Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Banada cok zor geliyo cabuk yoruluyorum ham oldugumdan galiba.

Kızlar günaydın.bakın yaza az kaldı. ışıkları etki etmeye başladı.kararma olabilir lekelerde sakın üzülmeyiniz.bu doğaldır.zaten olmalı ve de olacak.alışın buna .sadece kışa yapacağımız en iyi yöntemleri kullanarak en aza indireceğiz lekeleri.buna odaklanın lütfen.sakın stres yapmayınız.stres inanın yaptıklarınızın etkisini azaltıyor.bakın yanınızdayım kısmetse geçene kadar :)

Bende yenilicem kremimi az kaldi
1-2ay ancak idare eder oglen ve aksam suruyorum oglumu okula birakip alirken onun harici evdeyim.

Bazen cok karamsarlasiyorum.

Bende yenilicem kremimi az kaldi
1-2ay ancak idare eder oglen ve aksam suruyorum oglumu okula birakip alirken onun harici evdeyim.

Bazen cok karamsarlasiyorum.
Canım karamsar olmayınız.daha önce de yazdım.değmez geçecek.uğraşıyoruz.araştırıyoruz.seneye leke açma mevsimine kadar ne iyi gelecek bulup yapacağız kısmetse :)

Kizlar merhaba :) Gun icinde cok kosturdum yazamadim kusura bakmayin.Evet blue nun dedigi gibi sordum arastirdim baya kaldim eczanede.Oncesinde sunu anlatiyim.1 Haftadir eczane eczane geziyorum tester diye,bir Allah in kulu vermedi var ama tahmin ediyorum.Ben bu sayfada bahsetmistim bilmeyenlere tekrar yaziyorum.vichy,sebamed,la roche,nuxe,az da olsa hamilton kullandim.Benim en begendigim urun nuxe du.Surdugum de kimyasal urun tadi vermeyen(dudaklarimi cok yalarim da :) ) gozaltina surulur mu bilmiyorum ama surdugumde de beni rahatsiz etmeyen tek urun.Neyse gecen gezmelerin birinde nuxe u aradim kadin biz de yok ve cok satilan bir urun degil dedi resmen yalan.Fiyati biraz yuksek ama ben begenirim ve bitkiseldir de.Bugun eczanede hanimla baya konustum soyledigi ve not aldigim urunleri de yazicam.Isterseniz arastirir alirsiniz ben karar veremedim ve almadim,la roche umun dibindekiyle idare ediyorum.Bi yandan blueyla telefonda konustuk ve elime tritoneyi ve solanteyi aldim.Hangisini onerirsiniz dedim hanima,ikisini de onermem dedi şoka girdim beklemiyordum.Ikisinde de kanserojen madde var dedi yanlis da yazabilirim ama esse mi este mi ne varmis icinde o kanserojen oldugunu gosterirmis.Bana kendi kullandigi skin ceuticals i,biodermayi,nuxe u onerdi.Hatta goz cevreme de gunes korumali urun kullanmami soyledi.Eylul ayi gibi retinolle yuzumu soyarim sonra da skin ceuticals i kullanirim dedi(minarelli bir urunmus)Valla soyma islemine sicak bakmiyorum henuz karar vermedim ama eylul de sems arslana gidicem o soymadan geciriyor dedim.Gidin lutfen soymadan o iş nasil oluyormus ben de goruyim dedi.(soymadan tabakanin ustu gitmez diyor )
Durum bu kafam karisti ama ben o hanimin soylediklerini dogru da buldum.Bu arada 43 yasindaymis hanimefendi ve cildi cok guzeldi :)
Urunlere gelince;
Retinol :339 tl
Bioderma :30 ml 72 tl
Nuxe :50 ml 50 spf 85 tl
Skin ceuticals :50 ml 50 spf 157tl
(3 al 2 ode kampanyasinda)
GOZ CEVRESI GUNES KORUMALI URUNLER
Isis pharma : 15 ml 30 spf 120 tl
Skin ceuticals : 10 ml 30 spf 127tl
Uzun bir yazi oldu ama yarari olur umarim.Skin olan urunun goz cevresi super kivami falan muhtesem denedim elimde ama fiyat yuksek biliyorum.Opuldunuz :)

