Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
oları

Leke güneş lekelerine yani anladığım çil yazın çok müsait özellikle. Güneş kremi kullanmadan çıkmıyorum. Güneş kreminde cildim hassas olduğu için bebek güneş kremleri kullanıyorum.
Makyaj konusunda sadece clinique nin ürünleri iyi geliyor. Mac in fondotenini bile cildim kusuyor.
Solarıum ise üç yıldan sonra ilk defa girdim zaten beyaz olduğum için 5 dk dan fazla sokmadılar. Tatile gideceğimiz için güneş daha çok maf ediyor ilk solarıuma giriyorum iki kere sonra güneşe çıkıyorum. Bunu da cilt doktoru söylemişti. Yani öyle solarıumda kaplara falan olana kadar girmiyorum sadece 2 seans yada maksımum 3 çünkü zararlı olduğunun hele benm için çok daha fazla zararlı biliyorum
Canım siz cildinizi çok besleyeceksiniz ve kesinlikle solaryumdan kaçının derim.:KK12:Yaşınız genç çok iyi.Daha çok uygun ürün kullanma şansınız var:KK16:
Ama yine de ben doğal yolları tercih ederim.Gül suyu yaz kış kullanılır.
Cildi de yeniler.Ek olarak ta krem desteği olur.Tercihiniz ne olur bilmiyorum ama
Eğer kozmetik isterseniz de retinollü kremler var.Bakın isterseniz.:KK51:
Ama yok ben daha uygun ucuz olsun derseniz pişik kremleri işe yarıyor.Ama onu da abartmadan çok çok az incecik yedirerek süreceksiniz. Ayrıca cildi kuru arkadaşlarımda kür gibi denedik hametan da çok işe yaradı.Şöyle yaptık 15 gün sadece gece kullandık.
Ara verdik tekrar 15 gün.Elbette kişiye göre değişiyor ama arkadaşlarım çok memnun kaldı gerçekten.Ancak yazın çok dikkatli olmalısınız kullanırken .
Sabah sakın yüzünüzü iyice temizlemeden başka ürün kullanmayınız.
Sigara kullanıyor musunuz.Sizde bilirsiniz cilde çok olumsuz etkileri vardır.
Kışın da yağ bakımlarıyla desteklersiniz.
İçten beslenmeye de dikkat ederseniz, bence bir süre sonra cildiniz daha kalın olur.Soyulmalar bile azalır.:super:

Canım siz cildinizi çok besleyeceksiniz ve kesinlikle solaryumdan kaçının derim.:KK12:Yaşınız genç çok iyi.Daha çok uygun ürün kullanma şansınız var:KK16:
Ama yine de ben doğal yolları tercih ederim.Gül suyu yaz kış kullanılır.
Cildi de yeniler.Ek olarak ta krem desteği olur.Tercihiniz ne olur bilmiyorum ama
Eğer kozmetik isterseniz de retinollü kremler var.Bakın isterseniz.:KK51:
Ama yok ben daha uygun ucuz olsun derseniz pişik kremleri işe yarıyor.Ama onu da abartmadan çok çok az incecik yedirerek süreceksiniz. Ayrıca cildi kuru arkadaşlarımda kür gibi denedik hametan da çok işe yaradı.Şöyle yaptık 15 gün sadece gece kullandık.
Ara verdik tekrar 15 gün.Elbette kişiye göre değişiyor ama arkadaşlarım çok memnun kaldı gerçekten.Ancak yazın çok dikkatli olmalısınız kullanırken .
Sabah sakın yüzünüzü iyice temizlemeden başka ürün kullanmayınız.
Sigara kullanıyor musunuz.Sizde bilirsiniz cilde çok olumsuz etkileri vardır.
Kışın da yağ bakımlarıyla desteklersiniz.
İçten beslenmeye de dikkat ederseniz, bence bir süre sonra cildiniz daha kalın olur.Soyulmalar bile azalır.:super:
Cildimin kalınlaşabileceğini sanmıyorum çünkü doktora çok gittim doktor anatomik yapının değiştirilemeyeceğini eğer bunun üzerinde oynanırsa şimdi moda ya bir sürü alet var teknolojik sonuçlarının geçici iyi olup ileride daha kötü şeylere sebep olabilir dedi. Ama solarıum mecbur en az bir kere tatilden önce yoksa yarım saatlik güneşlenmek bile beni yatağa yatırmıyor ki 3-4 arası falan güneşleniyorum.
Sigara maalesef kullanıyorum. Vucuduma ayda iki kere kese yaparım. İlk keseyi regli bitince sonrasını 15 gün sonra. Temizliğede önem veriyorum ama genelde ucuz ürünler hatta pahalı mac markası bile işe yaramayıp daha kötü yapabiliyor. Şuanlık clinique den başka ürün olarak rosensenin gül suyu var ama yazın çok kullanıyorum her bunaldığımda vucuduma döküyorum

