Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kizlaaaar bende sudocrem kullanıyorum ama pek faydası yok sizin tavsiyelerinizle bi de aloe vera jelle medacassol kullanıyım dedim de bu fotosunu koyduğunuz jeli nerden aldınız nerde bulabilirim?
Canım evet denemekte fayda var.Ben denedim olmuştu.Arkadaşlara da önerdim.
Sağ olsunlar dediklerimi aynen yapıyorlar.Biri tamamen geçirmek üzere.
Diğerinden de olumlu sonuçlar alıyoruz.O jel de burada
http://www.botanikecza.com/alvita-aloe-vera-jel#0

Çok teşekkür ederim canım burda çok aktif yazamasam da takip ediyorum sık sık. İnsanlara yardımcı olma cabana insanlara rağmen yılmamana hayran kaldım ☺ bi de önce krem sonra jeli sürüyoduk dimi? Sabah akşam mı kullaniyosunuz sadece akşam mı?

Çok teşekkür ederim canım burda çok aktif yazamasam da takip ediyorum sık sık. İnsanlara yardımcı olma cabana insanlara rağmen yılmamana hayran kaldım ☺ bi de önce krem sonra jeli sürüyoduk dimi? Sabah akşam mı kullaniyosunuz sadece akşam mı?
Ben kullanan olarak soylim
Sadece aksam
Önce madecassol sonra uzerine aloevera suruyorum

Bu arada kızlar Bioderma kremimi aldım eczaneden 60 tl
(arkadaşımda birşeyler aldı..)15 tl de bana indirim yaptılar normalde 75 tl dedi.. artık bilemem günahı boynuna eczacının
kremin sürülüşü çok iyi, hiç yapışkanlık hissi yada tabaka gibi durmuyor. Çok güzel
Korusun, lekeleri çoğaltmasın yeter,cilt tonunu da düzgünleştiriyor dediler bilemiyorum kullanıp göreceğim..
tamam budur dediğim bir ürünün inanın ki parasını verirken sorun etmem.. yeter ki isteklerime cevap versin
çok küçük tek eksisi bu :KK43: sanki bir ayda bitecek gibi duruyor. Sonucta sakınmadan sürmek lazım yüze..

Canım teşekkürler.Faydam olsun dua alayım .İstediğim sadece bu.
Ben sadece akşam öneriyorum.kışın da sabah akşam olabilir ama yazın olmaz.Temizlenmiş cilde madecassol önce sürün iyice masajla yedirin.
sonra aloe jel.deneyin bakalım.Seneler evvel çok büyük bir lekeyi böyle geçirmiştim .
şifa olsun.iyi haberler olsun...

70 tl yi tamamlayım diyorum, rosensa gül suyu burda da var alsam mı nasıldır sence blue?
(arkadaşımda birşeyler aldı..)15 tl de bana indirim yaptılar normalde 75 tl dedi.. artık bilemem günahı boynuna eczacının
kremin sürülüşü çok iyi, hiç yapışkanlık hissi yada tabaka gibi durmuyor. Çok güzel
Korusun, lekeleri çoğaltmasın yeter,cilt tonunu da düzgünleştiriyor dediler bilemiyorum kullanıp göreceğim..
tamam budur dediğim bir ürünün inanın ki parasını verirken sorun etmem.. yeter ki isteklerime cevap versin
çok küçük tek eksisi bu :KK43: sanki bir ayda bitecek gibi duruyor. Sonucta sakınmadan sürmek lazım yüze..
Öncelikle evet canım gül suyu halis orada.alabilirsiniz.Sitesinde 11.00 tl burada 12.90.az fark var.Bana sormanız da büyük incelik ayrıca teşekkürler.:KK68:
Bioderma ya gelince güle güle kullanın.iyi fiyata almışsınız.Evet çok övüyorlar.
Kullanıp yazarsınız gelişmeleri.Gerçekten de yaz çok önemli lekeyi korumada.
Maalesef çok ufak ama bazı şeyler için değer diyeceğiz.
Üstelik leke için uygulayacağınız kür içinde en iyi koruma şart.
Sadece akşam sürseniz bile.Çok istiyorum hepiniz lekesiz olun ...

Kremle ilgili yorumlarini takip edicem
Haber et.

Sanirim 10gun oldu her aksam duzenli suruyorum

Hatta bugun kahve telveside yaptim

Hafif bir acilma var ama gecme, kaybolma, yok olma söz konusu degil
Hala bb kremle kapatiyorum

Kremle ilgili yorumlarini takip edicem
Haber et.

Sanirim 10gun oldu her aksam duzenli suruyorum

Hatta bugun kahve telveside yaptim

Hafif bir acilma var ama gecme, kaybolma, yok olma söz konusu degil
Hala bb kremle kapatiyorum
Canım kısmetse geçecek.Öncelikle lekeniz çok yeni değil.Sanırım uzun zamandır var.
Zaten kişiye göre de değişir.Maksat doğru işlemler yapmak.Hatalar daha da koyu yapar.
Bunu siz bir süre deneyiniz.Esas kışın bakacağız,yapacağız.
Öncelikle dediğim gibi siz şimdi sadece istikrarlı yapın.ve de çok iyi koruyun...

