- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.841
Canım sağ olunuz.Ben olacak dedim size.Olana kadar da ALLAH izin verirse hepinizin yanınızdayım.Yani o lekeler GEÇECEKDuamdasiniz sizin sayenizde olucak bu olursa
Yoksa benim aklima gelmezdiki surmek
Canım evet denemekte fayda var.Ben denedim olmuştu.Arkadaşlara da önerdim.Kizlaaaar bende sudocrem kullanıyorum ama pek faydası yok sizin tavsiyelerinizle bi de aloe vera jelle medacassol kullanıyım dedim de bu fotosunu koyduğunuz jeli nerden aldınız nerde bulabilirim?
Ben kullanan olarak soylimÇok teşekkür ederim canım burda çok aktif yazamasam da takip ediyorum sık sık. İnsanlara yardımcı olma cabana insanlara rağmen yılmamana hayran kaldım ☺ bi de önce krem sonra jeli sürüyoduk dimi? Sabah akşam mı kullaniyosunuz sadece akşam mı?
Varmı bir gelişme pekiBen kullanan olarak soylim
Sadece aksam
Önce madecassol sonra uzerine aloevera suruyorum
70 tl yi tamamlayım diyorum, rosensa gül suyu burda da var alsam mı nasıldır sence blue?Canım evet denemekte fayda var.Ben denedim olmuştu.Arkadaşlara da önerdim.
Sağ olsunlar dediklerimi aynen yapıyorlar.Biri tamamen geçirmek üzere.
Diğerinden de olumlu sonuçlar alıyoruz.O jel de burada
http://www.botanikecza.com/alvita-aloe-vera-jel#0
Canım teşekkürler.Faydam olsun dua alayım .İstediğim sadece bu.Çok teşekkür ederim canım burda çok aktif yazamasam da takip ediyorum sık sık. İnsanlara yardımcı olma cabana insanlara rağmen yılmamana hayran kaldım ☺ bi de önce krem sonra jeli sürüyoduk dimi? Sabah akşam mı kullaniyosunuz sadece akşam mı?
70 tl yi tamamlayım diyorum, rosensa gül suyu burda da var alsam mı nasıldır sence blue?
Öncelikle evet canım gül suyu halis orada.alabilirsiniz.Sitesinde 11.00 tl burada 12.90.az fark var.Bana sormanız da büyük incelik ayrıca teşekkürler.Bu arada kızlar Bioderma kremimi aldım eczaneden 60 tl
(arkadaşımda birşeyler aldı..)15 tl de bana indirim yaptılar normalde 75 tl dedi.. artık bilemem günahı boynuna eczacının
kremin sürülüşü çok iyi, hiç yapışkanlık hissi yada tabaka gibi durmuyor. Çok güzel
Korusun, lekeleri çoğaltmasın yeter,cilt tonunu da düzgünleştiriyor dediler bilemiyorum kullanıp göreceğim..
tamam budur dediğim bir ürünün inanın ki parasını verirken sorun etmem.. yeter ki isteklerime cevap versin
çok küçük tek eksisi busanki bir ayda bitecek gibi duruyor. Sonucta sakınmadan sürmek lazım yüze..
Kremle ilgili yorumlarini takip edicemBu arada kızlar Bioderma kremimi aldım eczaneden 60 tl
(arkadaşımda birşeyler aldı..)15 tl de bana indirim yaptılar normalde 75 tl dedi.. artık bilemem günahı boynuna eczacının
kremin sürülüşü çok iyi, hiç yapışkanlık hissi yada tabaka gibi durmuyor. Çok güzel
Korusun, lekeleri çoğaltmasın yeter,cilt tonunu da düzgünleştiriyor dediler bilemiyorum kullanıp göreceğim..
tamam budur dediğim bir ürünün inanın ki parasını verirken sorun etmem.. yeter ki isteklerime cevap versin
çok küçük tek eksisi busanki bir ayda bitecek gibi duruyor. Sonucta sakınmadan sürmek lazım yüze..
