Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tabi canım;

1-) 1 orta boy soğan (kesinlikle sarı olan yemeklik soğan olacak)
2-) iki bardak su

soğanı yıkayıp 4 parçaya ayırıyoruz, 2 bardak su koyup kaynatıyoruz. Bu su kaynayınca zaten bir bardağını çekiyor ben o yüzden iki bardak koyuyorum. ve bardağa boşaltıyorum İçilecek kıvama gelince (ne sıcak ne soğuk- ılık olacak) içiyorum. Limonla sirkeyle uğraşmıyorum... içilecek bişey sonucta..

Ben zaten pratik olmasından dolayı buna devam edebiliyorum. Limona gerek yok. O bile vakit alıyor. çalışanlar için özellikle
Canım çok teşekkürler.bu komple bir şey .size tavsiyem çalışıyorsunuz ama bundan biraz ayırıp saça sürün derim.akşamları.bu saça ve yüze sürülüyor ve içiliyor.

tabi canım;

1-) 1 orta boy soğan (kesinlikle sarı olan yemeklik soğan olacak)
2-) iki bardak su

soğanı yıkayıp 4 parçaya ayırıyoruz, 2 bardak su koyup kaynatıyoruz. Bu su kaynayınca zaten bir bardağını çekiyor ben o yüzden iki bardak koyuyorum. ve bardağa boşaltıyorum İçilecek kıvama gelince (ne sıcak ne soğuk- ılık olacak) içiyorum. Limonla sirkeyle uğraşmıyorum... içilecek bişey sonucta..

Ben zaten pratik olmasından dolayı buna devam edebiliyorum. Limona gerek yok. O bile vakit alıyor. çalışanlar için özellikle
Canim bahsettigin sey sanirim ibrahim saracoglunun bir tarifi.Benim yakin arkadasim kist icin yapmisti iyi gelmisti valla konuyla ilgisi yok ama ben 2 aydir 1 gun regl oluyorum bu kez de boyle oldu ben de yapsam iyi olucak.Bana kizmayin ama valla sayfalari okuyun nolucak ben yeri geldiginde 300 sayfa okudum blue da oyle.O sebepten zaten sabah aksam ugrasiyo kadincagiz bide onla ugrastirmayin please :KK66: :)

kızlar aslında sayfaları okumak zor evet ama ben neden sıkılmıyorum anladım.ben sayfaları % olarak büyüttüm.yazılar kolay büyük ve asla sıkıcı olmuyor.deneyin derim...

Canim bahsettigin sey sanirim ibrahim saracoglunun bir tarifi.Benim yakin arkadasim kist icin yapmisti iyi gelmisti valla konuyla ilgisi yok ama ben 2 aydir 1 gun regl oluyorum bu kez de boyle oldu ben de yapsam iyi olucak.Bana kizmayin ama valla sayfalari okuyun nolucak ben yeri geldiginde 300 sayfa okudum blue da oyle.O sebepten zaten sabah aksam ugrasiyo kadincagiz bide onla ugrastirmayin please :KK66: :)
Canım sağol.ben bunu da siz söylediniz o gün araştırdım.kadın otu iye geliyormuş.yorumlarda okudum.kozmik bakıma bakın derim...

Bence bu kürü denemelisin, özellikle adet düzenlemek için yapanda çok var..
Haklısın blue arkadaşım her fırsatta yazmış , paylaşmış. Emeği çok bunu inkar edemeyiz.
Ama bana da hak verin her sayfada ayrı birşey sorulmuş. Sonra başka bir kürden bahsedip ona geçilmiş,
Net bir şey göremedim açıkcası, 70 yada 300 sayfa okumak beynimi bulandırıyor benim.
Ben bugün araştırmaya başlamadım canım.
Yıllar önce bile bu konu ile ilgili konum ve konulara yazdığım sorular ve yorumlar var.
Bugün başlasam dediğin doğru bu konuya bakar bütün sayfaları okurum.
Bana söylenecek şey şu ürünü kullanıyorum haftada şu kadar yapıyorum vs.. vs... buda çok zor olmasa gerek
Ama kaç gündür bakıyorum buraya daha hiç bir sonuç elde edemedim. Bekliyorum bakalım, sonucta buralardayım
İşimden vakit buldukca bakıyorum, bazen tam okurken işim çıkıyor kopuyorum o sayfadan,
sonra tekrar gir tekrar aynı şey, hani evde olsam belki bir nebze ama hem çalış hem eve gidip koşturmaktan 300 sayfa okuyacak zamanım ve halim kalmıyor. Yine de canınız sağolsun ne diyim.

