Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar bu arada birşey itiraf edeceğim, ben bir vakit sinoz leke kremi kullandım ve hiç bir faydasını görmedim. Sakın almayın para tuzağı. Kullanıcı yorumlarını okuyarak almıştım millet ikinci kutuya geçtim yok üçüncüyü sipariş veriyorum gibi aşırı olumlu yorumlar yapmış ve resmen kandım aldım. Bildiğiniz Nivea nemlendirici kremi koymuşlar kutusunu değiştirip. Hemde sahte olmasın diye yetkili sitesinden almıştım. Bunu da aklıma gelmişken paylaşayım dedim.

Canım tekrar teşekkürler.benim sivilcem yok ama arkadaşlarımın vardı.ben de bir çok maske deneyimimi yazmıştım bir kaç sayfa önce kil hakikatten çok güzel .hepsinin sivilcesini geçirdim.ama yine zamana yayalım.ilerisi önemli bekliyorum bakalım tekrar edecek mi.edecekse neden.evet daha çok doğal yöntem istiyoruz .biraz yüzsüzlük yapayım.hangi konuda olursa olsun.denemiş kesin tarifler isteriz isteriz :)

Canım ya inan ben aldım ve kullanıyorum .inanamayacaksınız bana yaradı.daha ilk kutuda %50 açtı.arada bir sürü kullandım.evet onlarda etkili ama bunun kadar hızlı etki eden olmadı bana.tekrar geri dönüp aldım.şu anda da iyi gidiyor.ne bileyim.aslında sonra yazacaktım ama siz yazınca yazma gereği duydum.inanın bilemiyorum.cildim çok kuru.biri daha kuru ciltte etkili demişti.ondan mı acaba inanın merak ettim şimdi...

lütfen kızlar cildinize ya da vücudunuza yaptığınız ya da yakınınızda yapan var ise,sonucundan kesin ama kesin emin olduğunuz iyi ya da kötü ne var ise lütfen açık açık paylaşalım.çünkü okuyan en azından bilgi sahibi olarak yapsın.ya da yapmasın.kendi bilir.ama lütfen tecrübe ettiğimiz şeyleri yazalım. sayfa açma amacım boşa verilen paralar,verilen zaman,çekilen acılar.ve beklenen umutlar.yazık oluyor.ben yapıyorum paylaşıyorum,ama bazı şeyler kişiden kişiye göre değişiyor.krem maske gibi ama işlemler genelde aynı sonucu veriyor.hata payı %10 ,çok rica ediyorum hafızanızı yoklayın,ne olur ise olsun paylaşın.teşekkürler...

Blue, demekki cilt tipine ve leke derinliğine göre etkisi değişiyor . Sanırım senin lekeler yeni ve çok derin değil. Bak ben diyorum ya bildiginiz koyu kahve ve biri kalıp gibi iki kasımın arasında üçüncü bir gözüm var sanki ayrıca tam iki buçuk yıldır orda muhtemelen cilt tipimiz ve leke yapımız farkli. Demekki kullanıcı Yorumları cokta yalan değilmiş en azından dolandirilmadigima sevindim her ne kadar bende etkisi olmasada. İnsallah sen faydasını gorursun canim

Canım ya anladım evet sizinki sanırım daha koyuydu.benim lekeler benek benek yüzümde bir yerde değil.çil gibi ama değil.noktalar halinde yüzümde yanaklarımda göz altında.makyajla da hafif belli oluyordu.fondoten kullansam bile.ama dedim ya hafif görününce sevimli duruyordu.ve inan uzun senelerdir var. 15 20 diyelim. aslında hafif gibi ama rengi orta kahve rengi gibiydi(2 şekerli kahve gibi oldu )
20 sene üzüntü son 4 senede inan aşırı üzüntü yaşadım.kimseye olmayanlar bana oldu.ve lekeler belirgin oldu.koyu kahve oldu neredeyse.üzüntüden inanın.evet gerçekten geçenlerde yazdım.çok olumsuz yazıyorlar.tekrar alıcam deneyeceğim.aklımda kaldı yazdım burada hem de.sonra da aldım.rica etsem nasıl kullandınız yazar mısınız canım.neden olmuyor ya da neden oluyor tam bulalım...

Zaten usenmeyip sayfalari okuyanlar anlamistir ne yariyo ne yaramiyo.Lekeyle yeni karsilasip google dan arama yapanlar zaten burayi gorurler ve Allah in belasi lazere hic bulasmazlar.Yani sanslilar..Bizler de bana dokunmayan yilan bin yasasincilik yapmazsak kazaniriz.Bu sitenin amaci bu zaten

Canım teşekkürler ne güzel özetlediniz...

Blue, Sinoz leke kremini mi Nasıl kullandığımı yazayım? Ben onu gece ve işe gitmediğim sabahlar sadece lekeli bölgelere kullandım ama hiç değişiklik olmadı
Bu arada çok geçmiş olsun sanırım zor zamanların olmuş anlattıklarına göre umarım bundan sonra çok daha güzel zamanların olur. Üzüntü stres tüm hormonlarımızı alt üst ediyor ve bu da cildimizi ve dahası sağlığımızı bozuyor.

Şuan kullandığım ve giderek faydasını gördüğüm kremlerimin dr tavsiyesi ile kullanış şeklim yani günlük rutinim;

1. Sabah uyanır uyanmaz yüzümü NeoStrata ultra brightening cleanser yüz yıkama jeli ile yıkıyorum.

2. Yüzümü yıkadıktan sonra Dermoskin Celeritt SPF 25 leke kremini tüm yüzüme sürüyorum( içinde su teresi varmış ve çok güzel nemlendiriyor ayrıca). Günde bir kere sabahları sadece.

