- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.261
AYY BAYILDIM YAZDIKLARINIZA SAĞLILA KALIN İNŞAKLLAH. :) :)
Sizde sağlıcakla kalın yüzünüz hep gülsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYY BAYILDIM YAZDIKLARINIZA SAĞLILA KALIN İNŞAKLLAH. :) :)
Canım en iyisi eczane zaten.dedim ya sahte olmasın.yüz bu.yani zaten neler olmuş.eklenmesin azalsın.bu arada kafam karıştı hala kararsızım,solante ,coola.bir de tritone oldu.karar verene kadar yaz gelecek :)Kızlar arkadasim vardi bakamadim ama hepsini okudum.
Solenteyı ben yine 95tl bayıp eczanemden alicam internetde de kargo parasi vs derken o fiyata geliyo zaten.
Burasi guvenilir aklima ne takilsa soruyorum.
Hani parasini sonra versem desem bile yook demezler senelerdir eczacımız.
Aklima takilan kremleri,yararlarini falan hep sorarım.
Suan ne kullaniyorsunuz?Canım en iyisi eczane zaten.dedim ya sahte olmasın.yüz bu.yani zaten neler olmuş.eklenmesin azalsın.bu arada kafam karıştı hala kararsızım,solante ,coola.bir de tritone oldu.karar verene kadar yaz gelecek :)
Canım ben yazmıştım kimsenin kullanmadığını kullanıyorum.rosense ama inanın korkuyorum .çok uğraştım gece gündüz bunları azaltana kadar o da yeni çıkmış açıkçası tam güvenemiyorum bilemiyorum.o nedenle eskiden beri olanlardan almak istiyorum.işte araştırıyorum.solante coola tritone arasındayım .yani neredeyse 3 ünü alacağım deneyeceğim o derece :)Suan ne kullaniyorsunuz?
Amin .hep beraber.siz alın ya ben daha kararsızım.tester aslında her üründe var ama vermiyorlar .sebebi belli.kandil şimdi yazmayayım günaha girmeyeyim yaniValla arkadaslar ben nasip olursa yarin alicam yaz geldi korkudan sapka gozluk uniformam oldu :) Pigmentanin bize uygun oldugun dusunuyorum sonucta lekeliyiz:)Lanetli gibi tovbe yarabbim...
Sizler de gecikmeyin alin.Simdi kargo bekle evde ol sahte mi son kullanma falan ugrasamicam.Kandilimiz mubarek olsun dua edelim bugun
Sağ ol canım.kullanan yorumları çok iyi oluyor :)Solente de soyle biside var kullanan biri olarak eklim ben biyik bolgeme bol suruyorum yogun bi krem oldugu icin yuzumu daha beyaz gosteriyo.
O konuda da memnunum.
Canım teşekkürler cilt yapınızı da yazar mısınız.(yazmıştınız ama buraya tekrar yazarsanız iyi olur)bilgimiz olsun...Kızlar ben solante expigmenti 2,5 yıldır kullanıyorum.yağlı bir krem değil güzel.sanki cildi bir tabakayla kaplamış gibi bir his oluyor..memnunum fakat bir haftadır kardeşimin kulandığı solante aknesi kullanıyorum daha çok beğendim.cildimd aha çok yumuşak ve nefes alıyor.
Canım inanın o oluyor.Lütfen üzülmeyiniz.ışıktan ya da her hangi bir şeyden.bilemiyorum.ama oluyor.şunu diyeyim evet deneyin şansınızı en azından şu an daha bilgilisiniz.vaktiniz müsaitse neden olmasın.bilgilenmek iyidir.tüm hazırlıklarımız gelecek leke açma sezonu için...Solente pigmantayı bana dr vermisti ama V -violet sizin dediginizi de merak ettim
Bi arastirim bakim farki neymis icerik olarak
Sizlere bisi sorucam
Ben daha önce 2dr gittim bu leke icin
Bir tanesinin verdigi karisim krem etki gosterdi ama kullanmayi birakinca fos(özelde bir dr )
Ssk dr. Gittim expigment verdi.
Kullanip memnun kalmadim.
Diyorum ki ssk dr. Mı gitsem yine ama degisik drlara
Degisik hastanelerdeki farkli doktorlara gidip şansımı denesem mi?
Neler vercekler ne diyecekler falan diye
Bazen resmen biyigim var gibi cok bariz.
Bazen daha sönük duruyo
Bazen bbkrem guzel kapatiyo
Bazen bbkrem bile kapatmiyo
Cok uzuluyorum aynaya bakarken.
Vaktim var calismiyorumCanım inanın o oluyor.Lütfen üzülmeyiniz.ışıktan ya da her hangi bir şeyden.bilemiyorum.ama oluyor.şunu diyeyim evet deneyin şansınızı en azından şu an daha bilgilisiniz.vaktiniz müsaitse neden olmasın.bilgilenmek iyidir.tüm hazırlıklarımız gelecek leke açma sezonu için...
Canım onu demek istedim daha bilinçlisiniz. o kremler verilse almazsınız.ya da git soydur deseler asla yapmazsınız.ama belki de değişik bir şey verecekler bilemeyiz.bence iyi fikir deneyin derim...Vaktim var calismiyorum
Cevremdeki 3-5 devlet hastanesinin cilt dr.larina gidip sansimi denicen ne kaybim olcakki dimi
Expigment falan verip yollarlarsa kullanmam olur biter.
Serkıs Barış ı cok merak ediyorum yani acaba care olabilir mi?Canım onu demek istedim daha bilinçlisiniz. o kremler verilse almazsınız.ya da git soydur deseler asla yapmazsınız.ama belki de değişik bir şey verecekler bilemeyiz.bence iyi fikir deneyin derim...
Ozel hastanede mi?Bence sansini dene merak ediyorsan.Nasil yaptigini bilmiyorum ama sabah cocugunu birakip o cikana kadar halledebilirsinSerkıs Barış ı cok merak ediyorum yani acaba care olabilir mi?
Ama ben bi uctayim o bir ucta
Okula giden cocugum var
Zaten sira almak cok zormus
Ouf napıcaz biz ya
Ermeni hastanesinde gorev yapiyomusOzel hastanede mi?Bence sansini dene merak ediyorsan.Nasil yaptigini bilmiyorum ama sabah cocugunu birakip o cikana kadar halledebilirsin