- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.181
Canım teşekkürler.arada neler yaptığınızı yazmanız ve bulduklarınızı paylaşmanız çok güzel.zaten bu siteye bu sayfalara girenler çok şey biliyor.ama maalesef paylaşmıyor yazmıyor sadece okuyup öğrenmek istiyor.bunu da anlamış değilim .bu arada da güldürdünüzAyrica kil+misirunu+oksijen suyu maskesini denicem icimde uhde kalmasin. :)
Tesekkur ederimÖncelikle geçmiş olsun. 1 ay kullanıpta fayda görememen üzücü, herşeyden önce insan umut ediyor. Her gün düzenli kullanıp sonuca odaklanıyorsun sonu hüsran olunca elde var sıfır45 ml ucuzda bişey değilmiş. Hem umut hem para ne olacak bu halimiz bilemedim.
Hep gulun insAllahCanım teşekkürler.arada neler yaptığınızı yazmanız ve bulduklarınızı paylaşmanız çok güzel.zaten bu siteye bu sayfalara girenler çok şey biliyor.ama maalesef paylaşmıyor yazmıyor sadece okuyup öğrenmek istiyor.bunu da anlamış değilim .bu arada da güldürdünüz
:)))))))))))))
Canım.ne demek ama yine de okumaya üşenmediniz ya teşekkürler. hepimiz için uğraşıyoruz.yeter ki geçsin.normal insanlar gibi olalım...BLUEGREENBLUE canim iyiki yazmissin bana yoksa konudan haberim olmicakti
Ben severek okudum
Neticede hepimizin amaci lekeler bakım.
Ben eskiden beri ilgiliyim bu konulara.
Bir cok sey de denedim.
Sacimla ilgilide isirgan suyu,lavanta suyu,vitamin karisimlar,sampuanlar,sinameki kürü, maya kürü hepsini denedim.
Kisin üseniyorum yapmiyorum ama yaz geliyo yine baslarım.
Lekelerim icinde yaptiklarimi yaziyorum zaten.
Faydasini goruyormuyum suan erken 1.ayım dolsun bakıcam duruma gore
Cildim daha berraklasti ama onu fark edebiliyorum genel bir aydinlanma var.
Gunese sirtimi dönüyorum
Yuzumu sakliyorum
İsim olmadikca disari cikmiyorum
takipdeyim bende herkes gibi.
AMİN İNŞALLAH.hep berber .bu arda aman çok porselen olmasın. paşabahçe den falan alıp götürmesinler.Hep gulun insAllah
O aklimda malzemem yok alamadim alinca denicem mutlaka
Adi porselen maskesi :)
Porselen cildim olcak yani mazallah kirilir mirilir korkuyorum :))))
Cok porselenligim ya
Darisi basima insAllah puf noktalarKızlar konu dışında sayılır ama cilt ile de ilgisi var.
Ben bir aydır spor yapıyorum ve en önemlisi sağlıklı besleniyorum 4 kilo verdim ama daha fazla vermiş gibi duruyorum.
Zaten 5 kilo fazlam vardı bana göre.. Oda gitmek üzere
Yalnız ben zayıflamak değil daha çok fit bir vücüda sahip olmak için çabalıyorum.
Plates ve cardio yapıyorum. hafta da üç gün... protein ağırlıklı besleniyorum. Kesinlikle kasmıyorum. asla aç kalma olmuyor aksine daha düzenli yemek yiyorum. Kaçamaklarımda çok oluyor. :) hiçbir diyet listesine bağlı değilim..
Ve can alıcı nokta su su su diyorum. Günde 2,5-3 litre su içiyorum. Suyun faydasını hepimiz biliyoruz ama bazen unutuyoruz şartlandırmıyoruz kendimizi. Su bence cilde en iyi gelen ilaç. Yine düzene soktum su içmeyi bir aydır.., cildim nasıl aydınlık kazandı bir bilseniz... bu arada çok mutluyum spor yapmak bana çok iyi geldi... inceliyorum sıkılaşıyorum hemde yiyerek... çok fazla tatlıya düşkündüm.. bunu nasıl frenlediğimi bilmek isterseniz yazarımmerak edin azcık
canım çok sevindim.daha önce de dedim.buraya her şey yazıyoruz.bedenimiz cildimizle kaplı.iç dış beden ile her ne tecrübelerimiz var ise yazalım. herkes te yazsın ısrar ediyorum.çok memnun oldum hem yazmanıza hem kilo vermenize.suyu içemiyorum işte daha bunu aşamadım.ben sadece ekmeği azalttım.ama geç yemek yiyoruz.eşim çalıştığı için.yoksa ben 6 dan sonra yemek yemezdim.çok zayıf değilim.sadece spora eskiden yapardım .tekrar o günlere dönmek istiyorum.sadece koşu bandında yürüyüş yapıyorum o da yeni yeni.şu an kaç kilosuz merak ettik .evet yani arkası yarına dönmesin yazın bakalım :)Kızlar konu dışında sayılır ama cilt ile de ilgisi var.
