Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu arada solente kremi bende alacağım. Araştıralım doktorun verdiği solentanın çeşitleri var bana işaretlemişti iki tane onun resmini yükleyeceğim size..
Tamam canım uygun yerlerde bulalım ben bir yer buldum dün ama güvenemedim sonuçta internet ortamı.daha önce alışverişte yapmadım yani.ucuz ama tarihi geçmiş olabilir diye bilemedim.http://molinza.com/solante-pigmenta-spf-50

Kızlar bu arada bakın ben deneyip yazıyorum sizlerde denediklerinizi yazın.ayrıca internette bulduğunuz ama denemediğiniz şeyleri de bilgi olsun ekleyin.deneyelim .her ne konuda olursa olsun.dün tr_lelli arkadaşımız ekledi.güzel maskeler denememiş ama deneyecek.Brave Capricorn arkadaşımız da zayıflamayla ilgili bilgiler verdi.zaten şu anda yapıyor ve başarıyor.bakın hangi konuda olursa olsun yazın ısrar ediyorum.Bana çok sorular oluyor.kılcal damar ,selülit,varis,tırnaklar,batıklar,güzellikle ilgili akla ne gelirse işte yazın.herkese fayda sağlayalım lütfen...

Kızlar buna bakarmisiniz acaba bu listeden hangisini alsam. Cildin karma gibi kuruluk yok pek
canım solante pigmenta her cilt tip deniyor.bana en yakın o geliyor.Üstteki linke baktınız mı.ben kullanmadım.almayı düşünüyorum.diğerlerinden tritone ye baktım hemen hemen aynı özelliklerde ,şimdi kafam karıştı.solante ,coola,tritone fiyatlar da aynı gibi.yorumlara bakayım.kullananlara soralım bakalım...

Ben pek güvenemiyorum illaki güvenilir bir site olmalı ve son kullanma tarihi yakın olmayacak.
En sağlıklısı eczaneler sanırım, pazarlıkmı yapsak onlarla da

ama bana tritone yi de işaretlemiş doktor. ikisi de koruyucu niye iki tane işaretledi acaba

Aman canım n 11 ya da gitti gidiyor da inanın sahte ürünler çok var.almıştım biliyorum.hele bunlara hiç güvenmiyorum...

Aman birde sahte kremle uğraşmayalım zaten betbah olduk
Bu konu da eczaneler sağlamdır o zaman öyle değil mi.. yoksa orayada el atmışlarmıdır

Aman birde sahte kremle uğraşmayalım zaten betbah olduk
Bu konu da eczaneler sağlamdır o zaman öyle değil mi.. yoksa orayada el atmışlarmıdır
Canım evet az önce de yazdım cildimize zaten olan olmuş bir de bu sahteler daha beter yapar en iyisi eczane yeri belli, ürün belli,3 kuruş 5 kuruş için inanın değmez.sadece karar verelim hangisini alalım...

AYY BAYILDIM YAZDIKLARINIZA SAĞLILA KALIN İNŞAKLLAH. :) :)

Kızlar saç uçlarınıza gliserini 1 ölçü gliserin ve 4 ölçü su olmak kaydı ile spreyli şişeye koyup sıkın.(saçınız ıslakken de direk ıslak saça uçlara çok az gliserin sürebilirsiniz.ama asla kuru saça uygulamayınız...

HEPSİNİ OKUYORUM KIZLAR.HERKES HARİKA.BEN DE 2011 DE BAŞLADIM KİLO VERMEYE OZAMAN KADAR ÇOK UĞRAŞTIM YAPMADIĞIM ŞEY KALMADI AMA OLMADI.İMKANSIZLIK HAD SAFHADAYDI ÜSTELİK.ÇALIŞMAYA BAŞLADIM O ARADA BİRAZ KİLO VERDİM FAKAT YİNE DE İSTEDİĞİM GİBİ OLAMADIM.BENİM BEBEKLİĞİM ÇOCUKLUĞUM ERGENLİK DÖNEMİ HEP KİLOLUYDU.ALAY KONUSU OLURDUM HEPNEYSE DİYETİSYENE GİTTİM BOY 152 KİLO 67. GÜNLÜK 40 DK VE DİTİSYENİN SÖYLEDİKLERİNİ UYGULAMAYA ÇALIARAK 56 KİLOYA DÜŞTÜM.O ZAMAN BU KADAR YETERLİ DİYİP DİYETİSYENİ BIRAKTIM 9 KİLO VERDİM DİYETİSYENLE. BIRAKTIKTAN SONRA DA VERMEYE DEVAM ETTİM 52-53 OYLE SEYRETTİ.2013 TE YAŞADIĞIM SIKINTILAR VE YAPTIĞIM YÜRÜYÜŞ KOŞTURMACAYLA 48 KİLOYU GÖRDÜM.BANA BİRGÜN BU KADAR ZAYIFLAYACAĞIMI SÖYLESELER İNANMAZDIM.YALNIZ BENİM SIKINTIM HEP BACAKLARDA.HEP KALIN HEP KALIN.OKADAR KİLO VERDİM YÜZÜM GİTTİ GÖĞÜS GİTTİ ÜSTTE BİŞEY KALMADI AMA BACAKLAR OLDUĞU GİBİ DURUYOR SANKİ(YAZIN 51-52,KIŞIN 52-53 BÖYLE DEVAM EDİYOR.İNŞALLAH BİRGÜN İSTEDİĞİMİZ CİLTLERE VE SAĞLIKLI BİR VÜCUDA KAVUŞURUZ.ASLINDA BAZEN DİYORUM KEŞKE TEK DERDİMİZ BUNLAR GİBİ OLSA(((
benim kilo verme serüvenim böyleydi.bol su iç,ne yediğini bil ve ne kadar hareketli olursan ol günlük mutlaka en az 30-40 dk yürü.benim diyetisyenim akşama kadar çarşı pazar gez yine de her gün spor yapmak için 40 dk yürüyeceksin demişti.yalnız şuan 3 kilo fazlam var ideal kilom 50 ben 53üm.haftanın 2 günü spor yapıyorum.diğer günler yürüyüş bandında yürüymeye çalışıyorum.netten zumba öğrenmeye karar verdim.o nu yazcam burdan bakalım ne olcak:)

Canım emeğinize sağlık.çok güzel yazdınız.evet tek derdimiz bunlar olsa ama ne yapalım oluyor işte.siz zaten istediğiniz kiloya kavuşmuşsunuz.çok şükür diyelim.keşke üzülmeden olsaydı ama olmuş bir kere.diğerleri toparlar merak etmeyiniz.zaman lazım.harfin büyüğü küçüğü önemli değil canım.yazmışsınız ya.hadi hayırlısı Zumba dan da haberler bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…