• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.[/QUOT

Arkadaşlar sinoz kremi herkese öneriyorum gerçekten çok etkili bir krem.Güneş lekelerimden kurtuldum bu krem sayesinde.Terettüdü olan arkadaşlar bence hiç beklemeden alsın kullansınlar.

sinoz kiremin fiyatı ve etkileri nedir? bende de lekeler var aşırı belirgin değil ama yazın yüzüme bakılmıyo. kışın hafifliyo çiller.nermin hanım cevap atarsanız sevinirim.

arkadaslar bende cok aradım fakat hıc bulamadım krem yanı brını goturse baskası cıkıo ve lekelerı tamamn temızlemıo gecen kıl almak ıcın gıtmıstım bı soruyım dedım ve ordakıler bana kadıfe cılt maskesını onerdıler haftada 3 kez kullanılabılırmıs bı hafta oldu ve lekelerım kayboluo fıyatıda cok uygun bellı bıtkılerın karısımıyla hazrlanıomus tavsıye ederımm

Bu eczacı Mustafa beyin numarasını bana acil gönderebilir misin? Yeni üye oldum kimseden özelden mesaj atarak isteyemiyorum:(

sevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..

nasıl ulaşcaz bu eczacıya özelden mesaj atamıyorum kimseya.bende almak istiyorum...

arkadaşlar hepinize merhaba

Daha öncede yazmıştım kremi fazla sürmemden dolayı yüzümde yanıklar vs. oluşmuştu. 1 hafta kadar sürmedim cildimin kendini yenilemesi için, şimdi ara ara çok az sürüyorum. Bahsetmiştim leke olan yerler koyu kahverengi oldu diye bu kısımlar daha sonra soyuldu, altından pembe renkli deri çıktı. Lekelerim yok oldu diyebilirim. Burdan Mustafa Bey' e , Filiz Hanım' a çoooook teşekkür ederim. Şu an cildim o kadar güzel ki anlatamam, La Roche Posay güneş kremi aldım her sabah onu sürüp güne başlıyorum, en azından lekelein tekrar belirmemesi için tedbir almayı amaçlıyorum.

Kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim, alın kullanın Ben kullandım sonucundan memnunum Tekrar bu kremi almama vesile olan kişilere teşekkür ederim.

bana özelden mesaj atabilirmisisni mustafa beyin numarasını...

Kullandığın kremin bir adı var mı. Birde benim bikini bölgemde kararmalar oldu kendim beyaz tenliyim alerjim olduğu için güneşe çıkamıyorum 5 dkk içinde yanıp su topluyorum :D neyse internette biraz baktım bi çok krem var ama bi yerde okumuştum içinde ağır metal olanlar varmış ve bu da iç organlara kadar zarar veriyomuş. yan etkisi olmayan bi krem biliyomusunuz. Mustafa bey demişsiniz acaba kremi kendisi mi hazırlıyo yoksa belli bir markayı mı satıyo..

Arkadaşlar merhaba,

Benim lekelenmelerim önce alnımda başladı. Hele yazın koyulşatıkça alnım harita gibi görünüyo. Sonra bu yaz, güneş koruyucu kullanmama rağmen bir baktım, elmacık kemiklerimde acayip lekelenme olmuş. Geçenlerde şirketteki sanışmadaki ablamıla konuşurken lekelerden laf açıldı ve ablasının bir ilaç kullandığını, ve tüm lekelerinden kurtulduğunu söyledi. İlacın ismini öğrendi sağolsun, TRitone muş. Ben de forumlarda hemen tritone u araştırmaya başaldım. Sonuçta ilaç, inanmadan yüzüme sürmek istemedim. Forumlarda envaye çeşit ilaç adı çıktı ki. Elimde şu an yaklaşık 12.13 tane leke için ilaç/krem vs adı var. Forumları karıştırırken İzmir' de bir eczanenin yıllardır bir leke kremi yaptığını öğrendim. Biraz da onu araştırdım.Kullananlar memnun vs derken eczaney iaradım.Telefona cevap veren kişiye onlara nasıl ulaştığımı, sorunumu anlattım. 2 krem varmış onlarda, biri sivilce ve akne için diğeri sadece leke için.Bana sadece leke kreminin yeterli oalcakğını söyledi, çok şükür sivilce derdim hiç olmadı. İlacı her gece cldimi temizledikten sonra ince bir tabaka halinde yüüzme sürmemi ve iyice yedirmemi söyledi. sabahları yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve mutlaka ama mutlaka 50 faktör güneş koruyucunuzu sürün dışarı çıkın dedi. Kremin fiyatı da 7,50 TL. O gün sipariş verdim ve 2 gündür de kullanıyorum. Bu sabah acayip şaşırdım çünkü sol elmacık kemiğimde gözaltıma doğru olan lekelenme azalmış gibi. Sabah bahsettiğim danışmadaki ablaya gittim, ona da anlattım sanki azalmış gibi diye, evet dedi gözünü altı geçmiş gibi görünüyo dedi. Şunu da söyleyeyim amacım reklam yapmak vs değil. Şu an eczane ismi telefon vs de bu nedenle veremem. ama eğer 10-15 günlük kullanım sonunda faydasını görürsem arkadaşlar işte o zaman hepinize gönül rahatlığı ile bilgilerini aktarırım.

