Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ayrica kil+misirunu+oksijen suyu maskesini denicem icimde uhde kalmasin. :)
Canım teşekkürler.arada neler yaptığınızı yazmanız ve bulduklarınızı paylaşmanız çok güzel.zaten bu siteye bu sayfalara girenler çok şey biliyor.ama maalesef paylaşmıyor yazmıyor sadece okuyup öğrenmek istiyor.bunu da anlamış değilim .bu arada da güldürdünüz
:)))))))))))))

Son düzenleme:
BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE canim iyiki yazmissin bana yoksa konudan haberim olmicakti
Ben severek okudum
Neticede hepimizin amaci lekeler bakım.
Ben eskiden beri ilgiliyim bu konulara.
Bir cok sey de denedim.

Sacimla ilgilide isirgan suyu,lavanta suyu,vitamin karisimlar,sampuanlar,sinameki kürü, maya kürü hepsini denedim.
Kisin üseniyorum yapmiyorum ama yaz geliyo yine baslarım.

Lekelerim icinde yaptiklarimi yaziyorum zaten.

Faydasini goruyormuyum suan erken 1.ayım dolsun bakıcam duruma gore
Cildim daha berraklasti ama onu fark edebiliyorum genel bir aydinlanma var.
Gunese sirtimi dönüyorum
Yuzumu sakliyorum
İsim olmadikca disari cikmiyorum

takipdeyim bende herkes gibi.

Canım teşekkürler.arada neler yaptığınızı yazmanız ve bulduklarınızı paylaşmanız çok güzel.zaten bu siteye bu sayfalara girenler çok şey biliyor.ama maalesef paylaşmıyor yazmıyor sadece okuyup öğrenmek istiyor.bunu da anlamış değilim .bu arada da güldürdünüz
:)))))))))))))
Hep gulun insAllah
O aklimda malzemem yok alamadim alinca denicem mutlaka
Adi porselen maskesi :)
Porselen cildim olcak yani mazallah kirilir mirilir korkuyorum :))))

Cok porselenligim ya

Blue um canim biz surekli konusuyoruz ama burda olanlar da bilsinler soyle soyliyim ben sirf bu kremin durumunu tahlil edebilmek icin baska hicbisiy surmedim cildime buna konutugumuz baska yontemlerde dahil.Soyledigin cok dogru kisiden kisiye fark ediyor krem etkili mi bilemem ama kremle birlikte kullandigin seylerin de etkisi olabilir acilman da.

BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE canim iyiki yazmissin bana yoksa konudan haberim olmicakti
Ben severek okudum
Neticede hepimizin amaci lekeler bakım.
Ben eskiden beri ilgiliyim bu konulara.
Bir cok sey de denedim.

Sacimla ilgilide isirgan suyu,lavanta suyu,vitamin karisimlar,sampuanlar,sinameki kürü, maya kürü hepsini denedim.
Kisin üseniyorum yapmiyorum ama yaz geliyo yine baslarım.

Lekelerim icinde yaptiklarimi yaziyorum zaten.

Faydasini goruyormuyum suan erken 1.ayım dolsun bakıcam duruma gore
Cildim daha berraklasti ama onu fark edebiliyorum genel bir aydinlanma var.
Gunese sirtimi dönüyorum
Yuzumu sakliyorum
İsim olmadikca disari cikmiyorum

takipdeyim bende herkes gibi.
Canım.ne demek ama yine de okumaya üşenmediniz ya teşekkürler. hepimiz için uğraşıyoruz.yeter ki geçsin.normal insanlar gibi olalım...

Kızlar konu dışında sayılır ama cilt ile de ilgisi var.
Ben bir aydır spor yapıyorum ve en önemlisi sağlıklı besleniyorum 4 kilo verdim ama daha fazla vermiş gibi duruyorum.
Zaten 5 kilo fazlam vardı bana göre.. Oda gitmek üzere
Yalnız ben zayıflamak değil daha çok fit bir vücüda sahip olmak için çabalıyorum.
Plates ve cardio yapıyorum. hafta da üç gün... protein ağırlıklı besleniyorum. Kesinlikle kasmıyorum. asla aç kalma olmuyor aksine daha düzenli yemek yiyorum. Kaçamaklarımda çok oluyor. :) hiçbir diyet listesine bağlı değilim..
Ve can alıcı nokta su su su diyorum. Günde 2,5-3 litre su içiyorum. Suyun faydasını hepimiz biliyoruz ama bazen unutuyoruz şartlandırmıyoruz kendimizi. Su bence cilde en iyi gelen ilaç. Yine düzene soktum su içmeyi bir aydır.., cildim nasıl aydınlık kazandı bir bilseniz... bu arada çok mutluyum spor yapmak bana çok iyi geldi... inceliyorum sıkılaşıyorum hemde yiyerek... çok fazla tatlıya düşkündüm.. bunu nasıl frenlediğimi bilmek isterseniz yazarım :KK53: merak edin azcık:KK48:

