- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.881
Canım iyi haberler olsun .Dualarla beraber.Şifalar olsun...Bu gördüğümüz aloevera bitkisi her akşam ucunu sıkıp suyunu dudak üstume süreceğim. Önce yuzumu keçi sutu sabunuyla yıkayıp tabi.... size gelişmeleri yazarım. Yalnız bu bitki nasıl acı yailk sürerken dudagima falanda değdi baya acıymis
Bende almayı düşünüyorum bahsedilen aleovera jelinden, gül suyu ve bu jel sivilceye meyilli ciltlerde nasıl etki yapar ?
gül suyunun gözenekleri büyüttüğü yazıyo nette doğru bilgi mi bilemedim
Dualarınız çok teşekkürler sağ olunuz.Allah yardımcın olsun işlerin kolaylıkla hayırla sonuçlansın inşaallah
Canım çok ama çok teşekkürler.Maalesef kaybettim olmadı ama kahrımdan öleceğim sanırım.Bu kadar haklı olup insan kaybediyorsa bazı şeyleri sözün bittiği yer.canım Allah yardımcın olsun, işlerine kolaylık versin, seni seviyoruzz
Cildinizde arada mı sivilce oluyor.Cildinizi biraz tanıtır mısınız...Bende almayı düşünüyorum bahsedilen aleovera jelinden, gül suyu ve bu jel sivilceye meyilli ciltlerde nasıl etki yapar ?
gül suyunun gözenekleri büyüttüğü yazıyo nette doğru bilgi mi bilemedim
Ben 2 günde bir yüzümün tamamına sürüyorum dudak hariç
Dudağa ne için sürüyorsunuz?
Canım çok ama çok teşekkürler.Maalesef kaybettim olmadı ama kahrımdan öleceğim sanırım.Bu kadar haklı olup insan kaybediyorsa bazı şeyleri sözün bittiği yer.
Ben de sizi çok seviyorum.Hep yanımdasınız.ALLAH razı olsun sizden
Canım iyi haberler olsun .Dualarla beraber.Şifalar olsun...
Keşke Bravecim ne diyeyim.Moarim sıfırın altı.Canın sağolsun blue.. üzülme olan olmuş diyeceğim ama haksızlığı hazmetmekte zordur.
Ama ne yapacaksın herkes hakettiğini bulmuyor bu evrende.... keşke marsta hayat olsaydı
Yaa teşekkür ederim bilgilendirme için. Bende yaz aylarında sürmeyeyim. 2 sene uğraştım sivilcelerden kurtulmak için lekesiz atlattım çok şükür. Şimdi arada sırada çıkıyolar ama ciddi boyutta değil. Çok sıkıntılı bir süreç allah herkese temiz pırıl pırıl bir cilt nasip etsin.Canım yazın lekeye sebep oluyor gece sürseniz bile.Tabii herkeste olur mu bilmem ama ben yabancı sitelerde de okuyorum.burada da .Ben tavsiye etmem .Kullanmam.
Karar yine sizlere kalmış...
Canım benim dikkat etmek lazım.Ne olur ne olmaz.Çok sevindim sizin adınıza aman bir daha çıkmasın.Yaa teşekkür ederim bilgilendirme için. Bende yaz aylarında sürmeyeyim. 2 sene uğraştım sivilcelerden kurtulmak için lekesiz atlattım çok şükür. Şimdi arada sırada çıkıyolar ama ciddi boyutta değil. Çok sıkıntılı bir süreç allah herkese temiz pırıl pırıl bir cilt nasip etsin.
Dualarınız çok teşekkürler sağ olunuz.
Gül suyu çok ender böyle bir şey yapsın.orijinal ve kaliteli gül suyu normal olan,
işlem görmemiş ciltte yapmaz.
Eğer o cilt işlem görmüşse olabilir.cosmelan,lazer vs gibi.olması çok yüksek.Bu işlemlerden sonra zaten kılcal damar çatlakları siyah nokta vs çıkıyor ortaya...
Anladım bu tür işlemleri yaptırmadım hakiki gülsuyu alıp denerim bende paylaşırım etkilerini. Cildimde sivilce olmadığı zamanlarda oluyo ama genelde oluyo tek tükde olsa, cildim karma kolayca hassaslaşabiliyo burnumda hafif kılcal damar var bir kaç sene önce sivilce kreminden sonra oluşmuştuCildinizde arada mı sivilce oluyor.Cildinizi biraz tanıtır mısınız...
AMİN .canım benim ama ne düzgün insan olursanız karşınıza eğri kişiler çıkıyormuş yazık...BLUEGREENBLUE ne desem bilemedim.
Bazen insan caresiz kalabiliyo.
Allah iyi insanlarla iyiliklerle karşılaştırsın.
İyi ki yaptırmadınız.Size hakiki lavanta suyu da çok iyi gelir.Hatta dönüşümlü kullanabilirsiniz.Burun kenarına dikkatli sürünüz sakın oraları hırpalamayınız.Anladım bu tür işlemleri yaptırmadım hakiki gülsuyu alıp denerim bende paylaşırım etkilerini. Cildimde sivilce olmadığı zamanlarda oluyo ama genelde oluyo tek tükde olsa, cildim karma kolayca hassaslaşabiliyo burnumda hafif kılcal damar var bir kaç sene önce sivilce kreminden sonra oluşmuştu
Canım ben bir yazı yazmıştım aloe evde kullanım diye.Okumuş muydunuz .Bu gördüğümüz aloevera bitkisi her akşam ucunu sıkıp suyunu dudak üstume süreceğim. Önce yuzumu keçi sutu sabunuyla yıkayıp tabi.... size gelişmeleri yazarım. Yalnız bu bitki nasıl acı yailk sürerken dudagima falanda değdi baya acıymis
Hımm anladım teşekkürler...Yok dudağıma sürmüyorum.dün kaçtı sadece dudağa....
Dudak üzerine yani bıyık bölgeme. tam o kısımda lekelerim var o yüzden
Magic de burayagelmis.hosgeldinBen 2 günde bir yüzümün tamamına sürüyorum dudak hariç
Dudağa ne için sürüyorsunuz?
Sağ ol canım benim .çok duyarlısınız .Ben de size çok ama çok dua ediyorum...