Cildimin kalınlaşabileceğini sanmıyorum çünkü doktora çok gittim doktor anatomik yapının değiştirilemeyeceğini eğer bunun üzerinde oynanırsa şimdi moda ya bir sürü alet var teknolojik sonuçlarının geçici iyi olup ileride daha kötü şeylere sebep olabilir dedi. Ama solarıum mecbur en az bir kere tatilden önce yoksa yarım saatlik güneşlenmek bile beni yatağa yatırmıyor ki 3-4 arası falan güneşleniyorum.
Sigara maalesef kullanıyorum. Vucuduma ayda iki kere kese yaparım. İlk keseyi regli bitince sonrasını 15 gün sonra. Temizliğede önem veriyorum ama genelde ucuz ürünler hatta pahalı mac markası bile işe yaramayıp daha kötü yapabiliyor. Şuanlık clinique den başka ürün olarak rosensenin gül suyu var ama yazın çok kullanıyorum her bunaldığımda vucuduma döküyorum
Canım o kadar umudunuz yitirmeyiniz.Elbette tamamen değişemez ama inanın fayda oluyor.Ne kağıt gibi ciltler gördük denedim ve olumlu sonuçlar aldık.Cildin alet ya da teknolojik olarak değiştirmesine ben zaten karşıyım.Bunu beni takip edenler iyi bilir.
Size iyi gelenleri bırakmayınız ama dediklerimi de bir ara deneyiniz.Kışa da yağ bakımları yapılırsa hakikatten değişim oluyor.İnanın denemeden ya da denetmeden yazmam.
Benden söylemesi ama yine de siz bilirsiniz.
Solaryumda da tercih sizin zaten çok az gidiyormuşsunuz .
Kendiniz daha iyi biliyorsunuz size etkisini.
Sigara aman diyorum .evet zor ama bırakılır ama bırakılır.
Yeter ki beyninizde bitirin...

Canım o kadar umudunuz yitirmeyiniz.Elbette tamamen değişemez ama inanın fayda oluyor.Ne kağıt gibi ciltler gördük denedim ve olumlu sonuçlar aldık.Cildin alet ya da teknolojik olarak değiştirmesine ben zaten karşıyım.Bunu beni takip edenler iyi bilir.
Size iyi gelenleri bırakmayınız ama dediklerimi de bir ara deneyiniz.Kışa da yağ bakımları yapılırsa hakikatten değişim oluyor.İnanın denemeden ya da denetmeden yazmam.
Benden söylemesi ama yine de siz bilirsiniz.
Solaryumda da tercih sizin zaten çok az gidiyormuşsunuz .
Kendiniz daha iyi biliyorsunuz size etkisini.
Sigara aman diyorum .evet zor ama bırakılır ama bırakılır.
Yeter ki beyninizde bitirin...
Kaydettim diğer yaZdıklarınızı her ihtimale karşı kış için olanları da yaZarmısınıZ

Tmm deneyeceğim peki aktardan mı eczanedeki mi?
Canım aktar ama aktardan aktara da değişim oluyor.Halis kırmızısı olacak.
Ben almıştım sarı çıktı.Sonra Muğladan getirttim.Benim aldığım yer ilk sayfamda yazıyor.Oradan almasanız bile en azından nasıl olması gerektiğini bakarsınız.Rengine falan.Oranın adını google yazın.sayfayı inceleyiniz.işte halis kantaron o.
Ben çok memnunum...