Bence bu kürü denemelisin, özellikle adet düzenlemek için yapanda çok var..
Haklısın blue arkadaşım her fırsatta yazmış , paylaşmış. Emeği çok bunu inkar edemeyiz.
Ama bana da hak verin her sayfada ayrı birşey sorulmuş. Sonra başka bir kürden bahsedip ona geçilmiş,
Net bir şey göremedim açıkcası, 70 yada 300 sayfa okumak beynimi bulandırıyor benim.
Ben bugün araştırmaya başlamadım canım.
Yıllar önce bile bu konu ile ilgili konum ve konulara yazdığım sorular ve yorumlar var.
Bugün başlasam dediğin doğru bu konuya bakar bütün sayfaları okurum.
Bana söylenecek şey şu ürünü kullanıyorum haftada şu kadar yapıyorum vs.. vs... buda çok zor olmasa gerek
Ama kaç gündür bakıyorum buraya daha hiç bir sonuç elde edemedim. Bekliyorum bakalım, sonucta buralardayım
İşimden vakit buldukca bakıyorum, bazen tam okurken işim çıkıyor kopuyorum o sayfadan,
sonra tekrar gir tekrar aynı şey, hani evde olsam belki bir nebze ama hem çalış hem eve gidip koşturmaktan 300 sayfa okuyacak zamanım ve halim kalmıyor. Yine de canınız sağolsun ne diyim.
Canım aşk olsun.zaten bundan ben buradayım çözüm için.zor değil zaten sizden bilgi aldım cildinzile ilgili özelden.ilgilenmesem almam değil mi.bu arada size kür yollamak için uğraşıyorum şu an da

Canım evet çok iyi gelir.bu arada yosun maskesi tavsiye ederim.daha önce yazmıştım.zaten lekelerle kısmetse 1 ay daha bakım yapılır.sonra olmuyor.ama güneş koruyucunuzu 50 faktör evde dahil sürün.lekeler için önce dr.a gittinizmi.bu önemli.eğer tahlilde birşey yoksa lekeler geçecek merak etmeyin.
Doktora gittim geçer bu lekeler diyor önerdiği pahalı bir krem vardı onlarida aldim cildim sadece pul puldokuldu sonuç aynı bi değişiklik olmadı. Yosun maskesini nereden alabilirim onu hiç denemedim. Birde akdeniz de bol güneşli bir yerdeyim:KK17::KK53:

Doktora gittim geçer bu lekeler diyor önerdiği pahalı bir krem vardı onlarida aldim cildim sadece pul puldokuldu sonuç aynı bi değişiklik olmadı. Yosun maskesini nereden alabilirim onu hiç denemedim. Birde akdeniz de bol güneşli bir yerdeyim:KK17::KK53:
Canım anladım.ben toparlıyorum zaten yazdım ama tekrar yazıcam kimse okumuyor anladım.olsun koruyucu dediğim gibi kullanın.en iyisi olsun.bunu da araştırmaktayım halen.cildiniz kuru mu.ne krem verdi işe yaramadı yazın bilgimiz olsun.

Canim ben de calisiyorum.Sen kisisel anlama bu durumu ama biz kime ne iyi geldi hepsini nasil toplayalim nasil yazalim.Bir araya topla dediginiz sey kolay olmuyo siz okuyamiyorum o kadar sayfayi diyorsunuz ya peki o kadar sayfayi blue nasil okuyup bir araya getirsin?Ona da yazik degil mi?O fazla iyi niyetli oldugu icin kirmiyo kimseyi.Siz de lutfen yanlis anlamayin.Ufak tefek seyleri tabi yazariz ama her seyi bir araya toplamak kolay sey degil yazik.Keske kendimiz icin istedigimiz seyleri baskalari icin de dilesek

ÖNCE ŞU SAÇ İLE İLGİLİ BULDUKLARIMI YAZAYIM BURAYA SONRA İLK SAYFAYA EKLERİM....Kızlar bakın.hepimiz saç ve cilt vs. bir çok şeyden mağduruz.Evet yüz ve saç bedenden daha çok göründüğü için en çok bunlara önem veriyoruz.Saç çok kolay cilt daha zor lekelerle uğraşmak en zoru.İkisi için de Önce dr.görüşün.hem cilt hem saç.Değerler normal ise başlayın bakıma. saç dökülmeniz normal ise .Bakın fazla şeye gerek yok .gecikmeyin.Benim saçım her gün ondan daha fazla dökülürdü inanın.Gerçekten karanfil bana yaradı.ben bir de barcelona bakım yağı aldım.2 ye böldüm.birinin içine ampuller kırdım.sulandırdım. saçıma onu arkaya sıkıyorum.her gün.Çok sulu yaptım yıkamıyorum.Saçımı topluyorum yağlı durmuyor.önlere yapmıyorum.çünkü tüylenme olur saç önüme gelirse diye.ben kullanıp bitince yazmayı tercih ediyorum. Tam bitmedi ama sanırım herkes merakla bekliyor diye yazdım.Yine şimdi araştırmalarıma göre en iyi yağlar susam ,hint ,jojoba, lavanta. Şampuanıma lavanta yağı, gliserin,bal,tatlı badem yağı ,,2 tane sarımsak bölüp koydum.(ufak kapakla bir kapak koydum hepsinden)Korkmayın kokmuyor.uzasın diye çam terebentin yağı(dikkat edin.yağı esansı değil .Bana esans olmadı.siz deneyin bazılarına esans iyi gelmiş bilemem )uzama gibi isteğin yoksa koyma kurutabilir.bilemem.(Şunu da araştırırken buldum yağlı saça çam terebentin esansı kuru saça çamterebentin yağı)Arada da yine bu yazdığım yağlarla ampuller kırıp yine barcelonadan ekleyip bakım yapıyorum.sakın doğum kontrol hapı koymayın bana tüylenme yaptı.biotin içerseniz de asla 5000 almayın sadece 1000 alın.o da tüylenme yapıyor...

