• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar bende uzun süre adres telefon aradım buldum .
Bu gün havaleyi yaptım yarın muhtemelen elimde olur ürün .
Mustafa bey le görüştüm her sorunuza cevap veriyo .ben 38 liraya aldım
sonuçları sizlerle paylaşıcam .
Ben size numarayı yazıyım umarım sakıncası yoktur . Forum tarafından engellenmek istemem

mustafa bey

0368 261 7863
hepinize kolay gelsin

bir arkadaş paylaşmış

güneş ve çil lekelerini giderir. yaşlılıktan kaynaklanan el ve yüzdeki lekeleri hamilelik sonrası oluşan lekeleri giderir. istenmeyen koyu cilt tonlarını açmaya yüz ve cildin muhtelif yerlerindeki koyu pigmend oluşumlarını önlemede yardımcı olur. arkadaşlar bu ve buna benzer dünyaca ünlü pek çok ürünü piyasanın 4 te 1 yada 5te 1 fiyatına satıyorum.. isterseniz bir araştırın derim..

Merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra siteye giriş yaptım sırf sizlerle mükemmel bir ürünü paylaşmak için, benim cildim çok kuru yüzüm o kadar kuru ki banyodan sonra yüzümün derisi soyuluyor o derece, çok fazla krem ve nemlendirici kullandım hiç ise yaramadi, neyse asıl konuya geleyim internetten kremlere bakıyorum Palmers Cocoa Butter Cream diye bir krem buldum ve zaten biliyodum böyle bir krem olduğunu digerleri gibidir dedim almamıştım eskiden, neyse ne ise yaradığına gelince müthiş sekilde yumusatici, nemlendirici, sivilce lekeleri ve yara bere ne tür sorununuz varsa gideren, catlaklara çok iyi gelen bir kremmis. Aldım kullandım tam 1 hafta oldu yüzüme, kullandım bebek cildi kadar yumuşak oldu ve kremin diğer özelliği renk tonunu duzeltiyor bende hep genital bölge kararmasından çok sikayetciydim ve kullanayım nolcak dedim, ve ağda sonrası çıkan sivilceleri patlattığım için çok kötü siyah lekeler vardi size yemin ediyorum iki gun icinde yok olmaya başladılar çok sevindim aynı işlemi her gece bütün genital bölgeme ama sadece dış kısmına iç kısmına degdirmeden kullandım. Bugün soyundum aynadan baktım :))) rengi o kadar acilmiski inanamadım. Sivilce lekeleri yok olmuş derecede ve başka bir sorun daha var oda göğüslerimde olan çatlaklar onun icinde kullandım bir hafta icinde resmen yok olmuşlar inanamadım sizlerle paylaşmak istedim. Ben Kanada'da yasıyorum bilmiyorum Türkiye'de varmi Palmers Cocoa Butter kremi ama internet üzerinden sipariş her sitede var, Palmers çok çok güvenilir bir marka herkesin bildigi vaselin gibi bir marka yani güven sorunu yok ve fiyata gelince sadece 9 dolardı :)) sırf sizlere gercekten ise yarayan bir ürünü paylaşmak için girdim, gercekten 100% ise yarıyormuş. Her derde deva bir krem. Zamanında çok krem kullandım nelere para harcadım ama böylesi yok! Neyse çok heycanlandim :) paylaşayım dedim. Hii birde ablamı en son bir hafta öce gormuştum dün gördüm bir haftadan sonra bana " senin yüzüne Noldu çok beyaz ve parlak canlı olmuş " yani demekki abartmıyorum :)) hadi kendinize iyi bakın mucux:21:

Kremin tam ismini yazabilir misin ya da resim yükleyebilir misin?

