Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arada beğendiğim sözler paylaşırım bilirsiniz.Bu da onlardan biri.
Suskunluğum asaletimdendir!..Her lafa verilecek cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
Mevlana Celaleddin-i Rumi

En büyük teşekkürlerden biri de araknafobia ya gelsin
Canım benim zaten her gün face ten görüşüyorum.Evime bile geldi sağ olsun.
Çok güzel vakit geçirdik.En kısa zamanda da tekrarı olsun.
Hiç ihmal etmeyiz . Hemen hemen her gün yazarız birbirimize
Sanki yazışmazsak koparız misali.
Bütün telefon kampanyaları sayemde biter.
Konuşmaya başladık mı hiç bitirmek istemeyiz.Keşke yakın olsaydık.
Kendisini tanıdığım için çok memnunum.
Canım araknafobia

Canimbenim ben de oyle.Yakin olsaydik gidilmedik yer birakmazdik Sadece sen de biliyosun fazla uzuyosun kendini neyse bunlari burda konusmanin manasi yok.Dilerim bundan sonra hayat sana hic gostermedigi yuzunu gosterir canimsevdicegim

cilt ile probleme gelince sivilceli bir cildim var.en son aktardan arap kızı diye bi krem var onu aldım.sanki azaldı gibi,,,,akneli cilde iyi gelen bişey varmı acaba?????????????????

ben yeni katıldım aranıza.ne güzel birbirinizi tanımadan arkadaş olmuşsunuz.ne mutlu allah bozmasın
cilt ile probleme gelince sivilceli bir cildim var.en son aktardan arap kızı diye bi krem var onu aldım.sanki azaldı gibi,,,,akneli cilde iyi gelen bişey varmı acaba?????????????????
Hoş geldiniz.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.AMİN.
Akneleriniz çok değil galiba.sanırım yüzeysel.Arap kızı iyi geldiyse bir süre devam edin bitirin.kür gibi yapın.yarım kalmasın.Ben de bu arada bir arkadaşıma bir şey denetiyorum.Onu da olumlu sonuç almaya başlarsak yazacağım...

hoşbuldum...arap kızına devam.sonuçları beklicem
Evet iyi gelenleri hemen kesmeyin.Kür gibi yapın bitiriniz.
Sıcak havalarda ve özellikle de yazın yüzünüze çok fazla şey sürmeyiniz.
Hele asitli gibi şeyler (sirkeli su limon suyu vs) yazın asla akşamları bile sürmeyiniz.
Cildinizi bilemiyorum nasıldır.makyaj yapar mısınız.
Lavanta suyu ile silin yüzünüzü sadece akşamları.
Kreminizi de sürün üstüne.
Ve lütfen daima dediğim gibi yaz kış evde dahil 50 faktör güneş korumanızı sürmeyi de ihmal etmeyiniz.iyi haberleriniz olsun...

Asitli şeyleri yazın yüze sürmenin ne gibi sakıncıları var bilgi verir misin? ben elma sirkesi sürüyorum yanlış yapıyorsam yazın sürmeyeyim.

Bu gördüğümüz aloevera bitkisi her akşam ucunu sıkıp suyunu dudak üstume süreceğim. Önce yuzumu keçi sutu sabunuyla yıkayıp tabi.... size gelişmeleri yazarım. Yalnız bu bitki nasıl acı ya ilk sürerken dudagima falanda değdi baya acıymis

Eklentiler

• 20160531_220554-1-1.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 20160531_220834-1-1.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 36
İyi haberlerini beklicem
Umarim direk özütü daha iyi gelir.

İyi haberlerini beklicem
Umarim direk özütü daha iyi gelir.
İnşallah iyi haberler veririm. Bu arada dudak üstümdeki lekeye sürerim dedim ama komple yüzüme sürdüm.
Artık Böyle uygularım. Ama nede olsa bitki diye ne olur olmaz dedim bir kaç saat sonra yıkayıp öyle yattım.
Yüzüm falan şişer ne biliyim alerjik reaksyon gösterir diye dün gece yıkadım.
Gerçi hiçbir şey olacağı da yoktu hemen emdi zaten hafif bir şey
Yine de bu seferlik yıkadım.

Bende almayı düşünüyorum bahsedilen aleovera jelinden, gül suyu ve bu jel sivilceye meyilli ciltlerde nasıl etki yapar ?
gül suyunun gözenekleri büyüttüğü yazıyo nette doğru bilgi mi bilemedim

Ben 2 günde bir yüzümün tamamına sürüyorum dudak hariç
Dudağa ne için sürüyorsunuz?

Asitli şeyleri yazın yüze sürmenin ne gibi sakıncıları var bilgi verir misin? ben elma sirkesi sürüyorum yanlış yapıyorsam yazın sürmeyeyim.
Canım yazın lekeye sebep oluyor gece sürseniz bile.Tabii herkeste olur mu bilmem ama ben yabancı sitelerde de okuyorum.burada da .Ben tavsiye etmem .Kullanmam.
Karar yine sizlere kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…