- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Çok teşekkür ederim iyi Dileklerin için umarım hepimiz kurtuluruz. Ben yaklaşık 2 yıldır lekelerimle mücadele ediyorum doğal yöntemlerin hemen hemen hepsini denedim aslında faydası oluyor ama kısmen ve kaplumbağa hızında seyrediyor. ayrıca mehter marşı gibi iki ileri bir geri şeklinde ağır aksak gidiyor gibi. Birgün bakıyorum hafiflemiş ertesi gün bakıyorum eskisi gibi bende dr a gittim. Bu son kullandığım kremler Hintliler gibi gözüktüğüm o iki kaş arasında ki koyu renk ben gibi olan büyük lekeyi bayağı bir açtı yanaklardakilerde de iyi gelişmeler var. Dr um 4 hafta sonra kont gel dedi bu cumt gidicem lekelerin durumunu değerlendirecek ona göre ne kadar kullanmam gerektiği ile ilgili bir değerlendirme yapıcak herhalde. İnanır mısınız evlenirken bile yüzüne fondöten sürdürmeyen ben şuan en kamuflajını kullanır oldum ayrıca vb ürünlere bir ton para yığdırdımCanım geçmiş olsun.lekelerinizn iyiye gitmesine sevindim.İNŞALLAH tamamen kurtulursunuz.kendi adıma söylemem gerekirse piyasadaki bir çok leke kremini denedim.bunları da etkileriyle zaten yazmıştım.sizin yazdıklarınızı kullanmadım.ama etkili görünüyor.inanın hepimizin morali bozuk.benim de göz altlarım da var.o kadar zor ki geçmesi anlatamam.krem maske neredeyse 6 ay olacak geçmek bilmedi.daha önce kullandığım bir kremi faydalı görüp yeniden başladım bakalım hayırlısı.ama yaz gelmeden ne yapıcaksam yapmalıyım.leke tedavisi yazın olmuyor.Bu arada kremleri dr.sordunuz mu .sormadıysanız mutlaka sorun.sürekli mi kür gibi mi kullanacaksınız. bu önemli.sık sık yazıp lekeleriniz hakkında bizi haberdar edin.iyi haberler olsun.Şifalar olsun...
Canım daha daha iyi haberler olsun.İNŞALLAH .kremleriniz sürün ama arada maskelere devam edin.inanın ben maskelerin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum ama tek başına asla etkili değil.yan ürünlerle etki oluyor.kremlerle etki ediyor.tek başına geçirmiyor.sadece hafifletiyor.çok haklısınız ileri geri ileri ne yapacağız şaşırdık.bakalım ben de şu an kullandığım kremden memnunum.ama sonuç önemli.kat kat sürmekten hepimiz bıktık.hatta nefret eder hale geldik.streste lekeyi tetikliyor.enteresan ama benim aşırı üzüntüyle belirginleşti.hatta göz altımda oluşu en sinir bozucu ve tehlikeli olanı.ne yapalım uğraşıyoruz.güneş kremi tercihinize bakalım.iyi fikir.teşekkürler.ben rosense den aldım varla yok arası.şu an memnunum ama yazın ne olur bilemem.ne olur şu lekeler bizlerden,ve bu konuda mağdur olan herkesten gitsin ve gelmemek üzere İNŞALLAH...Çok teşekkür ederim iyi Dileklerin için umarım hepimiz kurtuluruz. Ben yaklaşık 2 yıldır lekelerimle mücadele ediyorum doğal yöntemlerin hemen hemen hepsini denedim aslında faydası oluyor ama kısmen ve kaplumbağa hızında seyrediyor. ayrıca mehter marşı gibi iki ileri bir geri şeklinde ağır aksak gidiyor gibi. Birgün bakıyorum hafiflemiş ertesi gün bakıyorum eskisi gibi bende dr a gittim. Bu son kullandığım kremler Hintliler gibi gözüktüğüm o iki kaş arasında ki koyu renk ben gibi olan büyük lekeyi bayağı bir açtı yanaklardakilerde de iyi gelişmeler var. Dr um 4 hafta sonra kont gel dedi bu cumt gidicem lekelerin durumunu değerlendirecek ona göre ne kadar kullanmam gerektiği ile ilgili bir değerlendirme yapıcak herhalde. İnanır mısınız evlenirken bile yüzüne fondöten sürdürmeyen ben şuan en kamuflajını kullanır oldum ayrıca vb ürünlere bir ton para yığdırdımartık sadece güneş kremimi sürüp çıkmak istiyorum bıktım bu kat kat sürdüğüm kapatıcılardan zaten sürdükçe sanki daha çok belirginleşiyor ve heeeyyy ben buradayım diye bağırıyorlar bu arada güneş kremim heliocare spf50 brown renkte olanını kullanıyorum çok memnunum renksiz olanlar gibi beyaz artık kalmıyor ve fondotenin yerine daha sağlıklı bir tercih olmuş oluyor.. Son olarak stres yeme içme vs bunlarında cildi direkt etkilediğini düşünüyorum dikkat etmek gerek. Sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim. Görüşürüz...