Canım sağ ol emeğinize sağlık.Rahatsızım diye eczaneye gidemedim ama sağ olun sizde aynısını yaptınız yani.çok faydalı yazı oldu.isteyen istediğini alsın.en iyisi bu.fiyatlar yüksek.ama inanın leke olmamak için özellikle de yüze kullanmaya değer diyorum.eczacı bayanın da kendine baktığı belli zaten.kullandığı ürünler devam gerektiriyor ve kür gibi uygulanıyor da .dediğim gibi yüksek fiyatlar.onda işe yaramış.Dün araştırırken bazı yerlerde birileri de retinolden memnun değilim demiş. her zaman derim en iyisi deneme yanılma ...

Araştırman için tşk ederiz. Bioderma ve solenta benim aklımda olan.
Ama solenta ya karar vermiştim ki... Bioderma aklımı çeldi şimdi senin yazdıklarına bakarak.
Mineralli diyorlar iyi güzel de ben şuan kullandığım eubiona mineralli 30 faktör (faktörü düşük ondanmı bilemedim)
Çokta memnun kalmadım. Tatilde iken hiç aksatmadan sürdüm.
Alnım ve yanağım hayatımda ilk defa yandı leke oldu.
Acaba diyorum tatilde iken ben saftirik gibi... gün aşırı yoğurt karbonat maskesi yaptım akşamları ondan mı oldu.
Sonucta ertesi gün güneşe çıktım koruyucuda sürsem.
Bu maske çokta masum değil (etkili yani) keşke yapmasaydım diyorum şimdi. Lekeye davetiye çıkarmışta olabilirim
temmuz sıcağında aferin bana

Son düzenleme:

Öyle söyleme ne yaşı başı... bizim pilates gurubunda en az 55-60 yaşında kadınlarda var nasıl yorulmadan yapıyorlar..
Bir tanesine ağzım açık kaldım kadın koşu bandında çapraz yürüyor hoplama hareketleri yapıyor. Ben yapamam şahsen onu söyleyim. Bu dediğim kadın 60 kesin var yüzünden belli. Ama fizik olarak zayıf, koşu bandıyla resmen dalga geciyor.
Yani bu spor olayını da önce kafaya koymak ve gerçekten yapmak istemek gerekiyor. Ben bu sene iyiyim tutturdum

Canım kesin ham olduk yani.ama yavaş yavaş yapmamız gerekir.hele ben kaç yaşına geldim hepinizden büyüğüm .ağlıycam şimdi...

Ham olunca insana eziyet oluyor. Yeter ki hamlık gitsin bir ayda alışıyor vücut. Bu arada ben 1 kilo daha verdim.
Artık kilo vermek değilde şekillenmek için gayret ediyorum.

Edit: ama hala bıyıklı gibi geziyorum.. fit olsam ne olacak
takma diyen çok hattafazla belli olmuyor çok bakınca görüyor diyen.. ama öyle değil işte

Son düzenleme:
Ben solentadan baska kullanmadim
Vucudumada tatilde sebamed +50
kullanmistim.
Biodermanin yüz temizleme jelini kullandim daha önce hosuma gitmisti.
Bioderma bana guvenilir geliyo eczanelerde bulundugundanmidir nedir
Biodermanin gunes kreminide arastiricam

Su da var acaba cilt hep ayni gunes kremine alisirmi?
Ben 1yıldır solente kullaniyorum.
Bitince biodermayida deneyebilirim.
Bakicam yine deneme yanilma yapicam

Biodermanin gunes kreminin kıvami hakkinda arastirma yapmam lazim

Solente bende yaglanma,sivilcelenme falan yapmadi.
Kıvami yogun ama guzel.

Canım evet çok haklısınız bu maskeler asla masum değil.Acaba demişsiniz evet diyorum.daha önce de yazdım bunu.hatalar işte böyle oluyor.her duyulan zamansız yapılırsa lekeler artar ya da yeniler oluşur.gündüz yazın bu maskeler yapılmaz.yağlı bakımlar yağlı maskeler,sirkeli maskeler , vs vs.yapılmaz. e ve c vitaminli ürünler bile(çok dikkatli kullanılmalı (bazı kremlerde olabiliyor ve leke de yapabiliyor).evet hep davetiye yolladık lekelere asla gelemem demediler.koşa koşa geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…