- 1 Mart 2010
- 44.682
- 113.628
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.221
Onlar zengindir ya bakim seysi botox falan yurtdisinda yaptiriyolardir bisilerkesinlikle öyle canım.devamlı telefon.lekeleri belki de var bıyık bırakıp örtüyorlar halden anlamıyorlar :)
canım ya haklısınız.dediğiniz gibi onlar en iyiyi biliyorlar.zaten çok bilen de yazmıyor yapıyor her neyse.sadece güzel olsun da...Onlar zengindir ya bakim seysi botox falan yurtdisinda yaptiriyolardir bisiler
Bi ara demet akalinda da vardi.
napiyolar bize sponsor olsalar ya
Duacin olurum abla nolur dicem.
Sizin topige yani bize sponsor olsuncanım ya haklısınız.dediğiniz gibi onlar en iyiyi biliyorlar.zaten çok bilen de yazmıyor yapıyor her neyse.sadece güzel olsun da...
Söylerim bakalım .telefonu değişmişti ama :)Sizin topige yani bize sponsor olsun
Reklamini yaparim onun ben.
Demet Akalinin askerleriyizzz !Söylerim bakalım .telefonu değişmişti ama :)
Bulmaya çalışayım.bakalım hayırlısı :)Demet Akalinin askerleriyizzz !
Arayın arayın o da gelsinbiyikli bacim benim.
Derdimizden anlar
Bizim lekemize care ariyorsun paylasiyosun bizimle, derdimizi dinliyosun die nekadar yuzsuz oldum dimiBulmaya çalışayım.bakalım hayırlısı :)
canım sizler için buradayım zaten.istekleriniz için.sizleri iyiye yönlendirmek doğruları bildiğim kadarıyla anlatmak için.hep yanınızdayım.ne demek olmayacak şey değil aslında .ama bu kadar ufak şeylerle ilgilenmiyorlar.şunu da biliyorum sağ olsun demet hanım çok yere yadım ediyor inanın.daha önemli yerlere...Bizim lekemize care ariyorsun paylasiyosun bizimle, derdimizi dinliyosun die nekadar yuzsuz oldum dimi
Demet akalini istiyorum.
Valla bir cogunda var ve hala caresi yok.Olsa yer yerinden oynardi.Biz nine olunca cikarirlar bi krembu arada lekeler geçsin yeter ki sizin için dansöz de getirtirim kızlar :)
Gerçekten de şaşırıyorum.ama çok para kazanmak amaç olsa değil.ne anlamı var yapsınlar da kurtulsun herkes...Valla bir cogunda var ve hala caresi yok.Olsa yer yerinden oynardi.Biz nine olunca cikarirlar bi krem
Evet kızlar araştıralım herhalde solante alacağız .ama benim coola da aklım kaldı diyeyim.Araştıralım ...Bu arada solanteyi guvendigi bir yerden indirimli alan var mi?Ya da henuz almayip bilen :/
Canım uğraşıyoruz ama size dediğim gibi cildiyeye gittiniz.ama yine de dahiliyeye gitmeniz şart.Iki buyuk derdim var.Leke ve sac dokulmesi ikisine de care bulunamadi.
ayy ne güldüm sana ya hepimizin derdi bu güneş biz güneşten kacıyoz ama bir yandanda güneşe hasretiz doya doya güneşlenemiyozSelamlar herkese,blue da ben de hastaliklarla ugrasiyoruz Allah beterinden saklasin.Neyse gelelim bitmez konumuza,biliyorsunuz blueyla sems e gitmistik ve leke acici kremi almistim mart 1 de baslamistim.Kucuk uzun bir tup,35 factorluk ve 45 ml ve 75 tl.Kullanimi su sekilde: Sabah aksam temiz cilde sur 30 gun sonrasinda sadece sabahlari devam et.Yorum yapma hakkina sahibim artik diye dusunuyorum neyse gıdım ilerleme yok vallahi artik gina geldi.Bebek bakar gibi cildime bakiyorum hepiniz gibi,ama yok yok yok.Artik kremle korumayi gectim yakinda karton maske alicam kendimeBurnu kapa,dudak ustunu kapa alnini kapa valla artik öğğ geldi.Arkadaslarimla oturuyoruz golge yer ara.Yahu sicacik iste oturalim diyolar yok derdimi anlatamiyorum.ohhh guzel guzel yuzlerini donuyolar.Tovbe yarabbim cuzzamli gibiyiz Sacim desen kedi kuyrugu daha coktur.Vallahi bilmiyorum hangisine stres yapmicaksin
Kızlar hepimizin REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.Sağlıkla, huzurla,iyiliklere dolu nice kandillerimiz olsun.AMİN...