Öncelikle evet canım gül suyu halis orada.alabilirsiniz.Sitesinde 11.00 tl burada 12.90.az fark var.Bana sormanız da büyük incelik ayrıca teşekkürler.:KK68:
Bioderma ya gelince güle güle kullanın.iyi fiyata almışsınız.Evet çok övüyorlar.
Kullanıp yazarsınız gelişmeleri.Gerçekten de yaz çok önemli lekeyi korumada.
Maalesef çok ufak ama bazı şeyler için değer diyeceğiz.
Üstelik leke için uygulayacağınız kür içinde en iyi koruma şart.
Sadece akşam sürseniz bile.Çok istiyorum hepiniz lekesiz olun ...
Çok mutsuzum.lekelerim şimdiden çok belirginleşti. Napcam ben yaa. Güneş kremi alacam ama Ufff hangisi. Lütfen bana yardımcı olur musun. Kendimden sogudum:110::KK12:

Canım teşekkürler.Faydam olsun dua alayım .İstediğim sadece bu.
Ben sadece akşam öneriyorum.kışın da sabah akşam olabilir ama yazın olmaz.Temizlenmiş cilde madecassol önce sürün iyice masajla yedirin.
sonra aloe jel.deneyin bakalım.Seneler evvel çok büyük bir lekeyi böyle geçirmiştim .
şifa olsun.iyi haberler olsun...
Nekadar surede gecirdiniz siz lekenizi

Canım kısmetse geçecek.Öncelikle lekeniz çok yeni değil.Sanırım uzun zamandır var.
Zaten kişiye göre de değişir.Maksat doğru işlemler yapmak.Hatalar daha da koyu yapar.
Bunu siz bir süre deneyiniz.Esas kışın bakacağız,yapacağız.
Öncelikle dediğim gibi siz şimdi sadece istikrarlı yapın.ve de çok iyi koruyun...
3senelik bir leke biyik bolgemdeki
Muhakak 10gunde mucize beklemek sacmalik olur ben sabirla 1ayimi doldurucam

Çok mutsuzum.lekelerim şimdiden çok belirginleşti. Napcam ben yaa. Güneş kremi alacam ama Ufff hangisi. Lütfen bana yardımcı olur musun. Kendimden sogudum:110::KK12:
Canım yapmayınız bak yanınızdayım.Sakın sakın üzülmeyiniz .Önce pozitif olun geçecek diyoruz.Korumada kızlar yazdı biri avene diğer 2 si bioderma aldı.
Hepsi memnun kendine göre.
Ben de zaten yazdım ama tekrar kopyalarım birazdan .
Seçim size kalmış ama çok gecikmeyiniz...

Nekadar surede gecirdiniz siz lekenizi
3senelik bir leke biyik bolgemdeki
Muhakak 10gunde mucize beklemek sacmalik olur ben sabirla 1ayimi doldurucam
Canım evet açılsa bile yeter şimdilik.Bu zaten deneme.Bakalım ne olacak.
Yaz geldi zaten.Lekeyi kışa tedavilerle geçirmeye başlayacağız.
Benimki öyle büyük bir lekeydi ki görenler acıyordu halime .
Öyle böyle değil yani.Ama bütün sırtımdaki o lekeyi, yeni leke olmasına rağmen ben 3 senede geçirdim.çok ama çok derindi.Hele sırta bunları uygulamak aman diyorum ne zor.
Benim aloe bunlar değildi.Yurt dışından getirtmiştim.Çok başkaydı ama bunlar da super.
Mühim olan geçmesi de değil kalıcı olması .onun için de bir şeyler yapacağız.
Benimki geçtiyse herkesin geçer.
Bana da aklıma,:super:sabrıma, :KK9:icadıma :KK58:MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar:

Canım evet açılsa bile yeter şimdilik.Bu zaten deneme.Bakalım ne olacak.
Yaz geldi zaten.Lekeyi kışa tedavilerle geçirmeye başlayacağız.
Benimki öyle büyük bir lekeydi ki görenler acıyordu halime .
Öyle böyle değil yani.Ama bütün sırtımdaki o lekeyi, yeni leke olmasına rağmen ben 3 senede geçirdim.çok ama çok derindi.Hele sırta bunları uygulamak aman diyorum ne zor.
Benim aloe bunlar değildi.Yurt dışından getirtmiştim.Çok başkaydı ama bunlar da super.
Mühim olan geçmesi de değil kalıcı olması .onun için de bir şeyler yapacağız.
Benimki geçtiyse herkesin geçer.
Bana da aklıma,:super:sabrıma, :KK9:icadıma :KK58:MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar:
Masallah valla
Sevgili V -violet in resimlerde insana nasil umut veriyo
Hersey ortada yani denemekden hic bise kaybedilmez.

Bu gün konuya bakarken forest üzgün olmuş.Çok üzüldüm.
Hesabı en kısa zamanda aktif olsun.
Bir ara aramız bozuktu ama düzelmişti.Özelden görüşüyorduk.
Kulakları çınlasın bu konuyu açtığımda ilk yazanlardandı.
Bana hep şöyle derdi çok sağ ol yanımızdasın.Aklımda hala senin o yazın var.
Madeccassol ve aloe .Senin o yazın bana umut verdi.En son onu deneyeceğim.
Bu kadar lekesi olan var ama böyle konu açan yok demişti.
İstanbul a gelince de görüşeceğiz.
Yazdıklarımı okuyorsa kendisine buradan yazdıkları ve özelden bana yazdıkları
için teşekkür ederim.
fromrainforest :KK68::KK5::KK19:

X