Canım aktar ama aktardan aktara da değişim oluyor.Halis kırmızısı olacak.
Ben almıştım sarı çıktı.Sonra Muğladan getirttim.Benim aldığım yer ilk sayfamda yazıyor.Oradan almasanız bile en azından nasıl olması gerektiğini bakarsınız.Rengine falan.Oranın adını google yazın.sayfayı inceleyiniz.işte halis kantaron o.
Ben çok memnunum...
Tmm bütün yaZdıklarınızın ekran fotosunu çektim. Baya uzun ama incelemem gerek müsait bi zamanda ve beyinle :)
Teşekkür ederim

Kızlar bir ara Brave Capricorn, özelden saç tarağı istiyorum ucu toplu iğne başı gibi olanlardan demişti.Ben özelden kendi kullandığım kopyaladım.
Başka da ister diye ek olarak çeşit ekliyorum.Sizlerden de isteyen var ise bakarsınız.
Ben ilk iki sıradakilerden kullanıyorum.
http://tr.braun.com/tr-tr/hair-care/dryers/satin-hair-7-brush?gclid=CjwKEAjw1Iq6BRDY_tK-9OjdmBESJABlzoY7J4uVenbHTfDPf_Xqd_xZEiynYroqEyC8ho16wWNgqxoCfNDw_wcBhttps:
http://hepsikozmetik.com/index.php?route=product/search&search=Saç fırça
http://www.thebodyshop.com.tr/mını-bambu-saç-fırçası

Selam herkese, blue cnm ya bunlar tahta tarak değil ki yanılıyor muyum?

Site ismi vermek yasak diye biliyorum
O sebepden ben detayli yazmadim.

151tlden 49tl dusmustu aldım bende

Urunler bunlar

Eki Görüntüle 1834864
Soldan 1. Günes koruyucu Yüz kremi 50ml
2.gunes sonrasi yatistirici 50ml
3. Vucut icin gunes koruyucu sprey 200ml

Merhaba, ürünlerinizi güle gülle kullanın. Umarım çok iyi gelir.
Peki ya bioderma alalım alıcaz derken birden bu ürünleri almanız beni şaşırttı.
Ben napıcam ya takipte edemiyorum sizi:KK61::KK61: napıyonuz siz koptum konumuzdan
Bıraktım her şeyi iyice... ne eksik bitiyor ne iş güç... (Yine mızmızlanmaya başladım) idare edin:oops:
Sizler yapıyorsunuz bir şeyler ben yapamıyorum.. Sizin lekeniz gececek benim ki kalacak :olamaz: hıhhhh
Blue aloe vera çiçeğini akşam lekeme sürsem faydası olur mu..? arkadaşım saksıda yetiştiriyo da
herşeyi yaptımya bir bu kaldı eksik:ukala: bir sürü not almıştım. Çantamda kağıt eskidi ben hala bişey almadım..
bu arada blue gecenlerde sana söylemiştim aldığım pahalı gözlüklerden biri düştü ve cızık oldu her yeri. Daha taksidine başlamamıştım.... :mad:ben bişey alınca neden hayrını göremiyorum.
Hep böyle oluyor. İnanın alışveriş fobisi oluştu bende... İki tane pantolon aldım yine o hafta.. ikisininde paçası dönüyor, ne terzi kabul etti hatasını ne mağza.. ben takıntılıyım rahat edemediğim için giymiyorum işte... param hep çöpe gidiyor sanki.. sankisi yok gidiyor resmen.... gözlüğüme çok üzüldüm... pantullarada öyle... gecen senede alışverişimde de aynısı oldu.. mart ayı başında yaptığım alışverişte boşa gitti bedenim küçülünce aldıklarım bol gelmeye başladı... bişeylere para harcıyorum ama hep hiç oluyor... kızlar bende alışveriş fobisi olustu kesin :KK61:ben artık fobiliyim.. alsam böyle almasam olmuyor...
acaba biri bana bedduamı etti.. :KK23:

sizi seviyorum kızlar... azcık saçmalayarakta olsa içimi döküyorum buraya... bu hafta ki sersenişimi de tamamlamış bulunuyorum..:KK24:

