Kizlar merhaba :) Gun icinde cok kosturdum yazamadim kusura bakmayin.Evet blue nun dedigi gibi sordum arastirdim baya kaldim eczanede.Oncesinde sunu anlatiyim.1 Haftadir eczane eczane geziyorum tester diye,bir Allah in kulu vermedi var ama tahmin ediyorum.Ben bu sayfada bahsetmistim bilmeyenlere tekrar yaziyorum.vichy,sebamed,la roche,nuxe,az da olsa hamilton kullandim.Benim en begendigim urun nuxe du.Surdugum de kimyasal urun tadi vermeyen(dudaklarimi cok yalarim da :) ) gozaltina surulur mu bilmiyorum ama surdugumde de beni rahatsiz etmeyen tek urun.Neyse gecen gezmelerin birinde nuxe u aradim kadin biz de yok ve cok satilan bir urun degil dedi resmen yalan.Fiyati biraz yuksek ama ben begenirim ve bitkiseldir de.Bugun eczanede hanimla baya konustum soyledigi ve not aldigim urunleri de yazicam.Isterseniz arastirir alirsiniz ben karar veremedim ve almadim,la roche umun dibindekiyle idare ediyorum.Bi yandan blueyla telefonda konustuk ve elime tritoneyi ve solanteyi aldim.Hangisini onerirsiniz dedim hanima,ikisini de onermem dedi şoka girdim beklemiyordum.Ikisinde de kanserojen madde var dedi yanlis da yazabilirim ama esse mi este mi ne varmis icinde o kanserojen oldugunu gosterirmis.Bana kendi kullandigi skin ceuticals i,biodermayi,nuxe u onerdi.Hatta goz cevreme de gunes korumali urun kullanmami soyledi.Eylul ayi gibi retinolle yuzumu soyarim sonra da skin ceuticals i kullanirim dedi(minarelli bir urunmus)Valla soyma islemine sicak bakmiyorum henuz karar vermedim ama eylul de sems arslana gidicem o soymadan geciriyor dedim.Gidin lutfen soymadan o iş nasil oluyormus ben de goruyim dedi.(soymadan tabakanin ustu gitmez diyor
)
Durum bu kafam karisti ama ben o hanimin soylediklerini dogru da buldum.Bu arada 43 yasindaymis hanimefendi ve cildi cok guzeldi :)
Urunlere gelince;
Retinol :339 tl
Bioderma :30 ml 72 tl
Nuxe :50 ml 50 spf 85 tl
Skin ceuticals :50 ml 50 spf 157tl
(3 al 2 ode kampanyasinda)
GOZ CEVRESI GUNES KORUMALI URUNLER
Isis pharma : 15 ml 30 spf 120 tl
Skin ceuticals : 10 ml 30 spf 127tl
Uzun bir yazi oldu ama yarari olur umarim.Skin olan urunun goz cevresi super kivami falan muhtesem denedim elimde ama fiyat yuksek biliyorum.Opuldunuz :)