- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.321
Evet haklısınız ama yıllar oldu yapmadım.etkileri hala sürüyor.eskiden iyi ki yapmışım diyorum ama soğukluk oldu.yapamıyorum.hep engel çıkıyor.ham olmuşum da haberim yok.çok hareketliyim aslında ama spor yapmak başka bir şey.Size MAŞALLAH diyelim.ideal kilonuza geldiniz sanırım.bu sevindirici .benim 2 kilo vermem lazım ama bana aman sakın diyorlar :)Dediğim gibi çok az selülit var belli belirsiz.aman ilerlemesin.korkuyorum.beni de motive edin kızlar şu sporu başlayıp başlayıp bırakıyorum...Öyle söyleme ne yaşı başı... bizim pilates gurubunda en az 55-60 yaşında kadınlarda var nasıl yorulmadan yapıyorlar..
Bir tanesine ağzım açık kaldımkadın koşu bandında çapraz yürüyor hoplama hareketleri yapıyor. Ben yapamam şahsen onu söyleyim. Bu dediğim kadın 60 kesin var yüzünden belli. Ama fizik olarak zayıf, koşu bandıyla resmen dalga geciyor.
Yani bu spor olayını da önce kafaya koymak ve gerçekten yapmak istemek gerekiyor. Ben bu sene iyiyim tutturdum
Evet lekesi olmayan anlamaz.aslında az bile görülse biz makyajsız ya da kapatıcısız halini biliyoruz ya sinir bozucu.Üzülmeyiniz .önce fit olun zaten spor vücudun nefes almasını da sağlar ve yapılanlar daha da etkili olur...Ham olunca insana eziyet oluyor. Yeter ki hamlık gitsin bir ayda alışıyor vücut. Bu arada ben 1 kilo daha verdim.
Artık kilo vermek değilde şekillenmek için gayret ediyorum.
Edit: ama hala bıyıklı gibi geziyorum.. fit olsam ne olacak
takma diyen çok hattafazla belli olmuyor çok bakınca görüyor diyen.. ama öyle değil işte
Canım evet en iyisi deneme yanılma.sizde bir araştırın bakalım.sizin eczacı da çok doğru bilgiler veriyor anladığım kadarıyla.evet belki cilt aynı şeye alışır olabilir.şampuan için bu geçerli biliyorum.dediğim gibi kararı iyice düşünüp verelim ...Ben solentadan baska kullanmadim
Vucudumada tatilde sebamed +50
kullanmistim.
Biodermanin yüz temizleme jelini kullandim daha önce hosuma gitmisti.
Bioderma bana guvenilir geliyo eczanelerde bulundugundanmidir nedir
Biodermanin gunes kreminide arastiricam
Su da var acaba cilt hep ayni gunes kremine alisirmi?
Ben 1yıldır solente kullaniyorum.
Bitince biodermayida deneyebilirim.
Bakicam yine deneme yanilma yapicam
Biodermanin gunes kreminin kıvami hakkinda arastirma yapmam lazim
Solente bende yaglanma,sivilcelenme falan yapmadi.
Kıvami yogun ama guzel.
Bende cok soruyorumCanım evet en iyisi deneme yanılma.sizde bir araştırın bakalım.sizin eczacı da çok doğru bilgiler veriyor anladığım kadarıyla.evet belki cilt aynı şeye alışır olabilir.şampuan için bu geçerli biliyorum.dediğim gibi kararı iyice düşünüp verelim ...
Canım o krem tekrar geri getiriyor.birazdan da yazacağım zaten.sanki çok leke işte ne var anlamadım.o kadar zor mu yani.ya ben bile kendi kendime onu bunu karıştırıp yapıyorum.demek ki biraz daha bilsem çözerim.bence bu bir pazar bulunsa alıp kullanıp herkes lekesiz kalacak.sonuçta o pazar kapanacak.zaten en büyük sorunlar leke,varis,çatlak,selülit,kırışık ta hiç olmadı devamlı botoks yaparlar diye düşünülüyor gibime geliyor...Bende cok soruyorum
Lekelerime expigmentden baska bisi öneremedi ama
Yani baska bildigim yok dedi.
Solenteyide dr verdi ama eczaneyede sordum yuzume bakti pigmenta tabiki dogrusunu vermis dedi alirken.
Bakalım yine sorucam aktarlada baya konusuyoruz
Soruyorum herseyi
Bi kilden bahsetmisti onu sorucam bakim gelmismi.
Bu lekelere herkes caresiz ya
Yuzunde leke olmayan zaten anlayamaz bizi.