Ben napıcam ya takipte edemiyorum sizi:KK61::KK61: napıyonuz siz koptum konumuzdan
Bıraktım her şeyi iyice... ne eksik bitiyor ne iş güç... (Yine mızmızlanmaya başladım) idare edin:oops:
Sizler yapıyorsunuz bir şeyler ben yapamıyorum.. Sizin lekeniz gececek benim ki kalacak :olamaz: hıhhhh
Blue aloe vera çiçeğini akşam lekeme sürsem faydası olur mu..? arkadaşım saksıda yetiştiriyo da
herşeyi yaptımya bir bu kaldı eksik:ukala: bir sürü not almıştım. Çantamda kağıt eskidi ben hala bişey almadım..
bu arada blue gecenlerde sana söylemiştim aldığım pahalı gözlüklerden biri düştü ve cızık oldu her yeri. Daha taksidine başlamamıştım.... :mad:ben bişey alınca neden hayrını göremiyorum.
Hep böyle oluyor. İnanın alışveriş fobisi oluştu bende... İki tane pantolon aldım o hafta ikisininde paçası dönüyor, ne terzi kabul etti hatasını ne mağza.. ben takıntılıyım rahat edemediğim için giymiyorum işte... param hep çöpe gidiyor sanki.. sankisi yok gidiyor resmen.... gözlüğüme çok üzüldüm... pantullarada, gecen senede alışverişimde de aynısı oldu.. mart ayı başında yaptığım alışverişte boşa gitti bedenim küçülünce aldıklarım bol gelmeye başladı... bişeylere para harcıyorum ama hep hiç oluyor... kızlar bende alışveriş fobisi olustu kesin :KK61:ben artık fobiliyim.. alsam böyle almasam olmuyor...

sizi seviyorum kızlar... azcık saçmalayarakta olsa içimi döküyorum buraya... bu hafta ki sersenişimi de tamamlamış bulunuyorum..:KK24:
Canım biodermayi denemek hala aklimda
Ama ml cok kucuk
Aveneyi yuzune laze islemi uygulatan arkadasim kullaniyo ve memnun
Bende indirimde gorunce amannn 50tl bisi napim denim dedim.

Ama kivami,yuzumdeki durusu,matligi hosuma gitti
Hatta vucut icin olanini dun kollarima sıktım.

Aloeverayi yorumlamak icin erken ama lekelerimde acilma var
Sevgili BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE dedigi gibi her aksam temiz cildime madecassol+aloeverajel uuguluyorum.
Ve inaniyorum yani gececek gececek diyorum hep surerkende

Lekelerimiz ayni yerde cunku
Sevgili V -violet in resimlerinide gecmis sayfalarda gormussundur ciddi acilma var lekelerinde.

Ama ml cok kucuk

Sevgili BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE dedigi gibi her aksam temiz cildime madecassol+aloeverajel uuguluyorum.

Sevgili V -violet in resimlerinide gecmis sayfalarda gormussundur ciddi acilma var lekelerinde.

madecassol+aloeverajel bu ürünleri nerden temin ettin cnm. Sağol ayrıntılı yazdığın için
Acep bende mi alsam avene yi , ben sadece koruyucucu kullanırım ama
bu alışveriş mağdurluğumdan sonra uygun olması bana da uyar

Hep böyle oluyor. İnanın alışveriş fobisi oluştu bende... İki tane pantolon aldım yine o hafta.. ikisininde paçası dönüyor, ne terzi kabul etti hatasını ne mağza.. ben takıntılıyım rahat edemediğim için giymiyorum işte... param hep çöpe gidiyor sanki.. sankisi yok gidiyor resmen.... gözlüğüme çok üzüldüm... pantullarada öyle... gecen senede alışverişimde de aynısı oldu.. mart ayı başında yaptığım alışverişte boşa gitti bedenim küçülünce aldıklarım bol gelmeye başladı... bişeylere para harcıyorum ama hep hiç oluyor... kızlar bende alışveriş fobisi olustu kesin :KK61:ben artık fobiliyim.. alsam böyle almasam olmuyor...

Canım öncelikle hayır lekeniz geçecek.Peşinizdeyim geçene kadar :KK45:
Yazık alış veriş mağdurluğu çok zor.Bir ara hep başımdaydı çok şükür kurtardım.
Belki sizde öyle kullanıyorsunuzdur bilemem
Nasıl derseniz yazayım ( şimdi buna da mana çıkarırlar)
Aldığım şeyi her ne olursa Besmele ile kullanmaya başladım.
(sonra abarttım namaz abdestli olarak hatta) Çok şükür şimdi olmuyor.
Aloe ye gelince saksıda da evet oluyor ancak ben kullanmadım inan bilemem.
Belki de daha iyidir ama dediğim gibi kullanmadığım için çok yorum yapamam.Bu arada tekrar diyorum.Burada her şeyi yazıyoruz ve sizlere destek için buradayım :KK15:

Ama ml cok kucuk

Sevindirici haberler almak çok iyi devamı gelsin isterim.Evet pozitif olun kızlar.Geçecek :KK5:

X