• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba arkadaşlar bende bu forundaki bu konu ve diğer konuyu okuyup sonrasında ilaç ı sipariş verdim sinop merkez eczanesinden mustafa beyle birebir konuştum krem geldi sürekli irtibat halinde kullndım baita derim soyuldu lekelerim gitti yumuşacık bır tene sahip oldum her goren ne kadar guzel olmuş cildin dedi yetinmedim millete numara dağıttım adamın salak gıbı reklamınıyaptım cevreme sonuç şu beyaz tenli olduğum için yüzüm şimdi 3 renk evet yanlış okumuyorsunuz 3 renk dudak çevrem burun etrafım ve göz altlarım kırmızı alttakı damarlar görunuyor alnım ve çenem siyah leke dolu yanaklarım beyaz
doktora gıttım insan vucudundakı en hassas derını yüz ve göz altında olduğunu kullandığım ilaç sonrası derının soyulduğunu ilaçın içeriğindeki maddelerden dolayı cildin kendini yenileyemediğini söyledi ve ömrümün sonuna kadar bu şekilde yaşamak zorundayım eşimle sorun yaşıyorum boşanma aşamasına geldim bana bu yüzle insan içine çıkma dedi çok ağrıma gıtti 1 bebeğim var kendı kendımı rezil ettim baktım kı hala bırılerı kremı ovuyor ve bırılerı hala numara ıstıyor maksatım kotulemek falan değil ben bu eczacıdan davacı oldum arkadaşlar sitesini kapatmış internette bir sitesi olmadığını ilaç satmadığını iddia edıyor sizden ricam şu bu eczacıdan ilaç alanlar bana mesajla yazarlarsa bende çıktı olarak alıp savcıya vereceğim lütfen sesımı duyun ve bu konuya duyarsız kalmayın mesajım 100 olmadığı için mesaj yazamam bilginiz olsun hayırlı günler
canım çok geçmiş olsun...hep söledim hala da söylüyorum. şu doktora inanmayın artık diye..böyle insanların çare gördüklerini zannettikleri ya da ısrarla onun numarasını istediklerini gördükçe kahroluyorum... yapmayın arkadaşlar lütfen bize kulak verin bizlere....

canım çok geçmiş olsun...hep söledim hala da söylüyorum. şu doktora inanmayın artık diye..böyle insanların çare gördüklerini zannettikleri ya da ısrarla onun numarasını istediklerini gördükçe kahroluyorum... yapmayın arkadaşlar lütfen bize kulak verin bizlere....

haklısın ama çok geç artık hersey için :( eşimle boşanma kararı aldım artık ağrıma gıdıyor

Tabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.

merhaba filiz hanım bende de kahverenği lekeler var lütfen o eczacının numarasını alabilirmiyim???lütfen çokk ihtiyacım var teşekkür ederim
:9:

özür dilerim bir çare olur diye yazmıştım ..ama sonra bu yazıyı okuyunca çokk üzüldüm çokk geçmiş olsun..bitkisel bir sürü şey deniyorum ...........ama bir türlü geçmiyor..

achroactive max kullaniyorum ben yuzumdeki lekeler icin ve diger bolgedekiler icin cok memnunum yuzumde dogustan bir leke vardi simdi artik yok :) 4 aydir ve cok ama cok memnunum nerdeyse hepsi gitti hanimlar yurtdisindan getirtiriyorum ben daha uygun fiyatlari isteyenleri yonlendirebilirim.. sibelerik@outlook.com dan istediginizi sorabilirsiniz. kizlar elimden geldigi kadari ile yardimci olurum..

kızlar sıcaklar bastırınca cildim tabiri caizse haşlanmış gibi oluyor,özellikle yanaklarım,burnumun üzeriyle birlikte kıpkırmızı oluyor cilt uzmanı kılcal damarların derinin çok üzerinde olduğunu söyledi ruboril adlı bir krem verdi kullandım fakat hiç bir etkisi olmadı.şuan o kızarıklıklar sanki lekeye dönüşüyor bunun için ne kullanabilirim tavsiyesi olan varmı :( :(

Filiz Hanım eczane iletişim bilgilerini silmişler benimde aynı sıkıntılarım var ve yıllardır bu lekelerden kurtulamıyorum.sizdekiler tamamen geçtimi son durumunuz ne.iletişim bilgisini bana mail atmanız mümkünmü nyardimci@ykk.com.tr

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. Sonrasında yine beliriyorlardı. çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki o eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
bu arada içinde ne var bilmiyorum, eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, xxxxxxxxxxx

6 sene oldu benimde hamilelikten kalma yüzümde alnımda ve yanak bölgemde lekelerim var..denemediğim krem kalmadı..ama nafile..geçmedi bi türlü..lütfen şu sinoptaki eczanenin adını veya tlfnunu yazarmısınız bana mesajda gönderin buradan ..lütfennnnnnnnnnn yardım edin...

6 sene oldu benimde hamilelikten kalma yüzümde alnımda ve yanak bölgemde lekelerim var..denemediğim krem kalmadı..ama nafile..geçmedi bi türlü..lütfen şu sinoptaki eczanenin adını veya tlfnunu yazarmısınız bana mesajda gönderin buradan ..lütfennnnnnnnnnn yardım edin...

lekeler için sinoplu eczaneci mustafa yazın çıkıyor nette canım

MERHABA ARKADAŞLAR . BEN ARALIK OCAK GİBİ KULLANDIM BU KREMİ . ALLAH RAZI OLSUN İCAT EDENDEN .
ÖZEL MESAJ ATAMIYORUM HAKKIM YOK O YÜZDEN GOOGLE DAN SİNOP MERKEZ ECZANESİ DİYE ARATIN MUSTAFA BEY LE GÖRÜŞÜN
... BEN İKİ KÜR KULLANDIM VE SURATIM AY PARÇASI GİBİ OLDU
AMA GÜNEŞ KREMİNİ İHMAL ETTİM . KIŞIN BİLE KULLANMANIZ GEREKİYOR . HELE Kİ İSTANBUL GÜNEŞİ .
HERNEYSE TOPARLIIM . ŞUAN YÜZÜMDE AZ LEKELER VAR . YİNE KULLANICAM AMA BEBEĞİMİN DOĞMASINI BEKLİYORUM :)
HAMİLEYİM DE :pp . AMA TEREDDÜTÜNÜZ VARSA OLMASIN GERÇEKTEN MÜKEMMEL
SADECE Bİ UYARIM OLCAK

TEDAVİ SÜRESİNCE CİLT ÇOK HASSASLAŞIYOR . O YÜZDEN DE KEAŞIRKEN FALAN FAZLA TIRNAK GEÇİRMEYİN . KANAR BİLE
ÖPÜLDÜNÜZZZ

iyi günler ben bu sinoplu eczacının numarasını öğrenmek istiyorum siz numarayı vermişsininz ama ben gmremiyorum bi daha yazarmısın hem bu ilçın fiyatı ne kadar ben öğrenciyim yüzümde ciller çoğalıyo heleki bu sene çok oldu tatile gitmiştik hemde sinopa bilseydim hemen giderdim yardımcı olurmusunuz lütfen

Back