- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.821
Korkunuzun üstüne gidin bir de.Pozitif olun .o da geçer ...madecassol+aloeverajel bu ürünleri nerden temin ettin cnm. Sağol ayrıntılı yazdığın için
Acep bende mi alsam avene yi , ben sadece koruyucucu kullanırım ama
bu alışveriş mağdurluğumdan sonra uygun olması bana da uyar
Canım öncelikle hayır lekeniz geçecek.Peşinizdeyim geçene kadar
Yazık alış veriş mağdurluğu çok zor.Bir ara hep başımdaydı çok şükür kurtardım.
Belki sizde öyle kullanıyorsunuzdur bilemem
Nasıl derseniz yazayım ( şimdi buna da mana çıkarırlar)
Aldığım şeyi her ne olursa Besmele ile kullanmaya başladım.
(sonra abarttım namaz abdestli olarak hatta) Çok şükür şimdi olmuyor.
Aloe ye gelince saksıda da evet oluyor ancak ben kullanmadım inan bilemem.
Belki de daha iyidir ama dediğim gibi kullanmadığım için çok yorum yapamam.Bu arada tekrar diyorum.Burada her şeyi yazıyoruz ve sizlere destek için buradayım
2. linkteki cnm, ama tabi hangisi elektriklendirmeyi azaltıyorsa o uyar banaBrave Capricorn canım tahta tarak size de önceden yazdım doa dan aldım.
http://www.doakozmetik.com/tahta-tarak-pmu109
Ancak sizin kast ettiğiniz nitelikte olanı uçları böyle yani toplu iğne ucu gibi olacak
ancak bunlar var.Ben aldım kullanıyorum.
Acaba siz bundan mı istiyorsunuz
https://www.misspera.com/p/avon-avo...paign=gelirortaklari_aff_sls&utm_content=5258
Hepsi önlüyor.En çok doğayı seviyorum.Ama tangle de bir başka yani ömürlük gibi.2. linkteki cnm, ama tabi hangisi elektriklendirmeyi azaltıyorsa o uyar bana
avonda görünüyor bu tarakta olmazsa alıyım avon satan birinden
Vakit bulup yazamadım.Kolay gelsin canım.Öncelikle asıl tarifi -violet ile tlf da konuşurken ona verdim.Hatta yaşadıklarımı anlatan mesajı da ekledim.Ona uyan maskeleri de önerdim.Kullanma sürelerini de ilave ettim.Zaten tekrar aradığında bırakması gerekenleri de söyledim.gerisi devam.Sağ olsun çok istikrarlı yaptı fayda da gördü.Darısı başınıza.Size de zaten -violet yaptıklarını yazdı.oraya bakın o nedenle dedim.Aloe ve krem kullanımı zaten orada vardı.Özelden fazla detaya girmedim.Brave Capricorn madecassol 10tl eczaneden temin ettim
Aloevera jel 18.90 internetten aldim
Her aksam cildimi papatya sabunuyla yikiyorum
Gulsuyuyla tonikliyorum
Ve önce. Blue'nin tarif ettigi sekilde madecassolu yedirip uzerine aloeverayla masaj yaparak yedirerek uyguluyorum
Canım benim elbette gelirimEsas ben teşekkür ederim. Seve seve paylaşacağım tabii :) Ben de bloguma beklerim, tecrübelerinizi, gözlemlerinizi ve fikirlerinizi yorum olarak paylaşırsanız çok memnun olurum. Malum, paylaştıkça çoğalan iki şey var, sevgi ve bilgi.
iyi niyetli olmaktan korkmaya başladım vallaCanım benim ne demek ,herkes iyi olsun.ne olacak ben mutlu olurum.Amin canım.
Ne kadar niyetiniz iyi ise o kadar kötülerle ve kötülüklerle karşılaşırsınız.
bu tecrübeyle sabittir...
kalsın canımYaz geliyor sayfa bize kaldı galiba @fisfis
aynı alışveriş fobisi bende de varMerhaba, ürünlerinizi güle gülle kullanın. Umarım çok iyi gelir.
Peki ya bioderma alalım alıcaz derken birden bu ürünleri almanız beni şaşırttı.
Ben napıcam ya takipte edemiyorum sizinapıyonuz siz koptum konumuzdan
Bıraktım her şeyi iyice... ne eksik bitiyor ne iş güç... (Yine mızmızlanmaya başladım) idare edin
Sizler yapıyorsunuz bir şeyler ben yapamıyorum.. Sizin lekeniz gececek benim ki kalacakhıhhhh
Blue aloe vera çiçeğini akşam lekeme sürsem faydası olur mu..? arkadaşım saksıda yetiştiriyo da
herşeyi yaptımya bir bu kaldı eksikbir sürü not almıştım. Çantamda kağıt eskidi ben hala bişey almadım..
bu arada blue gecenlerde sana söylemiştim aldığım pahalı gözlüklerden biri düştü ve cızık oldu her yeri. Daha taksidine başlamamıştım....ben bişey alınca neden hayrını göremiyorum.
Hep böyle oluyor. İnanın alışveriş fobisi oluştu bende... İki tane pantolon aldım yine o hafta.. ikisininde paçası dönüyor, ne terzi kabul etti hatasını ne mağza.. ben takıntılıyım rahat edemediğim için giymiyorum işte... param hep çöpe gidiyor sanki.. sankisi yok gidiyor resmen.... gözlüğüme çok üzüldüm... pantullarada öyle... gecen senede alışverişimde de aynısı oldu.. mart ayı başında yaptığım alışverişte boşa gitti bedenim küçülünce aldıklarım bol gelmeye başladı... bişeylere para harcıyorum ama hep hiç oluyor... kızlar bende alışveriş fobisi olustu kesinben artık fobiliyim.. alsam böyle almasam olmuyor...
acaba biri bana bedduamı etti..
sizi seviyorum kızlar... azcık saçmalayarakta olsa içimi döküyorum buraya... bu hafta ki sersenişimi de tamamlamış bulunuyorum..
Canım benim rica ederimBen ne diyeceğimi bilemedim şimdiFikirleriniz benim için çok önemli. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Daha yeni olmama rağmen ilk günden bana kendimi evimde hissettirdiniz
Canım sizin adınıza sevindim.Sonuçlar iyi olur İNŞALLAH.Günaydınn
Dün arkadasimdaydim
Aveneyi birlikde aldigimiz arkadasim onunda sivilce problemi var.
Benim bisiler surup surmedigimi ne kullandigimi falan bilmiyo
Farkli semtlerdeyiz ve 1bebegi var ayda 1ancak gorusuyoruz
Dün durup dururken senin lekelerin hafiflemis rengin acilmis dedi(lekekerimden surekli dert yaniyodum onada)
Hadii canımmm dedim
Bayadir gormedin sana öyle geliyodur dedim
Yoo daha hafifler dedi
Ayy ise yaricak insAllah ya
Cabalarimizin mukafatini aliciz
Önce Allah sonra dua sonra blue'nin sayesinde.
Bende umutluyum bu sefer
Lekeleim hala var tabiki daha berrak ama yuzum daha sagliklo gorunuyo.
Duamdasiniz sizin sayenizde olucak bu olursaCanım sizin adınıza sevindim.Sonuçlar iyi olur İNŞALLAH.
Bana da dualarınız eksik olmasın.Şu aralar özellikle herkesin dualarına ihtiyacım var.