Canım kısmetse geçecek.Öncelikle lekeniz çok yeni değil.Sanırım uzun zamandır var.Kremle ilgili yorumlarini takip edicem
Haber et.
Sanirim 10gun oldu her aksam duzenli suruyorum
Hatta bugun kahve telveside yaptim
Hafif bir acilma var ama gecme, kaybolma, yok olma söz konusu degil
Hala bb kremle kapatiyorum
Çok mutsuzum.lekelerim şimdiden çok belirginleşti. Napcam ben yaa. Güneş kremi alacam ama Ufff hangisi. Lütfen bana yardımcı olur musun. Kendimden sogudumÖncelikle evet canım gül suyu halis orada.alabilirsiniz.Sitesinde 11.00 tl burada 12.90.az fark var.Bana sormanız da büyük incelik ayrıca teşekkürler.
Bioderma ya gelince güle güle kullanın.iyi fiyata almışsınız.Evet çok övüyorlar.
Kullanıp yazarsınız gelişmeleri.Gerçekten de yaz çok önemli lekeyi korumada.
Maalesef çok ufak ama bazı şeyler için değer diyeceğiz.
Üstelik leke için uygulayacağınız kür içinde en iyi koruma şart.
Sadece akşam sürseniz bile.Çok istiyorum hepiniz lekesiz olun ...
Nekadar surede gecirdiniz siz lekeniziCanım teşekkürler.Faydam olsun dua alayım .İstediğim sadece bu.
Ben sadece akşam öneriyorum.kışın da sabah akşam olabilir ama yazın olmaz.Temizlenmiş cilde madecassol önce sürün iyice masajla yedirin.
sonra aloe jel.deneyin bakalım.Seneler evvel çok büyük bir lekeyi böyle geçirmiştim .
şifa olsun.iyi haberler olsun...
3senelik bir leke biyik bolgemdekiCanım kısmetse geçecek.Öncelikle lekeniz çok yeni değil.Sanırım uzun zamandır var.
Zaten kişiye göre de değişir.Maksat doğru işlemler yapmak.Hatalar daha da koyu yapar.
Bunu siz bir süre deneyiniz.Esas kışın bakacağız,yapacağız.
Öncelikle dediğim gibi siz şimdi sadece istikrarlı yapın.ve de çok iyi koruyun...
Canım yapmayınız bak yanınızdayım.Sakın sakın üzülmeyiniz .Önce pozitif olun geçecek diyoruz.Korumada kızlar yazdı biri avene diğer 2 si bioderma aldı.Çok mutsuzum.lekelerim şimdiden çok belirginleşti. Napcam ben yaa. Güneş kremi alacam ama Ufff hangisi. Lütfen bana yardımcı olur musun. Kendimden sogudum
Nekadar surede gecirdiniz siz lekenizi
Canım evet açılsa bile yeter şimdilik.Bu zaten deneme.Bakalım ne olacak.3senelik bir leke biyik bolgemdeki
Muhakak 10gunde mucize beklemek sacmalik olur ben sabirla 1ayimi doldurucam
Masallah vallaCanım evet açılsa bile yeter şimdilik.Bu zaten deneme.Bakalım ne olacak.
Yaz geldi zaten.Lekeyi kışa tedavilerle geçirmeye başlayacağız.
Benimki öyle büyük bir lekeydi ki görenler acıyordu halime .
Öyle böyle değil yani.Ama bütün sırtımdaki o lekeyi, yeni leke olmasına rağmen ben 3 senede geçirdim.çok ama çok derindi.Hele sırta bunları uygulamak aman diyorum ne zor.
Benim aloe bunlar değildi.Yurt dışından getirtmiştim.Çok başkaydı ama bunlar da super.
Mühim olan geçmesi de değil kalıcı olması .onun için de bir şeyler yapacağız.
Benimki geçtiyse herkesin geçer.
Bana da aklıma,sabrıma, icadıma MAŞALLAH