Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Korkunuzun üstüne gidin bir de.Pozitif olun .o da geçer ...

Tesekkür ederim

2. linkteki cnm, ama tabi hangisi elektriklendirmeyi azaltıyorsa o uyar bana
avonda görünüyor bu tarakta olmazsa alıyım avon satan birinden

İçinde madecassol olan tarifler mucize gibi. Bir dönem benim de yüzümde soğuk yanığı olmuştu hiç birşey fayda etmemişti. Netteki şu meşhur tarifi biraz da geliştirerek kullanmaya başladım. 1,5 yıl oldu asla hazır kreme para vermem bir daha. Hatta blogumu yazmaya başlama amacım oldu bu krem diyebilirim, ev yapımı onarıcı krem tabii insan kullandıkça geliştiriyor kremi, içine şunu da ekliyim bunu da ekliyim gibi en son tertipte gül yağı kattım hatta, muhteşem oldu, kesinlikle tavsiye ederim hanımlar...

EV YAPIMI ÇOK AMAÇLI ONARICI KREM

Ev Yapımı Onarıcı KremEv Yapımı Onarıcı Krem
Bütün kadınların ortak dileğidir pırıl pırıl, lekesiz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak. Ancak çevre koşulları, hava kirliliği, sağlıksız gıdalar, zararlı güneş ışınları derken hepimizin cildinde dönem dönem lekelenmeler ve çeşitli problemler baş gösteriyor. Hele ki 35 yaş sonrası, cilt elastikiyetini katbetmeye başlıyor ve arzuladığımız sağlıklı görüntü için hepimiz kozmetiğe avuç dolusu paralar harcıyoruz. Ve “ONARICI KREM” arayışına giriyoruz.

Piyasada bulunan kremler hem fiyatları hem de içerikleri açısından benim gözümü oldukça korkutuyorlar son dönemde. Özellikle hassas bir cilde sahip olduğumdan geçtiğimiz kış yüzümün sağ tarafında “soğuk yanığı” denilen bir problem yaşadım. Dermatoloji reçetesiyle kullandığım pahalı kremler ve ilaçlara rağmen tam anlamıyla bir düzelme de olmadı maalesef. Ve ben alternatif tedavi yöntemlerine yöneldim ister istemez.

Bu dönemde bir arkadaşımdan duyduğum bir tarif vardı. Madecassol merhem ve bepanthen krem ile yapılan. Zaten ayrı ayrı olarak her ikisini de kullandığımdan çok etkili olduklarını biliyordum. Her zaman olduğu gibi net üzerinde yapılan kısa bir gezinti sonucu yerli ve yabancı sitelerde çeşitli tariflere ulaştım

İnternet üzerinden bir tarif bulduğunuz zaman -işte tam da bana göre bir tarif- diyorsunuz ama iş uygulamaya geldiğinde sonuç hüsran olabiliyor Genellikle siteler ve blog yazarları, aynı YANLIŞ ! tarifi kopyala yapıştır yöntemiyle sayfalarında paylaşıyorlar ki bu durum okuyucu açısından biraz endişe verici bence.

Ben de cilt bakımı konusunda uzman olan bir arkadaşımdan da destek alarak okuduğum tariflerin ortak noktalarını baz aldım ve biraz da mantık süzgecinden geçirerek kendi tarifimi oluşturdum Yaklaşık altı aydır gece/gündüz ve göz çevresi kremi olarak kullanıyorum ve cildimdeki iyileşmeye kendim bile inanamıyorum…

EV YAPIMI ONARICI KREM:

Malzemelerimiz oldukça kolay bulunan ve hesaplı malzemeler. Mucize, hepsi bir araya gelince gerçekleşiyor

1 tüp madecassol merhem
1 tüp bepanthen/bepanthol krem
12 adet evicap/e vitamini kapsül
7 adet avicap/a vitamini kapsül
50 ml.lik şişenin 1/4 ü kadar kayısı yağı
Tarifin hazırlanışına geçmeden önce şunu belirtmeliyim ki bütün bu malzemelerin toplam maliyeti 30/35 tl civarında. Ayrıca vitamin kapsüllerin tamamı kullanılmadığı için 2. tertip maliyet daha da düşüyor

EV YAPIMI ONARICI KREM Hazırlanışı :

İlk olarak temiz bir porselen ya da cam kaba madecassol merhem ve bepanthen kremi sıkıp tahta ya da plastik bir karıştırıcı ile iyice karıştırıyoruz. Ben bildiğimiz tahta çay karıştırıcısı kullanıyorum.
Daha sonra 12 adet E vitamini kapsülü bir toplu iğne yardımıyla delerek karışıma ekleyin ve tekrar karıştırın.
Ardından 7 adet A vitamini kapsülü de aynı şekilde delerek karışıma sıkın ve karıştırın.
Son olarak ta çeyrek şişe kayısı yağını karışıma ekleyip karıştırın.Çok amaçlı, ev yapımı, onarıcı, yenileyici, nemlendirici kreminiz hazır ☘

