- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.901
Canım ben bir yazı yazmıştım aloe evde kullanım diye.Okumuş muydunuz .
Acaba merak ettim.Orada bilgisini verdim .
Çünkü aloe verayı evde de kullanmanın bir şekli var.Gerçi biliyorsunuzdur ama yine de daha detaylı isterseniz alttaki yazılara bence bir kez daha göz atınız.
http://iyigelenbitkiler.com/aloe-vera-jeli-nasil-yapilir/ http://www.sifalibitkitedavisi.com/aloe-vera-jel-kullanimi.html
Şifalar olsun...
[/QUOTE]Yok okumamıştım canım tşk ederim. Ama ben günlük bir miktar bitkiden koparıp arasını acıp yüzüme sürüyorum.
Kendimce düşündüm ki taze taze kullanmak daha yararlı olur. Acaba bende mi kavonaza koysam ordan alıp kullansam
Çok çok geçmiş olsun.Aşırı talihsizlik yaşamışsınız.Sakın üzülmeyiniz geçer.Merhabalar
2 ay önce sivilce ve izlerinden kurtulmak umuduyla dermapen yaptırdım bir güzellik merkezinde. Sonrası için aloe vera jel, oksijen köpük temizleyici ve 50 faktör profesyonel bir güneş kremi önerdiler ve hepsini de satın aldım.
Yaptırdıktan sonra süreç normaldi 3 gün yüzüm kırmızı gezdim. Seans esnasında dermapenin yoğun uygulandığı birkaç yerde hafif kanamalar olmuştu ama kabuk bağlayıp geçer dediler ve cildim komple yenilenecek nasılsa diye aldırmadım.
Ama sonrasında o yaralar geçmedi ve fotoğraftaki gibi bir hal aldılar. Cildiyeciye gittim, heralde yanık olduğunu düşündü ki Fito krem verdi işe yaramadı. Kendim de Expigment ve Momecon denedim sonuç alamadım.
Araştırdığım kadarıyla genelde ameliyat sonrası çıkan 'hipertrofik skar'lara benziyorlar sanırım. Yüzümün 4 yerinde var 2 aydır herhangi bir değişim olmadı, kalıcı olmasından korkuyorum
Belki buna benzer bir durum yaşayan vardır da bana yardımcı olur napacağımı şaşırdım artık
[/QUOTE]Yanlış mı anladım bilemiyorum ama okudum ben bu yazıları, yani tahriş olsun istemem cildimin.
Şimdi ben bu bitkiyi robotdan gecirip bir kavanoza koyup buzdolabında saklayıp öylemi kullanayım.
bu arada bir gariplik vaar alıntı yapamıyorum BLUEGREENBLUE duy sesimiBLUEGREENBLUE
Çok çok geçmiş olsun.Aşırı talihsizlik yaşamışsınız.Sakın üzülmeyiniz geçer.
Size burayı öneren arkadaşta sağ olsun.Onun da yazısını gördüm.okudum.
Kendine uyguladıkları da başarılı oldu.Daha iyi haberlerini bekliyoruz kendisinin.
Öncelikle siz bu süreçte devamlı güneş koruma sürdünüz mü.Buradan başlayalım.
Sonra en büyük hata expigment vs. kullanmasaydınız daha iyiydi.
Ama olan olmuş.Şimdi neler yapılabilir ona bakalım.Sizin cildiniz çok tahriş olmuş .Resimlerden öyle anladım.Sakın kozmetik içerikli kimyasal şeyler vs kullanmayınız.
Size bir program hazırlayalım onları yapasınız.Olur mu.Ama lütfen üzülmeyiniz
bakın üzüntü geçme şansını da çok azaltıyor.tecrübeyle sabittir canım.
