Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım iyi haberler olsun .Dualarla beraber.Şifalar olsun...

Bende almayı düşünüyorum bahsedilen aleovera jelinden, gül suyu ve bu jel sivilceye meyilli ciltlerde nasıl etki yapar ?
gül suyunun gözenekleri büyüttüğü yazıyo nette doğru bilgi mi bilemedim
Allah yardımcın olsun işlerin kolaylıkla hayırla sonuçlansın inşaallah
Dualarınız çok teşekkürler sağ olunuz.
Gül suyu çok ender böyle bir şey yapsın.orijinal ve kaliteli gül suyu normal olan,
işlem görmemiş ciltte yapmaz.
Eğer o cilt işlem görmüşse olabilir.cosmelan,lazer vs gibi.olması çok yüksek.Bu işlemlerden sonra zaten kılcal damar çatlakları siyah nokta vs çıkıyor ortaya...

canım Allah yardımcın olsun, işlerine kolaylık versin, seni seviyoruzz
Canım çok ama çok teşekkürler.Maalesef kaybettim olmadı ama kahrımdan öleceğim sanırım.Bu kadar haklı olup insan kaybediyorsa bazı şeyleri sözün bittiği yer.
Ben de sizi çok seviyorum.Hep yanımdasınız.ALLAH razı olsun sizden

Canın sağolsun blue.. üzülme olan olmuş diyeceğim ama haksızlığı hazmetmekte zordur.
Ama ne yapacaksın herkes hakettiğini bulmuyor bu evrende.... keşke marsta hayat olsaydı

Canın sağolsun blue.. üzülme olan olmuş diyeceğim ama haksızlığı hazmetmekte zordur.
Ama ne yapacaksın herkes hakettiğini bulmuyor bu evrende.... keşke marsta hayat olsaydı
Keşke Bravecim ne diyeyim.Moarim sıfırın altı.
Adalet bile parayla satın alınıyormuş çok yazık...

Canım yazın lekeye sebep oluyor gece sürseniz bile.Tabii herkeste olur mu bilmem ama ben yabancı sitelerde de okuyorum.burada da .Ben tavsiye etmem .Kullanmam.
Karar yine sizlere kalmış...
Yaa teşekkür ederim bilgilendirme için. Bende yaz aylarında sürmeyeyim. 2 sene uğraştım sivilcelerden kurtulmak için lekesiz atlattım çok şükür. Şimdi arada sırada çıkıyolar ama ciddi boyutta değil. Çok sıkıntılı bir süreç allah herkese temiz pırıl pırıl bir cilt nasip etsin.

Canım benim dikkat etmek lazım.Ne olur ne olmaz.Çok sevindim sizin adınıza aman bir daha çıkmasın.Siz yine de özellikle yazın çok ama çok dikkat ediniz.
Kesinlikle pırıl pırıl cilt en güzeli.AMİN...

Cildinizde arada mı sivilce oluyor.Cildinizi biraz tanıtır mısınız...
Anladım bu tür işlemleri yaptırmadım hakiki gülsuyu alıp denerim bende paylaşırım etkilerini. Cildimde sivilce olmadığı zamanlarda oluyo ama genelde oluyo tek tükde olsa, cildim karma kolayca hassaslaşabiliyo burnumda hafif kılcal damar var bir kaç sene önce sivilce kreminden sonra oluşmuştu

İyi ki yaptırmadınız.Size hakiki lavanta suyu da çok iyi gelir.Hatta dönüşümlü kullanabilirsiniz.Burun kenarına dikkatli sürünüz sakın oraları hırpalamayınız.
Çok çabuk ilerliyor ve genişliyor kılcal damar.Sivilceler çıkınca da hemen söndürmeye bakınız.Asla ellemeyiniz.Bunu da kısa süreli yemek listesi değişikliğiyle yapabilirsiniz.İyi haberklerinizi bekliyorum...

Canım ben bir yazı yazmıştım aloe evde kullanım diye.Okumuş muydunuz .
Acaba merak ettim.Orada bilgisini verdim .
Çünkü aloe verayı evde de kullanmanın bir şekli var.Gerçi biliyorsunuzdur ama yine de daha detaylı isterseniz alttaki yazılara bence bir kez daha göz atınız.
http://iyigelenbitkiler.com/aloe-vera-jeli-nasil-yapilir/ http://www.sifalibitkitedavisi.com/aloe-vera-jel-kullanimi.html
Şifalar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…