Bu onarıcı krem tarifini hem gündüz hem gece kremi olarak göz çevresi dahil bütün yüzünüze ev yapımı tonik sonrası uygulayabilirsiniz. Bütün cilt tipleri için uygun olduğu tüm aile tarafından test edilmiştir Etkisini gözlemleyebilmeniz için bir hafta boyunca sabah akşam sadece sol elinize uygulayın ve bir hafta sonunda her iki elinizi de karşılaştırın ve farkı gözlerinizle görün derim ben
Kullandığımız malzemeleri detaylandırmadan geçmek olmaz tabii ki: Madecassol merhem tamamen bitkisel ve hücre yenileyici özelliği olduğundan, lekeleri tedavi ederken aynı zamanda ciltte anti-aging etkisi yaratıyor. Bepanthen krem de malum yoğun nemlendirme özelliğine sahip, bana göre bir nevi cildin aspirini. E ve A vitaminlerinin ise kozmetik bakımda yeri büyük. Cilde olan yararları nedeniyle içinde bu vitaminler olmayan bir kremi piyasada bulmanız mümkün değil ki biz zaten tarifimizde bol miktarda kullandık Bu tarifin en can alıcı noktası içerdiği A C E VİTAMİNLERİ nedeniyle bana göre kayısı yağı. Cildi nemlendiren ve elastikiyetini arttıran bu yağı doğrudan yüzünüze sürebileceğiniz gibi bu ve bunun gibi karışımlarda da güvenle kullanabilirsiniz. Kayısı yağının yoğun miktarda C vitamini içermesi sebebiyle ben tarife ayrıca C vitamini eklemeye gerek duymadım bu arada.

Yazı biraz uzun oldu ama tarifi yapmanız en fazla 10 dakika, cildinize katacağı ışıltı ise ömür boyu… Eğer denerseniz sonuçları ile ilgili mutlaka yorum bırakın, merakla bekliyorum…

Son düzenleyen: Moderatör:
Vakit bulup yazamadım.Kolay gelsin canım.Öncelikle asıl tarifi -violet ile tlf da konuşurken ona verdim.Hatta yaşadıklarımı anlatan mesajı da ekledim.Ona uyan maskeleri de önerdim.Kullanma sürelerini de ilave ettim.Zaten tekrar aradığında bırakması gerekenleri de söyledim.gerisi devam.Sağ olsun çok istikrarlı yaptı fayda da gördü.Darısı başınıza.Size de zaten -violet yaptıklarını yazdı.oraya bakın o nedenle dedim.Aloe ve krem kullanımı zaten orada vardı.Özelden fazla detaya girmedim.
Sadece istikrarlı olun asla aksatmayın diyorum.
Ama lütfen kullanımda da abartmayın.Malum önümüz yaz.Ne de olsa dikkatli olalım.
Kalıcı hasarlarla uğraşmayalım.iyi haberlerle bekliyorum :)

Canım benim elbette gelirim
En kısa zamanda okumaya başlıyorum yazılarınızı.Emeğe çok değer veririm.
Ve de kesin tecrübelerimi buraya yazdığım gibi orada da paylaşırım.
Fırsat buldukça.Yorumumu da yaparım.
Zaten paylaşımlarım da ısrarla buna değinir,ne kadar önem verdiğimi devamlı yazarım.
Herkesi bilgi paylaşımına davet ederim.
Sevgi ve bilgi konusunda da kesinlikle katılıyorum size.

Canım benim ne demek ,herkes iyi olsun.ne olacak ben mutlu olurum.Amin canım.
Ne kadar niyetiniz iyi ise o kadar kötülerle ve kötülüklerle karşılaşırsınız.
bu tecrübeyle sabittir...
iyi niyetli olmaktan korkmaya başladım valla

Yaz geliyor sayfa bize kaldı galiba @fisfis
kalsın canım
aynı alışveriş fobisi bende de var

Ben ne diyeceğimi bilemedim şimdi Fikirleriniz benim için çok önemli. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Daha yeni olmama rağmen ilk günden bana kendimi evimde hissettirdiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ne diyeceğimi bilemedim şimdi Fikirleriniz benim için çok önemli. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Daha yeni olmama rağmen ilk günden bana kendimi evimde hissettirdiniz
Canım benim rica ederim
Emek veren insanlara,paylaşımcı insanlara ayrıca sempati duyarım.
Sizi evinizde hissettirdiysem ne mutlu bana
Açmış olduğunuz blog için destek olmak ve duyurmak için
kendi adıma elimden geleni de yaparım

fisfis canım benim, Sayfayı ikimiz yazarak kışa kadar idare ederiz yani.
Bu arada maalesef öyle .
Çok iyi niyetli olursanız birileri daima suistimal ediyor.Örnek BEN.
Zaten sizinle de özelden bayağı zamandır yazışırız.Biliyorsunuz.
Bakın işte hepimizin korkuları var,
Benim de kimseyi kırmak istemeyişim aman kırılmasın diye korkmam gibi.
Ama bu açtığım sayfada sadece güzellik değil,
diğer dertlerimize de çare bulacağız ALLAH ın izniyle hep beraber...

Günaydınn
Dün arkadasimdaydim
Aveneyi birlikde aldigimiz arkadasim onunda sivilce problemi var.
Benim bisiler surup surmedigimi ne kullandigimi falan bilmiyo
Farkli semtlerdeyiz ve 1bebegi var ayda 1ancak gorusuyoruz
Dün durup dururken senin lekelerin hafiflemis rengin acilmis dedi(lekekerimden surekli dert yaniyodum onada)

Hadii canımmm dedim

Bayadir gormedin sana öyle geliyodur dedim

Yoo daha hafifler dedi
Ayy ise yaricak insAllah ya
Cabalarimizin mukafatini aliciz

Önce Allah sonra dua sonra blue'nin sayesinde.

Bende umutluyum bu sefer
Lekeleim hala var tabiki daha berrak ama yuzum daha sagliklo gorunuyo.

Canım sizin adınıza sevindim.Sonuçlar iyi olur İNŞALLAH.
Bana da dualarınız eksik olmasın.Şu aralar özellikle herkesin dualarına ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…