Canım aşk olsun.zaten bundan ben buradayım çözüm için.zor değil zaten sizden bilgi aldım cildinzile ilgili özelden.ilgilenmesem almam değil mi.bu arada size kür yollamak için uğraşıyorum şu an da

Blue tabiki ilgileniyorsun ve hiçbir mecburiyetin olmadığı halde bunu yapıyorsun.
İlgilendiğin ve dikkate aldığın için ayrıca teşekkür ederim.
Bu senin gönlünün ne kadar geniş ve kalbinin güzel olduğunu gösteriyor... zaten benim bu konuda birşey dediğim yok.
Sadece araknafobia bu konuda senin nasıl emek verdiğini, senide yormamamız gerektiğini söylemeye çalıştı bana
Bende bunun farkında olduğumu söylemek istedim belki yanlış anlaşılmış olabilirim.
Ben bütün konuyu bir araya toplayın demedim... bu denmez ki
(Ayrıca araknafobia arkadaşım benim yazdığım şeyleri sanki ben çok kolaycı bir insanmışım gibi gösteriyor ve cevap veriyorsunuz.. açıkcası bu beni rahatsız etti.)
Konunun özetini değil sadece son kullanmakta olduğunuz memnun olduğunuz kürleri maskeleri öğrenmek istedim.
Mesela saçı sordum, yada koruyucuyu sordum cevabını aldım bekliyorum sonuçlarınızı..
Ben içimden konuşmayı sevmediğim için böyle dile döküyorum. Yanlış anlaşılıyorum.
Ben bu konuya ilk girdiğimden beridir burayı okuyorum, gerektiğinde yazıyorum,
Seni de ayrıca çok sevdim Blue konuna sahip çıktığın ve gerçekleri yansıttığın için.
Sevgiler..

KOZMİK BAKIMDAN ÖĞRENDİM.KARANFİL KÜRÜ..karanfil alın tazesinden bir paket.Bu kürü yapın bana çok yaradı.10 15 tane karanfil alın 1 çaybardağı suya koyun.cam kapta kaynatın.çok kısık ateşte.kapağı kapalı kaynatın.Erkek tipi dökülmelerde 10 kaynatılıyor.cam kabın kapağı var ise kapalı olarak ılınana kadar bekleyin.(yoksa cam kavanoza koyun.bekletin.ılınınca süzün.şişeye koy.spreyli şişe olsun.Bitince tekrar yapın.ama bunu da ay takvimine göre yapın ve ay takvimine göre kullanın lütfen.Her gün bir kaç kere sıkın mümkünse hiç yıkamayın kızlar.Ben böyle yaptım.ama istikrar çok önemli sakın unutmayınız.

Blue tabiki ilgileniyorsun ve hiçbir mecburiyetin olmadığı halde bunu yapıyorsun.
İlgilendiğin ve dikkate aldığın için ayrıca teşekkür ederim.
Bu senin gönlünün ne kadar geniş ve kalbinin güzel olduğunu gösteriyor... zaten benim bu konuda birşey dediğim yok.
Sadece araknafobia bu konuda senin nasıl emek verdiğini, senide yormamamız gerektiğini söylemeye çalıştı bana
Bende bunun farkında olduğumu söylemek istedim belki yanlış anlaşılmış olabilirim.
Ben bütün konuyu bir araya toplayın demedim... bu denmez ki
(Ayrıca araknafobia arkadaşım benim yazdığım şeyleri sanki ben çok kolaycı bir insanmışım gibi gösteriyor ve cevap veriyorsunuz.. açıkcası bu beni rahatsız etti.)
Konunun özetini değil sadece son kullanmakta olduğunuz memnun olduğunuz kürleri maskeleri öğrenmek istedim.
Mesela saçı sordum, yada koruyucuyu sordum cevabını aldım bekliyorum sonuçlarınızı..
Ben içimden konuşmayı sevmediğim için böyle dile döküyorum. Yanlış anlaşılıyorum.
Ben bu konuya ilk girdiğimden beridir burayı okuyorum, gerektiğinde yazıyorum,
Seni de ayrıca çok sevdim Blue konuna sahip çıktığın ve gerçekleri yansıttığın için.
Sevgiler..
canım anlıyorum güzel sözlere de teşekkür.ben çok zor bir dönem yaşıyorum.anlatmakla tahmin edemezsiniz.arkadaşım birebir bildiği için öyle dedi.aman ne olur bu sayfada üzmeyin beni.o kadar sorunum var ki.herkes haline şükretsin.merak etmeyiniz hepsini tekrar elimden geldiğince yazacağım.herkesi öpüyorum ve sizleri çok ama çok seviyorum hepinizi.herkes güzel uzun saçlı lekesiz selülitsiz varissiz vs vs olsun istiyorum.........

X