- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.781
Tamam canım :)Selamlar,face de reklamini ve paylasimlarini gordugum lekeyi gecirdigini iddia eden birileri var.Senin taraflar da blue yeri.Yarin arayip islemin ne oldugunu sorucam
Canım .Haklısınız çok sayfa var.Az da olsa okumuşsunuz o kadar işiniz varken .Çok teşekkürler.Ancak ilk 50 sayfayi okudum bebeğim çok küçük fırsat bulamıyorum belki kalan 100 küsür sayfada gecmisse affola buz Terapisi yaptırmayı düşünüyorum yaptıran var mı bi de geçenlerde yine burdan bi arkadas msj atmış neslim gulgen die bi bayanın yaptığı cilt tedavisinden söz etmiş instagramdan falan da baktım bilen yaptiran var mu aslında 10 yıllık cilt ile ilgili tecrubelerimi( ki birçok kişinin işine yariyacagindan şüphem yok)anlatmak için fırsat kolluyorum dediğim gibi çok huysuz bi bebisim var yine de en kisa zamanda paylaşmak isterim tecrubelerimi lütfen beni yorjmlarinizdan mahrum bırakmayın herkese sevgiler
cildi soymuyor.yara yanık lekeleri için veriyorlarmışlazer epilasyon yapan kişi de bana yapılan bölgelerin kararmamsı rengin açılması için önermişti.bu arada madecasol soyan veya deriyi incelten bir krem mi, yoksa bepanten gibi mi.. yani işlevi nedir..
iki ay kadar oldu tr.hatta son halini çekeli de 3 hafta oldu şimdi daha da silik.sabah akşam keçisütlü sabunla yıkıyorum.haftada 1 veya iki pling yapıyorum.her akşam yatmadan da mutlaka madecasol ve senin de fotoğrafını çektiğin aloevera jeli sürüyorum.ilk ay bluenin sayfasında yazdığı maskeleri yaptım.yosun-aloevera,kil-kantoron yağı,yumurta akı,şimdilerde hiç fırsat buldukça kurumaya-yoğurt , yosun-aloevera maskelerini yapıyorum.yüzümde tek bir leke kalmayanadek devam edicem inşallah.Blueden Allah razı olsun.
ALLAH sizden de razı olsuniki ay kadar oldu tr.hatta son halini çekeli de 3 hafta oldu şimdi daha da silik.sabah akşam keçisütlü sabunla yıkıyorum.haftada 1 veya iki pling yapıyorum.her akşam yatmadan da mutlaka madecasol ve senin de fotoğrafını çektiğin aloevera jeli sürüyorum.ilk ay bluenin sayfasında yazdığı maskeleri yaptım.yosun-aloevera,kil-kantoron yağı,yumurta akı,şimdilerde hiç fırsat buldukça kurumaya-yoğurt , yosun-aloevera maskelerini yapıyorum.yüzümde tek bir leke kalmayanadek devam edicem inşallah.Blueden Allah razı olsun.
iki ay kadar oldu tr.hatta son halini çekeli de 3 hafta oldu şimdi daha da silik.sabah akşam keçisütlü sabunla yıkıyorum.haftada 1 veya iki pling yapıyorum.her akşam yatmadan da mutlaka madecasol ve senin de fotoğrafını çektiğin aloevera jeli sürüyorum.ilk ay bluenin sayfasında yazdığı maskeleri yaptım.yosun-aloevera,kil-kantoron yağı,yumurta akı,şimdilerde hiç fırsat buldukça kurumaya-yoğurt , yosun-aloevera maskelerini yapıyorum.yüzümde tek bir leke kalmayanadek devam edicem inşallah.Blueden Allah razı olsun.
Sizlerden dua almak beni çok mutlu ediyor.ALLAH razı olsun canım sizden deCok guzel ya nasil umut oldun bana
Allah bin defa razi olsun blue den.
Canim yosunuda int. Mi Aldin
Bende almak istiyorum
Birde aloeveralarimiz ayni ya 2aydir bitmedi dimi
YOK BİTMEZ BENCE 1 YIL GİDER.Cok guzel ya nasil umut oldun bana
Bende almak istiyorum
BEN HEPSİNİ AKTARDAN GİTTİM ALDIM.Cok guzel ya nasil umut oldun bana
Bende almak istiyorum
Tamam sağolasın.BEN HEPSİNİ AKTARDAN GİTTİM ALDIM.
Site ismi vermek yasak diye biliyorum
O sebepden ben detayli yazmadim.
151tlden 49tl dusmustu aldım bende
Urunler bunlar
Eki Görüntüle 1834864
Soldan 1. Günes koruyucu Yüz kremi 50ml
2.gunes sonrasi yatistirici 50ml
3. Vucut icin gunes koruyucu sprey 200ml
Merhaba ,hoş geldiniz.Kendinden mi ince yoksa her hangi bir işlem yapıp mı inceldi.Benim derim çok ince ve hassas bununla ilgili bilgisi olan varmı
kendiliğinden yani yapısı öyle. Solarıma beş dk girdim kremle onda bile ölü deri soyulur bende tahriş oldu bazı yerler hani sıcaktan pişik olur ya onun gibiMerhaba ,hoş geldiniz.Kendinden mi ince yoksa her hangi bir işlem yapıp mı inceldi.
Önce bunu yazarsanız daha iyi çözüm bulunur
Canım anladım.Siz devamlı cildinizi besleyeceksiniz ve kalınlaştıracaksınız.Kendili
kendiliğinden yani yapısı öyle. Solarıma beş dk girdim kremle onda bile ölü deri soyulur bende tahriş oldu bazı yerler hani sıcaktan pişik olur ya onun gibi
olarıCanım anladım.Siz devamlı cildinizi besleyeceksiniz ve kalınlaştıracaksınız.
Yazın daha zor ürün kullanımları kısıtlıdır.Yani bazı yağlar iyi gelir ama yazın yağ bakımları fazla kullanılmaz.Ancak bazıları gece sürülür o da dikkatli olunmalı.
Lekeye ,sivilceye müsait ise cilt daha da dikkatli olmak gerekir.
Cildinizde bu sorunlar var mı.leke,sivilce vs.ve de yaşınız kaç yazar mısınız?
Solaryum zaten daha da inceltir Çok sık mı gidiyorsunuz?
Canım anladım.Siz devamlı cildinizi besleyeceksiniz ve kalınlaştıracaksınız.
Yazın daha zor ürün kullanımları kısıtlıdır.Yani bazı yağlar iyi gelir ama yazın yağ bakımları fazla kullanılmaz.Ancak bazıları gece sürülür o da dikkatli olunmalı.
Lekeye ,sivilceye müsait ise cilt daha da dikkatli olmak gerekir.
Cildinizde bu sorunlar var mı.leke,sivilce vs.ve de yaşınız kaç yazar mısınız?
Solaryum zaten daha da inceltir Çok sık mı gidiyorsunuz?