Zaten hastasonuydu tedaviden hemen sonra 3 gün dışarı çıkmadım. O dönem yakmayı azaltsın diye aloe vera jel sürdüm sık sık ve hep güneş korumasıyla çıktım dışarı arada birkaç defa unuttuğum olmuştur sadece. Hala da korumasız çıkmıyorum. Madecassol almayı düşünüyordum, almıyorum öyleyse. Nasıl yapacağız bu program işini? Çok pozitif yaklaştığınız için bana da yansıyor ister istemez teşekkür ederim :)
Canım tekrar geçmiş olsun.Pozitif olacaksınız ki geçirelim.Öncelikle buradan daha rahat cevap yazıyorum.Oraya arada bakarım.Nereye isterseniz yazarsınız.burası da meşgul falan değil yaniBLUEGREENBLUE sağolsun konu başlığıma gelmiş, burayı meşgul etmemek için gelişmeleri orada yazıcam. "Dermapen Pişmanlığı:Yüzümde geçmeyen yaralar yaptı" başlıklı konuya bakabilirsiniz benzer bir durumdan muzdaripseniz. Tekrar çooook teşekkür ederim yardımcı olanlara
Kesinlikle geçer merak etmeyiniz.Ben de geçeceğine inanıyorum artık umutluyum
+Az önce gidip Madecassol aldım eczaneden gece yatmadan sürücem sonrasında aloe vera
+Yumurta akını maskesini de bugün deniycem sadece yumurta akı mı, başka bir şey de koyuyor muyuz? Bir de her gün yapayım mı?
+Makyaj yapmayı sevmiyorum zaten bırakırım bu dönem olur biter :) Güneş kremini dışarı çıkmadan yarım saat önce sürüyordum, evde dahi sürücem artık tavsiyenizle
+Yiyecek düzenime gelince kola çok tüketiyorum ona bir ayar çekmem lazım sanırım
+Bahsettiğiniz programı da bekliycem, takipteyim
İyi ki yaptırmadınız.Size hakiki lavanta suyu da çok iyi gelir.Hatta dönüşümlü kullanabilirsiniz.Burun kenarına dikkatli sürünüz sakın oraları hırpalamayınız.
Çok çabuk ilerliyor ve genişliyor kılcal damar.Sivilceler çıkınca da hemen söndürmeye bakınız.Asla ellemeyiniz.Bunu da kısa süreli yemek listesi değişikliğiyle yapabilirsiniz.İyi haberklerinizi bekliyorum...
HoşbuldumMagic de burayagelmis.hosgeldin
Rica ederim iyi haberler bekliyorum sizden de. isteğim herkese yardım edeyim.kıymetim de bilinsin. sadece dualar alayım o kadarÖnerilerine uyacağım .
Allah razı olsun çok güzel bilgiler paylaşıyosunuz . Sayfayı takipteyim uyguladıktan sonra gelişmeleri yazarım
Merhaba evet ya hoş geldiniz ,HoşbuldumEstetikten buralara zıpladım
Rica ederim iyi haberler bekliyorum sizden de. isteğim herkese yardım edeyim.kıymetim de bilinsin. sadece dualar alayım o kadar
Canım evet dediğiniz gibi de olur sadece özel günler için.İnşaallah iyi haberler veririm :)
bişey daha sormak istiyorum :)
Ara sıra özel günlerde bb krem yada sıkıştırılmış pudra kullanmak istiyorum hangisini kullanırsan en az zararı alırım araştırıyorum ama çoğu sivilce yapıyo, güneş koruyucumun üstüne pudra uygulasam olur mu diye düşündüm
Canım evet dediğiniz gibi de olur sadece özel günler için.
Ama lütfen kaliteli ve Sahte olmasın ürünler.Ancak ben bb tavsiye ederim.
Eskiden orijinal yurt dışından alıyordum.Önce Missha aldım .Pek beğenmedim.sonra Skin 79 almaya başladım.Türkiye de geldi bunlar.aldım .Ama Skin 79 şimdi gelmiyor.Ben de Missha denedim.Çok beğendim.İlk beğenmeme sebebim kafama göre yanlış ürün aldığım içinmiş.
Sağ olsun oradaki canım arkadaşım Selin Hanım bana çok yardımcı oldu.
Kendisine de buradan sevgiler.
Sayesinde doğru bb ile pudra falan kullanmadan yola devam ediyorum.
Karar yine sizin her zaman dediğim gibi kim ne derse desin ,siz cildinizi herkesten iyi tanıyorsunuz.
Kolay gelsin.Ne zaman ne isterseniz özelden de sorabilirsiniz