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

filiz hanım bana da ulaşın lütfen bende almak istyrmmm :(

merhaba arkadaslar öncelikle leke deneyımımden bahsetmek isterim,10 yıllık agda lazer ve sıvılce yanı (oynama sonucu:5: )kahverengi lekelrım var. Daha once ıkı kez roaccutane tedasi,expigment,kmyasal peeling ve trıtone krem uygulamaları yaptrmıs bulunmaktayım.Priori aha'lı jel ve leke kremınıde kullandım;kullandıgım ürünler arasında en ıyısıydı bu arada.Sivilcem yok sadEce lekem var ve bu tedavılerden hıcbırı gecrmedı tam anlamıyla cok az %20 oranında acılma sagladım, fakat cene bolgemde tuyler oldugu ve almak zorunda oldugum ııcin gerı geldıler.Kısacası Sis leke kremını bugun sipariş verdım 6 martta elımde olacaktır.eczacının dedgı gbı uygulayacagımdan emın olabılırsınız gelişmeleri yazarım Şifa Allahtan inş hepımız kurtulurda fondoten sürmeden işe gidebiliriz:16:

kesinlikle bu sinoptaki eczaneden gönderilen kremi tavsiye etmiyorum hem paranızı veriyor hemde sonradan çok daha kötü oluyor tecrübeyle sabittir.
bende geçen sene bu vakitlerde burdan görüp aradım ve ilk aydan sonra sonuç mükemmeldi tabi arkadaşımada tavsiye etmiştim oda kullandı ve sonra gelçek yüzünü gördük kremin
lekeler iki katı olarak geri döndü ve daha koyu.ben almadan burdan bi arkadaş aynene benim gibi uyarmıştı maalesef dinlememiştim şimdide ben söylüyorum kesinlikle kullanmayın para tuzağından başka bişey değil.

kızlarr acık ne net soyluyorumm eczanede dermokozmetık yardımcısı olarak calısıyorum kullanmadıgım krem lazer hıc bısey kalmadı benım yuzumde genelde sıvılce ve gunes lekelerı var 10 gundur bu kremı kullanıyorumm yuzum muthıs parlamaya basladı ve lekeler gorulmuyor bıleee eger bole devam edersee ve gerı gelmezse kesınlıkle herkes kullansın derımm...yalnız ben kendı kafama gore dozunu ayarlıyorum ustune hazırladıgım bır karısım var onu suruyorumkı kızarmasın soyulma az olsun dıe solente pıgmente gunes koruyucu kullanıyorumm sımdılık herseyy harıka gıdıyo nasıll kendıme guvenımm geldı habıre aynaya bakıyorumm herkes soruyorr yuzun cok guzel gozukuyorrr yok bole bır mutlulukk ınsallahhh burda bahsedıldıgı gıbı o lekeler gerı gelmezz gelmesınler dıyede elımden gelenı yapıcam bıtsın gene ısterımmm:D 38 tl nekı o kadar cok bos hıc bır ıse yaramayan kremleree para harcıyoruzz eger bır zararı olmasa gerekırse herzaman kullanırımm:D :3::52:

kızlarr acık ne net soyluyorumm eczanede dermokozmetık yardımcısı olarak calısıyorum kullanmadıgım krem lazer hıc bısey kalmadı benım yuzumde genelde sıvılce ve gunes lekelerı var 10 gundur bu kremı kullanıyorumm yuzum muthıs parlamaya basladı ve lekeler gorulmuyor bıleee eger bole devam edersee ve gerı gelmezse kesınlıkle herkes kullansın derımm...yalnız ben kendı kafama gore dozunu ayarlıyorum ustune hazırladıgım bır karısım var onu suruyorumkı kızarmasın soyulma az olsun dıe solente pıgmente gunes koruyucu kullanıyorumm sımdılık herseyy harıka gıdıyo nasıll kendıme guvenımm geldı habıre aynaya bakıyorumm herkes soruyorr yuzun cok guzel gozukuyorrr yok bole bır mutlulukk ınsallahhh burda bahsedıldıgı gıbı o lekeler gerı gelmezz gelmesınler dıyede elımden gelenı yapıcam bıtsın gene ısterımmm:D 38 tl nekı o kadar cok bos hıc bır ıse yaramayan kremleree para harcıyoruzz eger bır zararı olmasa gerekırse herzaman kullanırımm:D :3::52:

