Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kesinlikle öyle canım.devamlı telefon.lekeleri belki de var bıyık bırakıp örtüyorlar halden anlamıyorlar :)
Onlar zengindir ya bakim seysi botox falan yurtdisinda yaptiriyolardir bisiler
Bi ara demet akalinda da vardi.
napiyolar bize sponsor olsalar ya
Duacin olurum abla nolur dicem.

Onlar zengindir ya bakim seysi botox falan yurtdisinda yaptiriyolardir bisiler
Bi ara demet akalinda da vardi.
napiyolar bize sponsor olsalar ya
Duacin olurum abla nolur dicem.
canım ya haklısınız.dediğiniz gibi onlar en iyiyi biliyorlar.zaten çok bilen de yazmıyor yapıyor her neyse.sadece güzel olsun da...

Bizim lekemize care ariyorsun paylasiyosun bizimle, derdimizi dinliyosun die nekadar yuzsuz oldum dimi
Demet akalini istiyorum.
canım sizler için buradayım zaten.istekleriniz için.sizleri iyiye yönlendirmek doğruları bildiğim kadarıyla anlatmak için.hep yanınızdayım.ne demek olmayacak şey değil aslında .ama bu kadar ufak şeylerle ilgilenmiyorlar.şunu da biliyorum sağ olsun demet hanım çok yere yadım ediyor inanın.daha önemli yerlere...

Bakın kızlar herkese olan kürler olmuyorsa anlayın bir şey var.kilo veremiyorsanız ,saç dökülmesi şiddetli ise bu her şey olabilir.tahliller iyi çıkar ama yine olmuyorsa detaya inin baktırınız.cildiyeye gittiniz tamam bir şey yok yolladılar.her şeyi tam yaptınız yine olmuyorsa işte o zaman dahiliye ve check up yaptırınız.bu en basit troid hormonu olabilir,eksik vitamin olur talil normal olur ama olmuyorsa demek ki mide ile ilgilidir.yani bulana kadar mecburen araştıracaksınız...

Selamlar herkese,blue da ben de hastaliklarla ugrasiyoruz Allah beterinden saklasin.Neyse gelelim bitmez konumuza,biliyorsunuz blueyla sems e gitmistik ve leke acici kremi almistim mart 1 de baslamistim.Kucuk uzun bir tup,35 factorluk ve 45 ml ve 75 tl.Kullanimi su sekilde: Sabah aksam temiz cilde sur 30 gun sonrasinda sadece sabahlari devam et.Yorum yapma hakkina sahibim artik diye dusunuyorum neyse gıdım ilerleme yok vallahi artik gina geldi.Bebek bakar gibi cildime bakiyorum hepiniz gibi,ama yok yok yok.Artik kremle korumayi gectim yakinda karton maske alicam kendime :mad:Burnu kapa,dudak ustunu kapa alnini kapa valla artik öğğ geldi.Arkadaslarimla oturuyoruz golge yer ara.Yahu sicacik iste oturalim diyolar yok derdimi anlatamiyorum.ohhh guzel guzel yuzlerini donuyolar.Tovbe yarabbim cuzzamli gibiyiz:KK34:Sacim desen kedi kuyrugu daha coktur.Vallahi bilmiyorum hangisine stres yapmicaksin:KK42:
ayy ne güldüm sana ya hepimizin derdi bu güneş biz güneşten kacıyoz ama bir yandanda güneşe hasretiz doya doya güneşlenemiyoz

Bu arada solente kremi bende alacağım. Araştıralım doktorun verdiği solentanın çeşitleri var bana işaretlemişti iki tane onun resmini yükleyeceğim size..

X