Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
GÜNEŞ KORUYUCUYU EVDE DAHİL 50 FAKTÖR EN İYİSİNDEN 4 MEVSİM MUTLAKA SÜRÜN.DAYLONG HAMİLTON NUXE HELİOCARE ÖNERİLİYOR.BEN ROSENSE ALDIM AMA BEN HENÜZ EN İYİSİ HANGİSİ KARAR VEREMEDİM.

Son düzenleme:

Umarım sıkıntılarının üstesinden gelirsin canım. Hayatta bir ölüme çare yok öyle değil mi..
ben üzmem seni bakma sen

KIZLAR SAĞOLUN.HEPİNİZİ SEVİYORUM.KISMETSE BİR GÜN HEP BERABER BULUŞURUZ KUTLARIZ.YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZE DE TEŞKKÜRLER.....

GÜNEŞ KORUYUCUYU EVDE DAHİL 50 FAKTÖR EN İYİSİNDEN 4 MEVSİM MUTLAKA SÜRÜN.DAYLONG HAMİLTON NUXE ÖNERİLİYOR.BEN ROSENSE ALDIM AMA BEN HENÜZ EN İYİSİ HANGİSİ KARAR VEREMEDİM.

Rosense bende duydum. Hatta denemelik arkadaşımın kullanırken sürmüştüm.
Bu elimdeki bitsin, alıcam... sende o zamana kadar karar verirsin. hangisi iyi

BANYODAN SONRA ISLAK SAÇA GLİSERİN SÜRÜN.VE BU ARADA BEN ŞAMPUANSIZ YIKAMAYI YAPMAYA BAŞLIYORUM.NO POO.çok ilginçtir ki ben zaten arada saçımı hep şampuansız yıkardım.yaklaşık 20 sendir bunu yaparım.aynı anda röfle ,kısa aradan sonra perma yok beğenmedim brezilya fönü aman onu da beğenmedim diye diye 6 ayda bunları yapmışlığım bile var.o kadar işlem bu kadar üzüntü görmüş saçlarım ve bu güne nasıl geldi bilmem.ama şimdi tahmin ediyorum.şampuanı az sürün (mümkünse bırakın) ve kullanacaksanız kesinlikle sülfatsız katkısız kullanın.Doa da var

Ne ilgisi var ya niye art niyetli oldugumu dusunuyorsunuz ki?Ben gayet kirmadan derdimi anlattim,oradan sizi disariya boyle yansittigimi nasil dusunebildiniz ve rahatsiz oldunuz anlamadim.Blue gece gunduz bunlara bakiyoru anlatmaya calistim hala da ayni fikirdeyim.Dedigim gibi blue hala yazip arastiriyor ben kendimi biliyorum daha fazla da anlatmicam.Iyi niyetle bakilirsa hicbir sey zor degil

canım elbetteki çok iyi niyetlisiniz zaten tanıştık.yanlış anlaşılmalar var.siz zaten özelimi bildiğiniz hassas davranıyorsunuz.binlerce teşekkür .olsun boşvereleim.tekrar yazıyorum.aslında benim suçum galiba herkes ilk sayfaya eklerken ben ekleyemedim.buldum yazdım.acelem vardı leke saç ne bulduysam hemen sona yazdım sanki daha çok görülür diye.ama bunları tekrar başa almak için şimdi paylaşıyorum.özetleyerek...

