Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Canım inanılmaz sevindim.evet hep diyorum bu gibi şeyler zararlı ama bunlarda insanların suçu yok.gidilen merkezler para tuzağı.akla girip yaptırıyorlar.ama çoğu boşa para .parayı bırakın.cilde verdiği zarar cebe verdiği zarardan daha beter.dönülmez lekeler oluyor.yazık.psikolojisini bozuyorlar insanların. dr.unuzu da tebrik ederim bu arada.isteyen kızabilir ama dr.var dr.var. iyisini bulunca bırakmamalı.siz kreminizi geçenlerde burada yazdıktan sonra bir araştırma yaptım.dediğim gibi ben yorumlara önem veririm.hep yorumlar olumluydu.ama benim için sizin yorumunuz en önemliydi.yazmanızı bekliyordum.sizin adınıza sevindim.arada yine gelişmeleri yazın.beklerim.çok ama çok daha sevindirici haberleriniz olsun.nazar da değmesin

meral2611 arkadaşımız bir şey paylaşmış.paylaşın çok fayda gördüm diyor.denemedim ama paylaşıyorum.Zararsız bir şey çünkü.aynen kopyalıyorum .herkese şifa olsun...
........arkadaşlar sivilcelerimden şok şok şok etkisiyle kurtuldum..
Kullandığım kimyasal kremleri yazmıcam hiçbiri işe yaramadı doktorun verdiği kremlerde işe yaramadı..
Ben artık bu sivilcelerle yaşamaya alışmalıyım derken eşimin halası bana; yüzündeki sivilceler için bende çağla sirkesi var sürersen geçer dedi.. Hiç umutsuz şekilde aldım hatta dolapta bir sene kadar bekledi oralı bile olmadım..Bu sene yüzümde sivilceler iyice azdı moralim alt üst oldu. Toplum içine çıkamaz hale geldimm. Dolapta duran çağla sirkesini bir deneyeyim dedim.. bir haftada tüm sivilceler söndü..daha sonraki haftalarda kurumaya başladı hatta eski sivilce izleri yok olmaya başladı.. Cildim o kadar sağlıklı bir hal aldı ki ışıl ışıl..
Şimdi size kullanımını anlatayım Yatmadan önce yüzümü bir güzel yıkıyorum sabunla(ımeks sabun çok güzel) sonra bir parça pamuğu sirkeye bandırıp bir güzel yüzüme sürüyorum..sonra pamukla yumuşak darbeler ile cildimin her yerine iyice sirkeyi yediriyorum.. o şekilde yatıyorum.. sabah kalkıp tekrar yüzümü sabunlayıp tekrar çağla sirkesini aynı şekilde uyguluyorum ve öylece güne başlıyorum..
Ben sadece bunu anlatmak için bu foruma üye oldum..Çünkü biliyorum ki çok üzücü bir durum insanın ayna ile barışık olmaması..Allah rızası için paylaşayım dedim..önümüz bahar baharda çağla çok oluyor, herkes bolca çağla sirkesi yapsın tüm bildiğiniz herşeyi unutun ve bu dertten müzderip olan tüm dostlarınıza söyleyin..Çağla sirkesi tüm cilt hastalıklarına iyi geliyor..Araştırdım çağla da e vitamini çok yüksekmiş bu yüzden cilt için sanırım en iyi ilaç..
Çağla Sirkesini yaparken mutlaka şişe su kullanın bal kullanın kalitesini arttırmak için..lütfen ben bu forumda pek bilmiyorum bu yazımı Allah rızası için diğer konulara da taşırsanız sevinirim..
Birde son olarak haftada bir peeling maske yapın (yoğurt karbonat ve limon suyu ile)...Çünkü ciltteki ölü deriyi hafta bir soyalım ki cilt yenilensin..

Paylaşımınız icin çok tesk. Leke yerine keske sivilce problemim olsaydı inanin leke kadar zor bir cilt problemi olamaz. Ama bu sirkeyi bende kullanacağım zaten sirkenin hertürlü cilt problemine iyi geldiğini duymuştum tekrar Teşk..

