenlemelerini ve cilt aydınlatmalarını sağlayan organik aktif madde Belides dir bitki kök hücresinden elde edilmiştir lekeleri bu belides aktif maddesi bile 56 gün den önce düzenleyecek hiç bir ürün bence yoktur iyi araştırmanızı tavsiye ederim

selam arkadaşlar; su an insanların yüzüne bakmayı bırakın dışarı çıkmayı dahi istemeyecek bir haldeyim...tam dudak kenarlarında iki taraftada kocaman simsiyah bir leke...birden oldu...dermatoloğa gittim...expigment %2 verdi geceleri kullandım...gunduzde bioderma 50 faktörlük güneş koruyucu kullandım...lekeler inanılmaz kötü...en kötü tarafıda kapatıcılarla kapanmıyor...ne yapacağımı şaşırdım...sis leke kremini almak istedim ama daha kötü olur diye korkuyorum güneşten

Back