Ben bir aydır spor yapıyorum ve en önemlisi sağlıklı besleniyorum 4 kilo verdim ama daha fazla vermiş gibi duruyorum.
Yalnız ben zayıflamak değil daha çok fit bir vücüda sahip olmak için çabalıyorum.
Plates ve cardio yapıyorum. hafta da üç gün... protein ağırlıklı besleniyorum. Kesinlikle kasmıyorum. asla aç kalma olmuyor aksine daha düzenli yemek yiyorum. Kaçamaklarımda çok oluyor. :) hiçbir diyet listesine bağlı değilim..
Ve can alıcı nokta su su su diyorum. Günde 2,5-3 litre su içiyorum. Suyun faydasını hepimiz biliyoruz ama bazen unutuyoruz şartlandırmıyoruz kendimizi. Su bence cilde en iyi gelen ilaç. Yine düzene soktum su içmeyi bir aydır.., cildim nasıl aydınlık kazandı bir bilseniz... bu arada çok mutluyum spor yapmak bana çok iyi geldi... inceliyorum sıkılaşıyorum hemde yiyerek... çok fazla tatlıya düşkündüm.. bunu nasıl frenlediğimi bilmek isterseniz yazarım :KK53: merak edin azcık:KK48:
Darisi basima insAllah puf noktalar
Metabolizma hizlandiran seyler varsa bildiginiz talibim.

canım çok sevindim.daha önce de dedim.buraya her şey yazıyoruz.bedenimiz cildimizle kaplı.iç dış beden ile her ne tecrübelerimiz var ise yazalım. herkes te yazsın ısrar ediyorum.çok memnun oldum hem yazmanıza hem kilo vermenize.suyu içemiyorum işte daha bunu aşamadım.ben sadece ekmeği azalttım.ama geç yemek yiyoruz.eşim çalıştığı için.yoksa ben 6 dan sonra yemek yemezdim.çok zayıf değilim.sadece spora eskiden yapardım .tekrar o günlere dönmek istiyorum.sadece koşu bandında yürüyüş yapıyorum o da yeni yeni.şu an kaç kilosuz merak ettik .evet yani arkası yarına dönmesin yazın bakalım :)

canım çok sevindim.daha önce de dedim.buraya her şey yazıyoruz.bedenimiz cildimizle kaplı.iç dış beden ile her ne tecrübelerimiz var ise yazalım. herkes te yazsın ısrar ediyorum.çok memnun oldum hem yazmanıza hem kilo vermenize.suyu içemiyorum işte daha bunu aşamadım.ben sadece ekmeği azalttım.ama geç yemek yiyoruz.eşim çalıştığı için.yoksa ben 6 dan sonra yemek yemezdim.çok zayıf değilim.sadece spora eskiden yapardım .tekrar o günlere dönmek istiyorum.sadece koşu bandında yürüyüş yapıyorum o da yeni yeni.şu an kaç kilosuz merak ettik .evet yani arkası yarına dönmesin yazın bakalım :)

