- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.281
Canım evet çok uzaksınız.ama değer diyorum.çünkü evet çok değerli bir dr. zaten gitmişken en iyisi olsun...Ermeni hastanesinde gorev yapiyomus
Ama muayinhaneside varmis
Cok meht etmisler nette.
Canım kafanız karışmış haklısınız ama işte şu şu an gidiyor arkadaşınız sanırım.üzerinden bir sene falan geçsin bakalım ne olacak.İNŞALLAH olmaz ama sorunlar sonra başlıyor.Siz önce o dr.a gidin bence.sonra başka şeyleri araştırıyoruz.eşiniz hem haklı hem değil.haklı çünkü takıntı yapmamak lazım.haklı değil çünkü yaşayan bilir...Bu arada bir arkadsimin yanaklarinda cukurlar var.
Lazere gidiyo cukurlar icin 1.500tl öduyo.
İyilesme var yuzunde
Eskiden fondotensiz disari cikamiyodu
Suan guneskoruyucusu surup cikiyo
Yuzu gayet iyi durumda
Tabiki tamamen gecmedi senelerin izi ama daha iyi durumda.
Kafam coooook karisik.
peki katımı kıvamıSolente de soyle biside var kullanan biri olarak eklim ben biyik bolgeme bol suruyorum yogun bi krem oldugu icin yuzumu daha beyaz gosteriyo.
O konuda da memnunum.
Vaktim var calismiyorum
Cevremdeki 3-5 devlet hastanesinin cilt dr.larina gidip sansimi denicen ne kaybim olcakki dimi
Expigment falan verip yollarlarsa kullanmam olur biter.
Canım siz S.barış beye mi gittiniz.Anlamadım.siz şu an hangi koruma kullanıyorsunuz...Ben 5-6 defa gittim hepsi aynı canım. Daha önce de belirtmiştim. Kendini yorma diye söylüyorum.
Yoksa git içinde kalmasın..
Yok ben baska yazıyımı alıntı yaptım acaba...Canım siz S.barış beye mi gittiniz.Anlamadım.siz şu an hangi koruma kullanıyorsunuz...
Canım tama anladım .Bu konuda birkaç msj vardı.yanlış anlaşma olmasın diye sordum da :)Yok ben baska yazıyımı alıntı yaptım acaba...
lelli arkadaş devlet hastanelerine gidiyim demişya bende yorulma hepsi aynı dedim..
ebuiona kullanıyorum.
Kesinlikle magazin reklamı gibihttp://www.hurriyet.com.tr/pakize-suda-lazer-magduru-oldu-40084070
pakize suda lazer yaptırmış, nasıl soyulmuş gördünüz mü? acaba leke kalacak mı?
az sonraaa gibi olmuş yazımda
cildim karma bir cilt.T bölgesi hafif yağlı.yaşadığım yerinde havası kuru,kupkuru oldum.iç organlarım bile kuruyacak burdaCanım teşekkürler cilt yapınızı da yazar mısınız.(yazmıştınız ama buraya tekrar yazarsanız iyi olur)bilgimiz olsun...
Canım tamam çünkü cilt tipine göre de bazen korumalar fark gösteriyor...cildim karma bir cilt.T bölgesi hafif yağlı.yaşadığım yerinde havası kuru,kupkuru oldum.iç organlarım bile kuruyacak burda
Canım yogun bir kıvamı var resmini ceker atarım akşam oglumu okuldan almaya gidiyorum simdipeki katımı kıvamı
Ya ben de onu anlamıyorum işte.yazık insanlara...Valla bence iz kalir bosa ugrasmis:) Ama benim yaptirdigim lazere benzemiyo cunku fena halde kizarmis. Bu arada haberi izledigimde sunucular tam mevsimi bu islemler icin demesinler mi.bu kadar olmaz tam mevsimi nedir ya
Canım sağ ol.çok uğraştırdık sizi de o kadar işinizin arasında...