Tıp bu kadar ilerledi
Lekeye care bulamiyolar
Veren Allah gelen Allah dan
Bir cok kisi guneskremi bile kullanmiyolar tanidiklaim ciltlerinde hic bisi yok
Secilmis insanmiyiz neyiz anlamiyorum
Ben kaşlarımı anldırmaya gittigimde kadina lekem belli oluyomu dedim?Kızlar bizde de bir huy var yani öyle böyle değil.Şimdi biz lekemiz nerede biliyoruz ya acaba görünüyor mu diye de meraktayız.karşımızda kim olursa belki görmüyorsa bile lekeden bahsedip illa gösteriyoruz.Zaten bir daha ki karşılaşmada o kişi biz demeden direk oraya bakıyor.benim alnımda vardı.(şimdi göz altlarımda az da olsa çil gibi var)illa herkes görmeli aslında saçımla da örtüyordum
Kendi kendime yada annemle konusurken diyorum ki
Daha önce antidepresan,dogum kontrol hapi ve antibiyotik tedavisi gordum kullandim.
Bunlarin yan etkisi olsa diyorum cevremde kullanan okadar cok kisi varki
Antidepresan: 2yil kullandim dozu dusuktu
Arkadaslarimdan dozu baya yuksek 8-9senedir kullan var ama yuzlerinde bisi yok
Dogum kontrol hapi: 8ay kullandim
3yıldır kullanan kuzenim var yuzunde bisi yok
Antibiyotik tedavisi gordum(sivilce icin) ama 6yıl önce falan.
Vucutdan cokdan atilmistir niye yapsin?.
Ben dusundum dusundum cikamadim isin icinden.
Neden biyik bölgesi?
Sir hic yaptirmadim
Lazer yaptirmadim
İp ve cimbiz kullandim
Günesin altina oturup saatlerce hic yuzumu yakmadim.
İcten gelen bisimi distan bisimi cözmeye calisiyorum.
Benim sahsi fikrim bu leke derinin bilmem kac altina isliyo soydurmadan baska care yok
Ama soyduruncada yuzu korumak cok zor.
Canım haklısınız olmuş bir kere.ama eğer cımbızla da orayı alıp korumasız kaldıysa da olur.o markaları almam beğenmem de hepsi pazarlama diye düşünüyorum.deneyip asla memnun olmayanlar var yakınımda.her kafadan bir ses.bekleyip görecek ve ALLAH ın izniyle çözeceğiz :)Ben kaşlarımı anldırmaya gittigimde kadina lekem belli oluyomu dedim?
Baktı baya yuzume
Bıyık bölgemde dedim yoo belli belirsiz dedi.
Tenin acık renk koru dedi.
Amway kullaniyomus o da bi maskeden mi kremden mi biseyden bahsetti cildine aydinlik vermis gozunun altinda br leke varmis o leke yok olmus
O satici degilmis ama o da baskasindan almis
Bana gostercekti kremi cantasina bakti hatta yanima almamisim sanirim dedi.
Cildini aydinlattgini lekesini yok ettigini söyledi
Amway temizlik malzemesi degil mi ya.
Ben pek amway,tuuper,avon mavon pek cakmam
Tek aldigim pardümdür
İnsAllah cnm acayip moral oluyosun bana sagolasın.Canım haklısınız olmuş bir kere.ama eğer cımbızla da orayı alıp korumasız kaldıysa da olur.o markaları almam beğenmem de hepsi pazarlama diye düşünüyorum.deneyip asla memnun olmayanlar var yakınımda.her kafadan bir ses.bekleyip görecek ve ALLAH ın izniyle çözeceğiz :)
Canım ne demek hep yanınızdayım ALLAH izin verirse çözene kadar uğraşacağız.madem kimse bulamıyor biz bulup yapacağız en azından rengini açarız .Sizlerde sağ olunuzİnsAllah cnm acayip moral oluyosun bana sagolasın.
Canım az önce başka sayfada yazıştık bakın isterseniz.ne bileyim anlamıyorum.oraya her şeyi yazdım.buraya da kopya yapacağım zaten...Blue o marmaristeki kremi kullanan kisi kimmis?Oncesini ve sonrasini yayinlasin madem.Ben inanmiyorum o kadar cabuk nasil gecti leke,nasil memnun¿Madem oyle sen de niye oynama yok :/
Sağ ol canım.Açıklayıcı yazdım isteyen o sayfaya girip okusun hepsini...Yap canim ben de yazdim cunku