- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.861
Canım biliyorum sağ ol.AMİN...Canimbenim ben de oyle.Yakin olsaydik gidilmedik yer birakmazdikSadece sen de biliyosun fazla uzuyosun kendini neyse bunlari burda konusmanin manasi yok.Dilerim bundan sonra hayat sana hic gostermedigi yuzunu gosterir canimsevdicegim
ben yeni katıldım aranıza.ne güzel birbirinizi tanımadan arkadaş olmuşsunuz.ne mutlu allah bozmasın
Hoş geldiniz.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.AMİN.cilt ile probleme gelince sivilceli bir cildim var.en son aktardan arap kızı diye bi krem var onu aldım.sanki azaldı gibi,,,,akneli cilde iyi gelen bişey varmı acaba?????????????????
Evet iyi gelenleri hemen kesmeyin.Kür gibi yapın bitiriniz.hoşbuldum...arap kızına devam.sonuçları beklicem
Evet iyi gelenleri hemen kesmeyin.Kür gibi yapın bitiriniz.
Sıcak havalarda ve özellikle de yazın yüzünüze çok fazla şey sürmeyiniz.
Hele asitli gibi şeyler (sirkeli su limon suyu vs) yazın asla akşamları bile sürmeyiniz.
Cildinizi bilemiyorum nasıldır.makyaj yapar mısınız.
Lavanta suyu ile silin yüzünüzü sadece akşamları.
Kreminizi de sürün üstüne.
Ve lütfen daima dediğim gibi yaz kış evde dahil 50 faktör güneş korumanızı sürmeyi de ihmal etmeyiniz.iyi haberleriniz olsun...
İyi haberlerini beklicemBu gördüğümüz aloevera bitkisi her akşam ucunu sıkıp suyunu dudak üstume süreceğim. Önce yuzumu keçi sutu sabunuyla yıkayıp tabi.... size gelişmeleri yazarım. Yalnız bu bitki nasıl acı yailk sürerken dudagima falanda değdi baya acıymis
İnşallah iyi haberler veririm. Bu arada dudak üstümdeki lekeye sürerim dedim ama komple yüzüme sürdüm.İyi haberlerini beklicem
Umarim direk özütü daha iyi gelir.
Kızlar bana dua ediniz çok önemli işim var...
Ben 2 günde bir yüzümün tamamına sürüyorum dudak hariçBu gördüğümüz aloevera bitkisi her akşam ucunu sıkıp suyunu dudak üstume süreceğim. Önce yuzumu keçi sutu sabunuyla yıkayıp tabi.... size gelişmeleri yazarım. Yalnız bu bitki nasıl acı yailk sürerken dudagima falanda değdi baya acıymis
canım Allah yardımcın olsun, işlerine kolaylık versin, seni seviyoruzzKızlar bana dua ediniz çok önemli işim var...
Canım yazın lekeye sebep oluyor gece sürseniz bile.Tabii herkeste olur mu bilmem ama ben yabancı sitelerde de okuyorum.burada da .Ben tavsiye etmem .Kullanmam.Asitli şeyleri yazın yüze sürmenin ne gibi sakıncıları var bilgi verir misin? ben elma sirkesi sürüyorum yanlış yapıyorsam yazın sürmeyeyim.