Blue, güzel Dileklerin icin cok cok Teşk ederim. Umarım benimde burdan bir faydam olur ve bu lekelerden herkes kurtulur. Gelişmeleri bildircem

Aynen okurken bende de keske sivilcem olsaydı dedim yaaa... hayir benim anlamadigim bu kadar cozumsuz bi problemken bu durum, neden bu yaşımıza kadar insanlardan bunu duyup da gunes koruyucunun onemini anlayamamisiz...ben kimseden duymadim yaa gunesin leke yaptigini...cilt bakimi da hic yaptirmayinca doktorla da muhattap olmuyosun...leken cikana kadar oyle tarzan tarzan koruyucusuz dolasiyosun gunesin altinda..sonucta da acı bi sekilde ogreniyosun gercekleri...offf...

Ya ben o cizelgeyi paylasmamisim sanirsam,unutkanlik.Halbuki koydum gibi geldi.Ah leke derdimiz olmasaydi da bakmasaydik bunlara ama..napalim Allah baska dertlerle sinamasin.Valla dedigim gibi ben kendi cildime uygun bb yi bulamadim siz kendinize bakin.Bu arada bulsam da ben disarda bi yerde ya da deneme urunu olmadan almam.Ucuz bir urun degil cunku.

Canım ben site ajanı gibi nerede ne var bulup izin alıp ya da yayınlayın diyen olur ise yayınlıyorum.birine fayda olur diye.ben de de yok sivilce .ama olanlara yardım olsun.ayrıca bu gerçekten de denemedim ama deneyince yazacağım.aslında denemeden yazmama kararım var.fakat bu masum bir şeye benziyor.ama yine de önce başka bölgede sonra yüzünüzde deneyin derim.arkadaşımız kullanmış fayda görmüş.herkese şifa olsun.

Ya ben o cizelgeyi paylasmamisim sanirsam,unutkanlik.Halbuki koydum gibi geldi.Ah leke derdimiz olmasaydi da bakmasaydik bunlara ama..napalim Allah baska dertlerle sinamasin.Eki Görüntüle 1777617
Canım zaten anladım ama iyi olmuş.dediğim buydu kafanıza soktum ama kusura bakmayın.haklısınız leke vs.stresten adımızı unutacağız.(hele ben moral sıfır atlatmaya çalışıyorum)neyse ben almıştım ama yine alacağım.ancak bu sefer başka alacağım.zaten sizle tlf da konuşmuştuk.hayırlısı...

Canım oldu bir kere ne yapalım.stresi bırakın.ne yapabilir ona bakalım.çünkü stres lekeyi derinleştiriyor buna inanın...

Ben Sethra arkadaşımızın yazısını görmüştüm.Geçenlerde bir yere tekrar yazdı kendisi.Özelden de yazışıyoruz.bunu da rutin yapmaya başladım.lekelerin açılmasında işe yaradığını düşünüyorum doğrusu.O nedenle izin alıp paylaşıyorum.2 yerdeki Yazısını da kopyalıyorum.herkese şifa olsun...