Blue suyu 2-3 litrelik bir sürahiye koy kendini gün içinde onu bitirmeye şartlandır bence...
şu an 58 kiloyum 38 bedene rahat giriyorum,amacım 36 bedene rahat girmek:KK25:
dediğim gibi ben yiyerek veriyorum. Ekmeği ve şekeri kestim hiçte zorlanmadım.
Sadece sabahları bazen yufka ekmek azda olsa yiyorum. Yumurtayla iyi oluyor:KK48:
ben diyet yapamam gerilirim. sıkıntıya gelemem, tamamen kendime has uyguladığım bir yemek programım var.
Hafta sonları kaçamak günlerim oluyor. Bunu inkar edemem. Kaçamak dediysem öğleye doğru kahvaltı keyfi balından tereyağına kadar yiyorum. Bünyemi şaşırtıyorum. Ama asla aman nasıl olsa bozdum demiyorum.
Şunu da söylemeliyim kesinlikle tek başına ne diyet nede sporla olmuyor.
İllaki ikisi bir arada olmak ZORUNDA. Sağlıklı beslenme+diyet +tavuk:KK70::KK70:ayol gıdaklıycam o derece:KK51:
Çok şükür ki tavuk, balık, yumurta bunları çok seven biriyim.
Pazar akşamı 3 günlük öğle yemeğimi evde hazırlıyorum işte yemek üzere...
akşamları 6.30 dan önce yemeğimi yemiş oluyorum.. haftada 3 gün en az 1,5 saat spor+plates yapıyorum.
Önemli olan tartıda ne çıktığımız değil. Kas ve su kaybetmeyelim bu çok önemli...
Sıkılaşa sıkılaşa verelim kiloları.. sormak isteyen olursa tabiki cevaplarım bizde her şey net şeffaf öyle değil mi :KK68:

Son düzenleme:
Darisi basima insAllah puf noktalar
Metabolizma hizlandiran seyler varsa bildiginiz talibim.

Ben bu uyguladığım programın zaten metabolizmamı harekete geçirdiğimi düşünüyorum.
Atıyorum spor yapmazsak, protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmez isek yeşil çay ne yapsın...
Benim düzenli içtiğim içecek sadece su.. yeşil çayda aklıma gelirse içiyorum.
Akşamları acıkırsam meyve yemiyorum yoğurt yiyorum. Meyvede şeker var
Tam yağlı süt hergün bir bardak içiyorum, kemikleri ve kaslarımı besliyorum... çünkü kesinlikle kastan vermek istemiyorum.
O yüzden ayda 4 kilo gitti ama sanki daha fazla vermişim gibi hissediyorum ve herkeste bunu böyle farkediyor.

Ben bu uyguladığım programın zaten metabolizmamı harekete geçirdiğimi düşünüyorum.
Atıyorum spor yapmazsak, protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmez isek yeşil çay ne yapsın...
Tam yağlı süt hergün bir bardak içiyorum, kemikleri ve kaslarımı besliyorum... çünkü kesinlikle kastan vermek istemiyorum.
O yüzden ayda 4 kilo gitti ama sanki daha fazla vermişim gibi hissediyorum ve herkeste bunu böyle farkediyor.
Canım teşekkürler inanın emek verdiniz.sağ olunuz.tr_lelli resmini gördüm ama belli zaten.o da çok güzel ve kilolu değil.sizi de merak ettim yani özelden resim atın bari :)

Valla brave her seyi demis ben de bu konuda baya baya sey biliyorum hatta diyetdeyDİM.sinirlerim bozuldu diye ve rahatsizligim sonucu spora ara verdim 2 gundur de yiyorum.En yakin zaman da tekrar o hayat isigim direncim gelir umarim

Blue um canim biz surekli konusuyoruz ama burda olanlar da bilsinler soyle soyliyim ben sirf bu kremin durumunu tahlil edebilmek icin baska hicbisiy surmedim cildime buna konutugumuz baska yontemlerde dahil.Soyledigin cok dogru kisiden kisiye fark ediyor krem etkili mi bilemem ama kremle birlikte kullandigin seylerin de etkisi olabilir acilman da.
Canım evet onların etkisi de inkar edilemez ama inanın soyulan cilde uygulama zor cevap veriyor.ama netice de daha uzun zaman alıyor.sabır çok önemli.zayıflığa gelince de siz de kilolu değilsiniz evet biraz fazlanız var . rahatsızlıklar üzüntüler geri adım attırıyor.Ama siz zaten onu da verirsiniz.eminim...

kızlar kilolu başka bir şey lütfen şükredin halinize.eğer rahatsızlığınız yoksa kesin azimle kilo veriliyor.(troid hormonu yüzünden çok kilo almışlığım oldu )sitemizde de böyleleri var.Özellikle teşvik için resim bile ekliyorlar.bakmanızı isterim.ama en iyi yöntem bana göre ne yiyorsanız yarısını yemekle başlayınız...

Ben 56kiloyum
Ama tatile gidene kadar 3kilo vermek istiyo yediklerime dikkat ediyorum
Benim sorunum aslinda spor yapamamak üseniyorum :KK43:

X