• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben avene leke gidericisini kullanıyorum çokta memnunum.beyaz tenliyim ve çok hassas cildim var .güneş lekelerimde artış olmuştu ve yazdan beri kullanıyorum yok denecek kadar azaldı.tavsiye ederimmm

merhabalar,

mesaj sayım 100' ü geçmediği için ben de özelden mesaj atamıyorum :( rica etsem bana da eczacının telefonunu ve karışımın ismini özelden mesaj atabilir misiniz?

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
merhaba filiz hanım ,benimde leke sorunlarım var.yazınızı gördüm heyecanlandım ve mutlu oldum bende birçok şey denedim ve kesin sonuç kazanamadım.lütfen rica etsem bana da yardım edermisiniz.sizden mesaj bekliyorm.teşekkürler.

benım lekem 3 yıllık lazer epilasyondan yandı sonuç verırmı acaba 30 mılyon nekı 100 mılyon verırım yeterkı geçecegını bıleyım
arkadaşınız kullanınca sonucu tekrar burada paylaşır msınız

merhaba kujum seninde aynı sorunun varmış galiba mesajını şimdi gördüm.harıl harıl iletişim
numarası arıyorm.rica etsem eczacının numarasını banada yollarmısın...teşekkürler:)

sevgili ky merhaba
ben merak edip sorduklarını eczacı mustafa bey e sordum. kremin içeriğinde çinko oksit yokmuş o nu genelde sivilce kremlerinde kullanıyormuş.aloe vera güzel bir ürün bizim kremimiz den sonra kullanabilirsiniz dedi.kremin 90 yıllık bir mazisi varmış.eczacıdan eczacıya aktarılan eski bir formülmüş yani.1920 lerden gelme bir formül..mustafa bey bu ilacı yapan üçüncü kuşak eczacıymış...

rica etsem banada numarayı verebilirmisiniz.çok müteşşekür kalırım.:)

benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. Sonrasında yine beliriyorlardı. çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki o eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
bu arada içinde ne var bilmiyorum, eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, xxxxxxxxxxx

cildimde cillerim var herkes yakısıo demesıne ragmen ben cok kafama takıoum.bu sıteye yenı uye oldum ozel msj atamıoum....fılız hanımın kullandıgı ılacın adını ve ılacın sınop adresını ulasmak ıstıyorummm..acıl yardımm nolurrrrr..cok dua edıcemmmm

Selam,

Bahsettiğiniz leke kreminin yapıldığı yerin telefon numarasına nasıl ulaşabiliriz? Forumda çarpı işareti konulmuş..

doğumdan sonra yüzümde dudak üstü ve yanaklarımda lekeler oluştu.şu son sıcaklarla lekeler iyice koyulaştı.koruma faktörlü kremlerde hiç işe yaramıyor.pek çok arkadaşımda aynı dertten muzdarip.avon un vichy nin ürünlerini kullandım ama hiç bir sonuç alamadım.klubümüz üyesi bir arkadaşın tavsiyesi ile bir ürün aldım.cildim inanılmaz bir şekilde yenilendi.lekelerim pırıl pırıl oldu.filiz hanım sayesinde bu ürünle tanıştığım için kendisine de bir teşekkür mesajı yazdım.filiz hanımın verdiği telefondan sinop taki eczaneye ulaştım ve ürününden sipariş ettim.iyi ki etmişim.çok mutluyum...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

merhabalar,
foruma yeni üye oldum bana da lütfen yardımcı olurmusunuz.sinoptaki eczacıya ulaşıp ben de sipariş vermek istiyorum.ama forumda yasak galiba bunu paylaşmak.bilenler bana mesaj atarsa çok çok dua ederim valla... şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

Merhaba Filiz Hanım..site eczan adını yayından kaldırmı..peki ben nasıl ulaşırım :)

elimde kahverengi çile benzer ama daha büyük lekeler oluşmuştu ilk achroactive max kullandım aslında memnunda kaldım aldıgım aynı sitede japon mandalinası özlü krem gördüm onuda deneyim dedim daha etkili sonuç aldım..zaten internettede araştırdım bu japon mandalinası hem doğal olarak lekelerde çok etiliymiş..fiyatıda uygundu kremin

Son düzenleme:
iyi günler filizistanbul hanım ben bu forumda yeniyim. yüz lekeleri için bi krem öneriyorsunuz. benimde yüzümde sivilce lekelerim var ve bir an önce kurtulmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bahsettiğiniz bu eczacı mustafa beye nasıl ulaşabilirim ve ürünü nasıl sipariş edebilirim. en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. yardımınız için şimdiden teşekkürler

merhaba filiz hanım, aynı sorun bahsettiğiniz şekilde bende de var ve 3 senedir hertürlü tedavi yöntemini denedim ve bir sonuca ulaşamadım daha öncede soranlar olmuş ama cevap göremedim lütfen nerden isteyebileceğimi söylermisiniz? şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra siteye giriş yaptım sırf sizlerle mükemmel bir ürünü paylaşmak için, benim cildim çok kuru yüzüm o kadar kuru ki banyodan sonra yüzümün derisi soyuluyor o derece, çok fazla krem ve nemlendirici kullandım hiç ise yaramadi, neyse asıl konuya geleyim internetten kremlere bakıyorum Palmers Cocoa Butter Cream diye bir krem buldum ve zaten biliyodum böyle bir krem olduğunu digerleri gibidir dedim almamıştım eskiden, neyse ne ise yaradığına gelince müthiş sekilde yumusatici, nemlendirici, sivilce lekeleri ve yara bere ne tür sorununuz varsa gideren, catlaklara çok iyi gelen bir kremmis. Aldım kullandım tam 1 hafta oldu yüzüme, kullandım bebek cildi kadar yumuşak oldu ve kremin diğer özelliği renk tonunu duzeltiyor bende hep genital bölge kararmasından çok sikayetciydim ve kullanayım nolcak dedim, ve ağda sonrası çıkan sivilceleri patlattığım için çok kötü siyah lekeler vardi size yemin ediyorum iki gun icinde yok olmaya başladılar çok sevindim aynı işlemi her gece bütün genital bölgeme ama sadece dış kısmına iç kısmına degdirmeden kullandım. Bugün soyundum aynadan baktım :))) rengi o kadar acilmiski inanamadım. Sivilce lekeleri yok olmuş derecede ve başka bir sorun daha var oda göğüslerimde olan çatlaklar onun icinde kullandım bir hafta icinde resmen yok olmuşlar inanamadım sizlerle paylaşmak istedim. Ben Kanada'da yasıyorum bilmiyorum Türkiye'de varmi Palmers Cocoa Butter kremi ama internet üzerinden sipariş her sitede var, Palmers çok çok güvenilir bir marka herkesin bildigi vaselin gibi bir marka yani güven sorunu yok ve fiyata gelince sadece 9 dolardı :)) sırf sizlere gercekten ise yarayan bir ürünü paylaşmak için girdim, gercekten 100% ise yarıyormuş. Her derde deva bir krem. Zamanında çok krem kullandım nelere para harcadım ama böylesi yok! Neyse çok heycanlandim :) paylaşayım dedim. Hii birde ablamı en son bir hafta öce gormuştum dün gördüm bir haftadan sonra bana " senin yüzüne Noldu çok beyaz ve parlak canlı olmuş " yani demekki abartmıyorum :)) hadi kendinize iyi bakın mucux:21:

Back