ben de kullandım 2 yıl önce aynı sizin sevinciniz vardı bende de hatta o yorumumu beğenmişiniz ama yaz geldi ve gerçekten lekeler fazlasıyla döndü cildim soyulup rengi açıldığı için daha çok belli oldu ve mustafa beyi aradığımda yanlış güneş koruyucu kullandığımı o yüzden olduğunu söyledi sebamed kullanmıştım ve mustafa beyin önerisiyle kullanmıştım hatırlattım ama artık sebametin içeriğinin bozulduğundan fln bahsetti başka bi koruyucu tavsiye etti tekrar yollayım krem ve yine kesin konuşmalar yaptı bu kez tam olarak geçecek falan filan ama verdiği cevaplar beni tatmin etmedi.. ve ben doktora gittim dr bana bir sürü tedavi çeşidi saydı ve fiyatları da aşırı yüksekti 1500-2000 civarlarında olduğu halde dr bana hiç biri kesin çözüm değil ama dedi lekeler gecer ama tekrar dönermi bunun teminatını veremem ve hiç bir cildiyeci de vermez diye açık açık konuştu.dr bile bu şekilde konuşurken bi eczacı nasıl böyle konuşuyo zaten ondan anlaşılıyo ve dr un karı daha fazlayken....burdan sonucu çıkarın derimm...secim sizin ben sadece vicdanım rahat etmediği için paylaşıyorum...zaten bişey ucuzsa gerçekten içinde bi iş vardırrr.....

ben de kullandım 2 yıl önce aynı sizin sevinciniz vardı bende de hatta o yorumumu beğenmişiniz ama yaz geldi ve gerçekten lekeler fazlasıyla döndü cildim soyulup rengi açıldığı için daha çok belli oldu ve mustafa beyi aradığımda yanlış güneş koruyucu kullandığımı o yüzden olduğunu söyledi sebamed kullanmıştım ve mustafa beyin önerisiyle kullanmıştım hatırlattım ama artık sebametin içeriğinin bozulduğundan fln bahsetti başka bi koruyucu tavsiye etti tekrar yollayım krem ve yine kesin konuşmalar yaptı bu kez tam olarak geçecek falan filan ama verdiği cevaplar beni tatmin etmedi.. ve ben doktora gittim dr bana bir sürü tedavi çeşidi saydı ve fiyatları da aşırı yüksekti 1500-2000 civarlarında olduğu halde dr bana hiç biri kesin çözüm değil ama dedi lekeler gecer ama tekrar dönermi bunun teminatını veremem ve hiç bir cildiyeci de vermez diye açık açık konuştu.dr bile bu şekilde konuşurken bi eczacı nasıl böyle konuşuyo zaten ondan anlaşılıyo ve dr un karı daha fazlayken....burdan sonucu çıkarın derimm...secim sizin ben sadece vicdanım rahat etmediği için paylaşıyorum...zaten bişey ucuzsa gerçekten içinde bi iş vardırrr.....

tatlım soyle bısey var cok guzel yazmısın gerı geldı dıe lekeler zaten cıldımıze bakmasak lekelerın gerı gelmesı normal mesala ben her yaz guneslenıyorum delı danalar gıbı lekeler gerı gelıor butun kısta onlarla ugrasıyorum acıyorum edıyorumm..soyle bısey var sebamedın gercekten ıcerıgı degıstı bu gercek bısey eger cıldımızı gunesten ıyı korumasak lekeler herzaman bıızmle suan bu sıs leke kremı evt lekelerımı sımdıden cok ıyı actı ben daha oncede surırıyeden bır krem almıstım oda cok ıyı acmısyı ama yazın ıyı koruyamadıgım ıcın cıldımı lekeler hep gerı gelıordu sımdı ısımı daha saglam kazıga bagladım sadece gunesle olmuor bu lekeler ısıktan dolayıda kaynaklanıyor cıldımıs hassas oldugundan..bıde sole bısey var benım tahmınımce ben eczanede calıstıgımdan dolayı zaten hazırlanan kremler genelde fıyatları uygun kremler ona gore fıyat belırlenıordur ucuz olması bundan dolayı olabılır...herkesın cıldı farklı reaksıyon gosterebılıyor mesala benım cıldımı o kadar soymusumdurkı acnels ne bılım tretın expıgment hepsını denemısımdır cıldım cok hassaslasmıstr ama bu sısleke kremını her aksam suruyorum dozasımı kendımı ayarlıom hatta kızarma soyulma olmasın dıe ustune hametan krem ne bılım yenıleyıcı kremler suruyorumm bole ce soyulma kızarmada olmuor lekeler baya bay gorunmez yanı gızlenıorlarr bende gızlı kalsın lar dıe gunes koruyucusunun en ıyısını kullanıyorum once solenta pıgmente 50 spf suruyorum ustunede mıshha bb 42 spf koruyu suruyorum sıkıysa gunes buu barajı gecsınnn leke yapsın:D:D:29::54:

İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.

filiz hanım ecz adını verebilirmsiniz :)

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
yazdıklarınızı okudum benimde yüzümde sivilce lekelerim var ama kist seklinde sivilcelerden sonra kaldı baya yogun yanı eczacı beyin numarasını nası ulasabilirm siz yazmıssınız sanırım ama xxxxxxxxxx diye gözüküyor yardımcı olursanız sevinirm

filiz hanım banada eczanenın adını ve numarasını yazarsan sevınırım mesajlayabılırsın de

Bu dediğiniz kereme nasıl ulabiliriz acaba iletişim bilgilerini yazarmısınız?

arkadaşlar bu bahsettiğin eczaneden kremi alıp kullanan ve aynı zamanda kardeşine tavsiye edip aynı zamanda kullanamaya başlayan ama şimdi nerden kullandım ben bu kremi diyenlerdenim...önce harika bir cildiniz oluyor evet pırıl pırıl parlıyorsunuz hatta bazı arkadaşlarınızz porselen gibi cildin var ne kullanıoun fln diolar...amaaa krem bitipte yaza gelince çiller büyük taneli iken minik minik koyu renki siyahlara dönüşüoo..inanılmaz şekilde siyah nokta çoğalımı yaşıyorsunuz vee sonuç olarak geri başladığınız yere hatta başladığınız yerden daha geriye bile gidiyorsunuz...yapmayın etmeyin kızlar size tavsiyem...asla bilinçsiz bir kötüleme yapmıyorum emin olun. istediğiniz anda msjla ceapta verebilirim ama benim kullandıktan sonraki yorumlarım bunlar...
ayrıca beyefendi evet ilk etapta harika cevapler veriyordu ama bi ara ortalıktan kayboldu ne cep ne işyeri ceap verdi bana şimdi ne alemde bilmiyorum tabii...

yazdıklarınızı okudum ama ben hangi krem kullandığınızı anlamadım tekrarlarmısınız rica etsem hangi kremden memnun kaldınız..ayrıca tamda ortalıkta iyi güneş kremi hangisi diye dolanırken sizin fikrinizi hemen değerlendirdimm slente pıgmente araştırmaya başlcaım hemen

yazdıklarınızı okudum ama ben hangi krem kullandığınızı anlamadım tekrarlarmısınız rica etsem hangi kremden memnun kaldınız..ayrıca tamda ortalıkta iyi güneş kremi hangisi diye dolanırken sizin fikrinizi hemen değerlendirdimm slente pıgmente araştırmaya başlcaım hemen

sıs leke kremınden bahsedıyorum bu arada en ıyı gunes koruyucu solentede cok ıyıdır ama en ıyı koruyon caperrton en ıyısıdır..

kuzum bnde copperton kullanıyorum amelıyattan sonra hep onu kullandım çok memnunum

aynen yawrucumm bende solenta kullanıyorum lekelerım oldugundan dolayı amaaa coperrton tam koruyanıdır dıgerlerı okadar etkılı degıll normal cıldı olanlar ıcın bır koruma saglarr ama sorunlu cıltler ıcın kesınlıkle en ıyısıdır...bırakmaaa onu sakınnn

Back