2.1 Şayet dışarı çıkacaksam yukarıda ki kremi sürdükten 15 dk sonra Heliocare color gelcream SPF 50 ( ben brown renkten olanını aldım bunun daha açık rengi de var) güneş kremini dışarda kar yağsa dahi sürüyorum. Müthiş güzel bir rengi var fondötene gerek yok ve emilimi harika ayrıca yüzünüzü disko topu gibi parlatmıyor.

3. Akşam yada yatmadan önce ise yine 1. No da bahsettiğim yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkayıp, DermaPlusMD Retinol Brightening serumunu çok az miktarda yüzümün tamamına ayrıca lekeli olan bölgelere de bir miktar daha fazla sürüyorum. Hemen emiliyor zaten. Bu da ikinci leke kremim oluyor gece uygulanan.

Orta yağlı cilt tipim var ama kışın kuruya dönük. Benim şuan ki rutinim bu kızlar. Bakalım gelişmeler neler olacak....

Cok guzel anlatmissiniz.Yalniz sunu merak ettim,spf 25 i evde oldugunuz ya da olacaginiz icin mi suruyorsunuz?spf 50 var neticede.Bir de bu rutini ne zamandir uyguluyorsunuz ve memnun musunuz?Fiyati sanirim birazcik yuksek :/ Simdiden tesekkur ederim

Cok guzel anlatmissiniz.Yalniz sunu merak ettim,spf 25 i evde oldugunuz ya da olacaginiz icin mi suruyorsunuz?spf 50 var neticede.Bir de bu rutini ne zamandir uyguluyorsunuz ve memnun musunuz?Fiyati sanirim birazcik yuksek :/ Simdiden tesekkur ederim
Merhaba, rica ederim. Evet evde olduğumda 2. No daki bahsettiğim spf 25 gündüz leke kremini sürüyorum bunun spf 50 si yok sanırım. Olsa onu tercih ederdim. Eğer ki dışarı çıkacaksam onu sürdükten 15 dk sonra da 50 faktörlü güneş kremimi üzerine sürüyorum. Evet maalesef fiyatları pahalı ama dişimden arttırıp verdim artık napıyım zaten çok az miktarda yüze yetiyor inşallah uzun süre giderler. 1 aydır kullanıyorum hepsini, geçen hafta dr kontrolüm vardı gayet iyi derece de açılma var şimdilik çok memnunum. Ama kesin bişey için erken bir kaç ay kullanıp tam sonucu görmek istiyorum o sürede yaza kadar olur herhalde. Başka sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım:)

Ayrıca kızlar bana pul pul soyulup döktüren kremler yaramıyor onu farkettim zaten bu görüntü moralimi de çok bozuyor iyice karamsar bir yapıya bürünüyorum. Herkes sonra noldu yüzüne vs gibi sorular soruyor özellikle de iş yerinde falan hiç çekilmiyor yani. Benim kullandığım bu kremler soydurmuyor yada soyuyor ama farkedilemeyecek bir şekilde. Yani yüzümde herhangi bir kabuklanma kızarıklık vs olmuyor. Tabii bunları kullanırken asla ve asla peeling yapılmaması koşuluyla. Ayrıca cildimin tazelendiğini nemlendiğini hissediyorum. Şimdilik memnunum açıkçası çok. İnşallah hep böyle gider.

Canım ben orayı aradığımda daha doğrusu arasınlar diye not bıraktım.aradılar.arayan kız güzel anlattı tane tane.ben cildim kuru dedim.bana şöyle tarif etti sabah akşam önce temizleme jeliyle yıka .kurula.yıpratmadan kurula ama.sonra kuru ise gülsuyu. yağlı ise sirkeli suyla sil.yıkama kurut.sonra kremi ovarak sür dediler.ben ilk bunu kullandım sonra yazdığım o kremleri kullandım.ama en çabuk açan bu oldu.döndüm tekrar aldım.ama şimdi dediğim gibi bir tane daha aldım.bunu da çok merak ediyordum.bu bitince onu kullanacağım. mümkün olduğunca en iyiyi bulmak amacım.Biz çok paralar verdik başkası vermesin.belki de biri ALLAH razı olsun der...

Canım çok iyi haberler olsun dilerim.ama yine de 50 faktör alın derim.yaza kadar bayağı açılır diyorum.dediğim gibi çok olumlu yorumlarını gördüm sizin kremin.

Canım evet bu güzel bir krem sürüş olmuş.evet sakın aksatmayın ama ne olursa olsun.gelişmeleri merakla dua ederek bekliyorum .İnşALLAH her gün giderek daha iyi olur:)

Kesinlikle doğru bir yaklaşım.soyma taraftarı asla değilim.kollarımda tca denedim ama bekleyemedim korktum açıkçası.sebebi de soyulan cilt ne olursa olsun.inceliyor.ve daha çabuk leke oluyor.ama yine doa dan bir öneri geldi onu kollarımda deneyeceğim.mantıklı bir solüsyon önerdiler.denemek istiyorum.Evet etrafın tepkisi de çok önemli.moral bozulunca da yapası gelmiyor insanın.ama inanıyorum amacımıza ulaşacağız.Dilerim lekelerimiz geçer.örnek olur ve herkese de faydamız olur.hayata bakışımız değişerek kendimize olan güveni geri kazanırız İNŞALLAH.hepimize şifalar dilerim.Benim için olan msjlarınızdaki güzel dileklere de sonsuz teşekkürler yaşanan üzüntüler çok izler bıraktı ben de ama hayat devam ediyor.Her gün yeni üzüntülerle.Umudumu yitirmedim.bir gün üzüntüsüz bir günüm olursa buraya yazacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…