ÖNCELİKLE FORUMDAKİ ARKADAŞLAR MERHABA.BEN ANKARADA DEVLET VEYA ÜNİV.HASTANESİNDE BİLDİĞİNİZ ÇOK İYİ BİR CİLT DOKTORU TAVSİYESİ RİCA EDİYORUM SİZDEN.YÜZÜMDE GÜNEŞ LEKELERİ VAR VE EPİLASYONA GİTTİĞİM DR.PLAZMA TEDEVİSİ İLE CİLT LEKE TEDAVİSİ UYGULADI.ÇOK KÜÇÜK BİR BÖLGEYE DENEME AMAÇLI.2 AY OLDU VE YAPTIĞI BÖLGE KOYU YANIK İZİ ŞEKLİNDE KALDIÇOK PİŞMANIM YAPTIĞI YERDE DE ÇOK BELİRSİZ KÜÇÜK LEKELER VARDI.GİDİP GÖSTERDİM 6 AY SONRA TÜM YÜZÜME ÜCRETSİZ LEKE TEDAVİSİ YAPACAĞINI FAKAT 6 AY BEKLEMEMİZ GEREKTİĞİNİ, BENİM CİLDİMİN PROBLEMLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.KADIN SAMİMİ GERÇEKTEN AMA BEN BİDAHA ONA KİMYASAL PLİNG VEYA HERHANGİ BİR UYGULAMA FALAN YAPTIRMAYA KORKUYORUM.MORALİM ÇOK BOZUK LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN.CİLT OLDUĞU İÇİN KORKUYORUM ÖZELE GİDECEK DURUMDA DA DEĞİLİM.GÜVENEMİYORUMDA.PROFÖSÖR FALAN OLSUN ÇOK İSTİYORUM YA DA BU KONUDA UZMAN BİR DOKTOR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.ÇOK ACİLLL

Ok bence sorun yok. Blue yeterince kendini ifade ediyor zaten.

Canım bilenler yazsın ama ben bilmiyorum.zaten kimseye de güvenmiyor ve üstüne bastıra bastıra CİLDİNİZİ SOYDURMAYIN DİYORUM.eskiden soymadan olmaz diye düşünürdüm ama oluyormuş.Tedaviler artık eylül ekime kaldı şimdi olmaz.kandırılmayın.yeri bulsanız da yapılır denirse de bilin ki para tuzağı.İSTANBUL DERSENİZ ŞEMS ARSLANDAN BAŞKASINI ÖNERMEM...

Merhaba, Ankara da 5 defa ayrı ayrı devlet hastanelerine gitmiş biri olarak diyebilirim ki. Bir daha kendinizi yorup devlet hastanelerine gitmeyin. Ben araştırma hastaneleri ve bir tanede özel hastane olmak üzere 5 yere gittim.
Yerlerinden kalkıp bakmıyorlar bile, ellerinde bi krem listesi
(hani şu ilaç mümesillerinin verdiği) ordan işaretleyip yallah gönderiyorlar.
Lazer den memnun olanı pek görmedim ben, lütfen iyice araştırma yapmadan yüzünüze birşey sürmeyin,
dahada kötü yıpranıyor cilt. Çok mağdur var . Ben güvenemedim hiçbir doktora açıkcası
Burayı takipte kalın.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.:NE OLACAK ŞİMDİ BENİM BU YÜZÜM YAA

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM.BAŞKA BİR FORUMDA DA YAZDIKLARINIZI OKUDUM. GERÇEKTEN SAMİMİ VE GERÇEKÇİ YAZILARINIZ İÇİN ÇOK SAĞALUN.ARADA BİR GİREBİLİYORUM BURALARA.BİLDİĞİNİZ BİRŞEY OLURSA ÖZELDEN DE MSJ YAZARMISINIZ LÜTFEN!

Canım evet zaten bunun için buradayım.merak etmeyiniz.bakın ben 6 ayda %90 açtım.hiç olmadı en az açarız rengini.üstüne bb kremle görünmez bile.üzülmeyiniz.

Ben diyecektim. karanfil kürü çok iyi diye. çok geçmiş olsun. fayda görmene sevindim.

Kızlar, saç diplerinize yağ uyguluyorsanız saç dipleri, gözenekler. tıkanabilir.
Sade maden suyu ile , kuaförümün tavsiyesidir, banyodan sonra masaj yapın. iyi gelir.
Bazen sorun sadece bu tıkanıklık olabilir.
İsterseniz yıkayın. isterseniz soda kalsın saçta.
farketmez. kalmasının zararı yok.
şifa olsun.

Canım evet çok haklısınız bunu da bir yerlerde yazdım.hatta maden suyu daha iyi maden sodası doğal değil.hep yazmışım oraya buraya bakalım ilk sayfaya hepsini eklemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…