Sonucu merakla bekliyoruz. Bende sinoptaki eczaneden sipariş ettim kullanınca izlenimlerimi paylaşacağım. Lekeye son diye aratırsanız mustafa erşahin numara çıkar.

slm rıca etsem su sınoptakı leke kremı hazırlayan eczanenın numarasını bana burdan msjlarmısınız lutfen cok sevınırım cunku bende gunes lekesı magduruyum sımdıden tesekkurler hoscakalın

Merhaba Filiz hanım bana bu eczanenin numarasını özelden yollayabilirmisin...

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

Arkadaşlar merhaba,

Benim lekelenmelerim önce alnımda başladı. Hele yazın koyulşatıkça alnım harita gibi görünüyo. Sonra bu yaz, güneş koruyucu kullanmama rağmen bir baktım, elmacık kemiklerimde acayip lekelenme olmuş. Geçenlerde şirketteki sanışmadaki ablamıla konuşurken lekelerden laf açıldı ve ablasının bir ilaç kullandığını, ve tüm lekelerinden kurtulduğunu söyledi. İlacın ismini öğrendi sağolsun, TRitone muş. Ben de forumlarda hemen tritone u araştırmaya başaldım. Sonuçta ilaç, inanmadan yüzüme sürmek istemedim. Forumlarda envaye çeşit ilaç adı çıktı ki. Elimde şu an yaklaşık 12.13 tane leke için ilaç/krem vs adı var. Forumları karıştırırken İzmir' de bir eczanenin yıllardır bir leke kremi yaptığını öğrendim. Biraz da onu araştırdım.Kullananlar memnun vs derken eczaney iaradım.Telefona cevap veren kişiye onlara nasıl ulaştığımı, sorunumu anlattım. 2 krem varmış onlarda, biri sivilce ve akne için diğeri sadece leke için.Bana sadece leke kreminin yeterli oalcakğını söyledi, çok şükür sivilce derdim hiç olmadı. İlacı her gece cldimi temizledikten sonra ince bir tabaka halinde yüüzme sürmemi ve iyice yedirmemi söyledi. sabahları yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve mutlaka ama mutlaka 50 faktör güneş koruyucunuzu sürün dışarı çıkın dedi. Kremin fiyatı da 7,50 TL. O gün sipariş verdim ve 2 gündür de kullanıyorum. Bu sabah acayip şaşırdım çünkü sol elmacık kemiğimde gözaltıma doğru olan lekelenme azalmış gibi. Sabah bahsettiğim danışmadaki ablaya gittim, ona da anlattım sanki azalmış gibi diye, evet dedi gözünü altı geçmiş gibi görünüyo dedi. Şunu da söyleyeyim amacım reklam yapmak vs değil. Şu an eczane ismi telefon vs de bu nedenle veremem. ama eğer 10-15 günlük kullanım sonunda faydasını görürsem arkadaşlar işte o zaman hepinize gönül rahatlığı ile bilgilerini aktarırım.

canım çok sevindim bende de lekelenmeler var sen bir kullan sonra banada özelden mail at olurmu bende yeni evliyim balayında iyice arttı lekelerim doğum lekesi oldu resmen....:14:

Herkese tekrar merhaba. Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi, leke kremimi kullanmaya devam ediyorum. Akşamalrı işten eve yorgun argın gidince kendimi yatağa zor attığımdan savsaklıyorum ama unutmamaya gayret ediyorum artık. Şimdi durum şu: Açıkçası alın lekelerimde azar azar da olsa açılma başladı gibi. Bir de cilt rengimde bir berraklık var. Ayrıca sol göz altında elmacık kemigimin üzerindeki bütün leke de yer yer açılmaya başladı. Eczacı ile tekrar görüştüm. İyi bir sonuç almam için kremi 2-3 ay kullanmam gerektiğini belirtti. Şimdilik bu kadar hatunlar:))

arkadaslar bende cok aradım fakat hıc bulamadım krem yanı brını goturse baskası cıkıo ve lekelerı tamamn temızlemıo gecen kıl almak ıcın gıtmıstım bı soruyım dedım ve ordakıler bana kadıfe cılt maskesını onerdıler haftada 3 kez kullanılabılırmıs bı hafta oldu ve lekelerım kayboluo fıyatıda cok uygun bellı bıtkılerın karısımıyla hazrlanıomus tavsıye ederımm

canım lütfen maskeyle ilgili biraz blgi verebilirmisin Allah rızası için bende baska bi ürüne basladım fakat şu an hiç bi değişiklik yok olursa yazacağım zaten en büyük hayallerimden birisi lekelerimden kurtuldum diye bi başlık atmak su siteye lütfen maskeden bahsedermisin???

canım lütfen maskeyle ilgili biraz blgi verebilirmisin Allah rızası için bende baska bi ürüne basladım fakat şu an hiç bi değişiklik yok olursa yazacağım zaten en büyük hayallerimden birisi lekelerimden kurtuldum diye bi başlık atmak su siteye lütfen maskeden bahsedermisin???

Back