Ben bir aydır spor yapıyorum ve en önemlisi sağlıklı besleniyorum 4 kilo verdim ama daha fazla vermiş gibi duruyorum.
Zaten 5 kilo fazlam vardı bana göre.. Oda gitmek üzere
Yalnız ben zayıflamak değil daha çok fit bir vücüda sahip olmak için çabalıyorum.
Plates ve cardio yapıyorum. hafta da üç gün... protein ağırlıklı besleniyorum. Kesinlikle kasmıyorum. asla aç kalma olmuyor aksine daha düzenli yemek yiyorum. Kaçamaklarımda çok oluyor. :) hiçbir diyet listesine bağlı değilim..
Ve can alıcı nokta su su su diyorum. Günde 2,5-3 litre su içiyorum. Suyun faydasını hepimiz biliyoruz ama bazen unutuyoruz şartlandırmıyoruz kendimizi. Su bence cilde en iyi gelen ilaç. Yine düzene soktum su içmeyi bir aydır.., cildim nasıl aydınlık kazandı bir bilseniz... bu arada çok mutluyum spor yapmak bana çok iyi geldi... inceliyorum sıkılaşıyorum hemde yiyerek... çok fazla tatlıya düşkündüm.. bunu nasıl frenlediğimi bilmek isterseniz yazarımmerak edin azcık
Canım siz de kilolu değilsiniz ki.ama evet metabolizma hızlandıran şeyleri yazın bakalım.başka neler yapıyorsunuz...Darisi basima insAllah puf noktalar
Metabolizma hizlandiran seyler varsa bildiginiz talibim.
canım çok sevindim.daha önce de dedim.buraya her şey yazıyoruz.bedenimiz cildimizle kaplı.iç dış beden ile her ne tecrübelerimiz var ise yazalım. herkes te yazsın ısrar ediyorum.çok memnun oldum hem yazmanıza hem kilo vermenize.suyu içemiyorum işte daha bunu aşamadım.ben sadece ekmeği azalttım.ama geç yemek yiyoruz.eşim çalıştığı için.yoksa ben 6 dan sonra yemek yemezdim.çok zayıf değilim.sadece spora eskiden yapardım .tekrar o günlere dönmek istiyorum.sadece koşu bandında yürüyüş yapıyorum o da yeni yeni.şu an kaç kilosuz merak ettik .evet yani arkası yarına dönmesin yazın bakalım :)
Darisi basima insAllah puf noktalar
Metabolizma hizlandiran seyler varsa bildiginiz talibim.
Canım siz de kilolu değilsiniz ki.ama evet metabolizma hızlandıran şeyleri yazın bakalım.başka neler yapıyorsunuz...
Canım teşekkürler inanın emek verdiniz.sağ olunuz.tr_lelli resmini gördüm ama belli zaten.o da çok güzel ve kilolu değil.sizi de merak ettim yani özelden resim atın bari :)Ben bu uyguladığım programın zaten metabolizmamı harekete geçirdiğimi düşünüyorum.
Atıyorum spor yapmazsak, protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmez isek yeşil çay ne yapsın...
Benim düzenli içtiğim içecek sadece su.. yeşil çayda aklıma gelirse içiyorum.
Akşamları acıkırsam meyve yemiyorum yoğurt yiyorum. Meyvede şeker var
Tam yağlı süt hergün bir bardak içiyorum, kemikleri ve kaslarımı besliyorum... çünkü kesinlikle kastan vermek istemiyorum.
O yüzden ayda 4 kilo gitti ama sanki daha fazla vermişim gibi hissediyorum ve herkeste bunu böyle farkediyor.
Canım evet onların etkisi de inkar edilemez ama inanın soyulan cilde uygulama zor cevap veriyor.ama netice de daha uzun zaman alıyor.sabır çok önemli.zayıflığa gelince de siz de kilolu değilsiniz evet biraz fazlanız var . rahatsızlıklar üzüntüler geri adım attırıyor.Ama siz zaten onu da verirsiniz.eminim...Blue um canim biz surekli konusuyoruz ama burda olanlar da bilsinler soyle soyliyim ben sirf bu kremin durumunu tahlil edebilmek icin baska hicbisiy surmedim cildime buna konutugumuz baska yontemlerde dahil.Soyledigin cok dogru kisiden kisiye fark ediyor krem etkili mi bilemem ama kremle birlikte kullandigin seylerin de etkisi olabilir acilman da.
Ben 56kiloyumBen bu uyguladığım programın zaten metabolizmamı harekete geçirdiğimi düşünüyorum.
Atıyorum spor yapmazsak, protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmez isek yeşil çay ne yapsın...
Benim düzenli içtiğim içecek sadece su.. yeşil çayda aklıma gelirse içiyorum.
Akşamları acıkırsam meyve yemiyorum yoğurt yiyorum. Meyvede şeker var
Tam yağlı süt hergün bir bardak içiyorum, kemikleri ve kaslarımı besliyorum... çünkü kesinlikle kastan vermek istemiyorum.
O yüzden ayda 4 kilo gitti ama sanki daha fazla vermişim gibi hissediyorum ve herkeste bunu böyle farkediyor.