Çok teşekkürler canım.sağ olunuz.gözenekleri olanlar densin bakalım.ben halen gözenekleri araştırıyorum .bu iyi oldu.Bioderma kullanmadınız mı anlayamadım.faydası olmayanı da yazın .bence bilgimiz olsun.evet ama bu maskelerde inanın devam çok önemli.yoksa tekrar eski hali oluyor.rutin yapın derim.oriflame kullanmadım.etkisini bilemiyorum.sizin ilk kutu mu.genelde kremler de 2.den sonra faydaya başlıyor hatta 6 kutuya çıkıyor bazen esas fayda için.ama etki etmeyen 10 kutu kullansanız da olmuyor.maalesef.İNŞALLAH size iyi gelir.bize bilgi verin arada .Şifalar olsun ...Kızlar lekeler icin bioderma aydınlatıcı serinin1 çok iyi geldigini duydum ama gidince yeni çıkan bir italyan firmasinin kremini aldım pişmanım ise yaramadı...simdi oriflame serisini kullanıyorum idare eder..geçen hamamda kahve ve maden suyu karıştırıp maske yaptık harika oldu tavsiye ederim gözenekleri çok iyi yapıyor
Benim doğum lekeleri kaldı elmacık kemiklerinde çil gibi esmer olduğum için göze çarpmıyor ama ben farkındayım..bioderma çok iyi diye duydum herkes onu anlattı..ama gidince eczacinin beni kandirmasina izin verdim nature's etki etmeyen seri 100tl almıştım...oriflame güvenmezdim aslında ama arkadaş çok memnun kalınca aldım hafif aydınlandı yüzüm gündüz bb krem kullanıyorum ..ama kahve maden suyu anında etki etti yumuşattı eşim bile çok belli dedi kesinlikle tavsiye ediyorum birde selulitlere bu karışım çok iyi geliyormuşÇok teşekkürler canım.sağ olunuz.gözenekleri olanlar densin bakalım.ben halen gözenekleri araştırıyorum .bu iyi oldu.Bioderma kullanmadınız mı anlayamadım.faydası olmayanı da yazın .bence bilgimiz olsun.evet ama bu maskelerde inanın devam çok önemli.yoksa tekrar eski hali oluyor.rutin yapın derim.oriflame kullanmadım.etkisini bilemiyorum.sizin ilk kutu mu.genelde kremler de 2.den sonra faydaya başlıyor hatta 6 kutuya çıkıyor bazen esas fayda için.ama etki etmeyen 10 kutu kullansanız da olmuyor.maalesef.İNŞALLAH size iyi gelir.bize bilgi verin arada .Şifalar olsun ...
Canım çok teşekkürler.evet maalesef bir yere gidince hemen lazım olmasa da satış yapmaya çalışıyorlar.her ne kadar istemesek te alıyoruz.para tuzağı işte.arkadaşınız kremden ne kadar sürede fayda görmüş.siz ne kadar zamandır kullanmaktasınız.yazar mısınız merak ettim.selülit içinde iyi olması ayrıca çok iyi.gözenek olmasa bile deneyeceğim.en azından aydınlansın.aklınıza gelen başka denenmiş bilgiler olursa da isteriz ...Benim doğum lekeleri kaldı elmacık kemiklerinde çil gibi esmer olduğum için göze çarpmıyor ama ben farkındayım..bioderma çok iyi diye duydum herkes onu anlattı..ama gidince eczacinin beni kandirmasina izin verdim nature's etki etmeyen seri 100tl almıştım...oriflame güvenmezdim aslında ama arkadaş çok memnun kalınca aldım hafif aydınlandı yüzüm gündüz bb krem kullanıyorum ..ama kahve maden suyu anında etki etti yumuşattı eşim bile çok belli dedi kesinlikle tavsiye ediyorum birde selulitlere bu karışım çok iyi geliyormuş
Çoookkk teşk ederim amin Allah tüm çocuklarımızı korusun aydınlık gelecekleri olsun.@Meslina,Canım bu arada bebeğiniz hayırlı olsun.çok ama ÇOK SAĞLIKLI, ANALI BABALI ,ŞANSLI BÜYÜSÜN İNŞALLAH...
canım herkesin çoluk çocuk ailece aydınlık yarınları sağlıkla olsun.AMİN.Bana olan iyi dilekler için de ayrıca teşekkürler. peeling ve bazı maskeler çok haklısınız cildi yorup cildi çok inceliyor.dikkatli kullanmak lazım.hele sirke hemen kurutuyor.cidlim zaten çok kuru en ufak bir ışıkta yeniden leke oluyor.ve bu leke eskisinden de kalıcı oluyor maalesef.expigment evet kırıştırıyor ama ben göz altıma da cesaretle sürdüm.zaten az kullandım.nasılsa olan olmuş diye.bu nedenle ben daha önce de yazmıştım.kantaron yağı sürüyorum.çok kuru cildim olmasına rağmen ve çok krem deneme rağmen inceldi ama öyle yara falan olmadı.bir de daha öncede yazdım ben bu yaşa kadar krem kullanmadım ve yüzüme de vücuduma da hiç işlem yaptırmadım.gerçekten ihtiyacım yoktu.üzüntüden oldu diyebilirim(bazıları nazardan oldu diyor).onun da etkisi çok.ama lekeler çok zor hele göz altı neredeyse en zor.İNŞALLAH hep beraber kurtulalım canım...Çoookkk teşk ederim amin Allah tüm çocuklarımızı korusun aydınlık gelecekleri olsun.
Bu arada kızlar benim deneyimlediğim en önemli şeylerden biri de bu leke açıcı kremleri kullanırken cilt inanılmaz inceliyor ve aşırı hassas oluyor bu durumda peeling uygulamaları o bölgeyi aşırı yıpratıyor ve sonuç daha da kötü oluyor yani kısacası leke kremi kullanırken asla ve asla yüze peeling uygulamamak gerekir. Ben o hatayı yaptım ve hiç akıllanmamış gibi hemde iki defa oldu bu evde basitçe yaptığım bir peeling ti alt tarafı ve leke kremi uyguladığım bölgeler bildiğiniz tahriş oldu hatta yara oldu. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca expigment kırışıklık yapıyor buda bilginizde olsun.
Göz altında leke olması çok çok hassas bir durum ve ayrıca dikkat etmek gerekli galiba. Umarım sende biran evvel kurtulursun bluegreenblue