.....Merhabalar. Sanırım bir yaştan sonra sir ve güneş lekeleri ile karşılaşıyoruz hangi ürünü kullanırsak kullanalım ya geçirmiyor yada daha beter hale geliyor. Benim cildimde de güneş ve sir lekeleri vardı. Koyu kahverengi hatta çukulata renginde. Hiç bir fondöten de kapatmıyordu. Benim bir hemşire arkadaşım tıbbi bir krem önerdi. Ciltteki yanıklar için kullanılan bir ürün. Adı Madecassol. İnanılmaz bir şekilde rengim açılmaya lekelerim yok olmaya başladı. Düzenli kullanamadığım halde faydasını çok gördüm. İsterseniz öncesinde lekeleri bir pamuğa döktüğünüz oksijenli su ile önce silin. Sonra madecassol u uygulayın. Ben sadece akşamları veya gece yatmadan az önce sürdüm. İnce tabaka halinde sürün iyice yedirin. Ben sabahları sürmedim güneş ışığına maruz bırakmamak için. Bence deneyin. kullanan biri olarak söylüyorum gerçekten de işe yarıyor.
.....Arkadaşlar bir kez daha yazıyorum forumu tam incelemeyen arkadaşlar için bilgi olsun diye. Her türlü sivilce, sivilce lekeleri, ağda, sir lekeleri, güneş lekeleri olmak üzere tedavi için önce oksijenli su ile yüzünüzü bir pamuk yardımı ile silin. sonra eczaneden alacağınız hücre yenileyici olan yanık tedavilerinde kullanılan madecassol isimli kremi ince tabaka halinde cildinize yedirin. Gece ve gündüz olarak düzenli şekilde yapın. Cilt yenileme özelliği olduğundan lekeleriniz neredeyse yok olacak kadar azalacaktır. Denedim. Koyu çukulata kahve olan cilt lekelerim açıldı. Makyaja ihtiyaç dahi duymuyorum. Arada elma sirkesi ile de cildinizi temizleyebilirsiniz. Güneşe çıkmadan 15 dk önce güneş koruyucu sürün...Saygılarımla..

Merhaba canlar ! :) ben her zaman sivilceden muzdarip biri olarak size bişeyler anlatacam. Çok erken yaşta sivilcelendim. Ve zamanla çoğaldı. Çocuk aklı bende oynadım durdum. Yüzümün yan tarafları berbat oldu. Sürekli cildiyeye gidiyodum krem ilaç hap sabun vs. İşe yaramadı. Aynaya bakıp ağlıyordum. Yüzümden utanıyodm. Taki lise 3 de zoretanin (aknetrent/ roaccutan) kullanana kadar. Zor bi süreçti. Tam 8 ay kullandım. Ama sonuç muhteşem ! Bulandan allah razı olsun. Herkes iltifat ediyor. Benden sonra bissürü arkaşım kullandı. Onlar da çok memnun. Şimdi bebek gibi cildim var çok şükür. Peeling yapıyorum sürekli. Kullanalı 2 sene oldu. Tek tük sivilce çıkıyor tabi hemen geçiyor. Merak ederseniz veya kullanıyorsanız bi blog açıp tecrübelerimi sizle paylaşırım. Sevgilerimle:)

Canım teşekkürler.işte herkes yaşadıklarını anlatsa ama sonucu kesin olanları(üzerinden de zaman geçtikten sonra)herkese fayda olur.konu açmak isterseniz elbette açın.geçmesine çok sevindim.ama işte sivilceyle oynamamak en iyisi.ALLAH tan erken farkına varmışsınız da kurtulmuşsunuz.çok oynayıp,izleri derinleştirenler de,dr.a gitmeyerek kendi başına bir şeyler yapmaya çalışanlarda inanın tedavi çok geç cevap veriyor.verdiğiniz bildiler için de teşekkürler.sağ olunuz.tekrar geçmiş olsun.nazar değmesin

Teşekkür ederim canım ♥ çok şükür artık dert etmiyorum sivilce problemim kalmadı. Darısı herkesin başına inşallah. Sivilceli yüze peeling yapılmaz bunu belirteyim çünkü yanlış biliniyor. Önce sivilce probleminizi halledin. Ardından peelinge geçin. Ben maske olarak kil maskesi kullanıyorum. Çok iyi geliyor hafta da bir iki kez yapıyorum. Makyaj sonrası yüz toniği kullanıyorum. Doğal yöntem istiyosanız o da bende çok :) ilaç kullanmak istemeyen her gün düzenli olarak limon sürsün yüzüne. Gece vurun sabah yıkayın. Bi süre sonra sivilcelerinizin azaldığını ve gözeneklerinizin kazandığını farkedeceksiniz. Ayrıca doğal açıcı olduğu için renk tonu da açar. Ayrıca peeling için de bir çay kaşığı yoğurda bir çay kaşığı mısır unu koyup karıştırın yüzünüze masaj yaparak vurun 5/10 dakika faydasını göreceksiniz. Merak ettiğiniz konu varsa burdayım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…