- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.201
Canım evet .çok zor.ben de anca yürüyüşe başladım.ama rahatsızlanınca devam edemedim...Ben 56kiloyum
Ama tatile gidene kadar 3kilo vermek istiyo yediklerime dikkat ediyorum
Benim sorunum aslinda spor yapamamak üseniyorum
Yuruyus yapabilcem bile bir yer yok burdaCanım evet .çok zor.ben de anca yürüyüşe başladım.ama rahatsızlanınca devam edemedim...
Ben 56kiloyum
Ama tatile gidene kadar 3kilo vermek istiyo yediklerime dikkat ediyorum
Benim sorunum aslinda spor yapamamak üseniyorum
Ne güzel yaptıklarınız .olsun işte bunlar da yeter şimdilik.yeter ki tamamen pes etmeyiniz...Yuruyus yapabilcem bile bir yer yok burda
Yakinda bir avm var oraya yuruyorum dolasiyorum
5katli lcw var(merdivenlerini inip cikiyorum)
Market geziyorum
Kuzenim var ona yuruyerek gidiyorum öyle yolumu uzatip falan yuruyus yapiyorum sozde
Leslie baslamam lazim
Kilo vermesemde sıkılasirim
Zumba ne terletiyodu
Bide yazin strecfilm sariyorum karnima ev isi yapiyorum bi aciyorum sular icinde.
Canım haklısınız.evet üşeniyoruz.zaten yıllarca spor yapmıştım çok ara verdim başlamak için salona yazıldım.durumum iyiydi o zaman kaç bin dolar verdim.(4.500) ya inanın 10 kere gittim.yani havaya verdim.evet ALLAH bu günümüzü aratmasın ama o günlerimi arıyorum .Yine de çok şükür...Bende gecen seneye kadar çok üşeniyordum. Spora yazılmıştım yine. inanırmısın spora gitmek bana eziyetti..
Neredeyse giderken ağlayacak gibi oluyordum.o derece gitmeye üşeniyordum... çünkü kafa rahat değildi doluydu.. olumsuzluklar vardı hayatımda.. yani bu sene iyiyim çok şükür. Allah bugünümü aratmasın.
İmkanlarda önemli tabi senin spor yapacağın alanlar kısıtlıysa zor evet.
Canım haklısınız.evet üşeniyoruz.zaten yıllarca spor yapmıştım çok ara verdim başlamak için salona yazıldım.durumum iyiydi o zaman kaç bin dolar verdim.(4.500) ya inanın 10 kere gittim.yani havaya verdim.evet ALLAH bu günümüzü aratmasın ama o günlerimi arıyorum .Yine de çok şükür...
Geçmiş olsun. havalar ısındı ama lekeler çoğalmasın. Biz konuyu takip eden aktif üyeler kimyasal peeling yaptırmadık.Kizlar dun ilk kimyasal peeling seansimi yaptirdim.Yaptirip sonuc alan var mi aranizda.
Canım ultra lux yerdi ve zayıflama ihtiyacım da yoktu.havuz vs.vs.her şey vardı.gidemedim.buraya yazıyorum kızıyorsunuz ama çok göze geldim.10 kere gittim çok güzeldi.üyelik aldım dedim birine.ister inanın ister inanmayın.bir daha da gidemedim.üstüne de kilo bile aldım.(hatta 12 kilo)Valla kızan kızsın nazar var.benim de yıldızım da düşük hemen etkileniyorum.hep evdeyim araknafobia la buluştuk.yolda 2 kere düştüm.Zaten sabahtan biraz rahatsızdım ama inanın ondan değil.koluna da girmiştim yani.eve geldim gerisini biliyorsunuz.ölümden döndüm.bilmem ben nazara da göze de inanırım...Amanın 4.500 $ mıkız ne kadar çokmuş.. bu kadar parayı ben vercem kendimi döve döve zayıflatırdım...
şaka şaka yapıyorum tabide... içinden gelmeyince olmuyor demek ki
Canım şifalar olsun.bizi de bilgilendirin neler nasıl yaptınız.gelişlmeleri de yazarsanız bilgimiz olsun. Brave Capricorn dediği gibi havalar ısındı.Leke açma mevsimi değil.bunu hep yazıyorum leke açmanın da mevsimi var.Biliyorsunuzdur ama güneş koruma ihmal etmeyiniz.evde dahil 50 faktör.ben de yaptırmadım...Kizlar dun ilk kimyasal peeling seansimi yaptirdim.Yaptirip sonuc alan var mi aranizda.
Canım ya üşeniliyor da haklısınız...Ben spora yazildim 1ay gittim kilo veremedim
Belediyedende ucretsiz spor cikti 1defa gittim okadar.
Üsenmekden hep ya.
Cok yoruyo beni
Boyle bisi olsa icsek kilo versek hemen.
Nerde bilim adamlari nerede nerede.bize şu lazım aslında sür leke gitsin.iç kilo gitsin,ye huzur mutluluk gelsin.Şaka bir yana ama uzay 1999 izlerken 2016 yı böyle hayal etmemiştim açıkçası :)
:) evet yani nerede bunlar sadece filmler de mi?Nerde bilim adamlari nerede nerede.
Ah nerede vah nerede bir bulabilsem ah nerede :)
Bir de hizlarina yetismedigimiz telefonlar yapiyolarAslında biliyorum neredeler.2 açılı 3 açılı hatta 6 açılı DİŞ FIRÇASI üretmekle meşguller
kesinlikle öyle canım.devamlı telefon.lekeleri belki de var bıyık bırakıp örtüyorlar halden anlamıyorlar :)Bir de hizlarina yetismedigimiz telefonlar yapiyolar
Onlarda biyik lekesi yoksa demek
Anlamazlar bizi