- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım iyi olmaya çalışıyoruz, siz neler yaptınız,nasıl gidiyor gelişmelerKızlar ne yapıyosunuz.....bunaldim yaaa...
Canım ya üzüldüm.yazık .inan sinir oluyorum.leke bir yandan daha beteri tüylenme diğer yandan.işte ben bu sayfayı aslında ondan açtım.en başta yazdım da.ben de bebek gibi cildimi mahvettim.ama inanın benim üzüntüm olmasaydı hala yüzüm bebek gibiydi yaşıma rağmen.olan oldu.ama ek olarak ta stres cabası.geçse bari.ben ne diyeyim artık. biotin,dk.hapı,expigmente galiba tüy yapıyor.bilmiyorum.Ama şunu biliyorum o cilt bir kere inceldimi işte ne oluyorsa ondan sonra oluyor derim...Blue bigun bakiyorum aynaya sanki azalmis geliuo oteki gun bakiyorum artmis geliyo...ama net olan sey ordalar...ve 5 aydan beri beni bezdirdiler...ustune ustluk artik yeni de bi sorunum var...5 aydan beri ne bulduysam yuzume surmekten yuzumde tuyler baya bi uzadi...bebek gibi suratim 1 senede ..oka döndū...
sabırlı ol canım.elbet feraha çıkılacak ama inanın zaman lazım.bir kere oldu mu tamam uğraş uğraş dur.ama geçene kadar yaşananlar işte o kısım en sinir bozucu.tamamen geçse bari...Blue bigun bakiyorum aynaya sanki azalmis geliuo oteki gun bakiyorum artmis geliyo...ama net olan sey ordalar...ve 5 aydan beri beni bezdirdiler...ustune ustluk artik yeni de bi sorunum var...5 aydan beri ne bulduysam yuzume surmekten yuzumde tuyler baya bi uzadi...bebek gibi suratim 1 senede ..oka döndū...
biliyorum ama ne diyeyim onu bilmiyorum.Sadece zaman diyorum.Yaa bilmiyorum blue kendimi cok kotu hissediyorum..yoruldum...
Canım her şeyin hayırlısı ,hakkımızda hayırlısı olsun.ben size şu nedenle önerdim.en azından göz önünde ve yaptığının arkasında biri.aletsiz işlem yapması etkiliyor beni.kendisiyle de defalarca telefonda konuştum.keşke imkan olsa da gidebilsem.hiç işlem yapmadan gitmek en iyisi derim.işlemler cildi inceltiyor.sizin de lazer inceltmiş leke olmuş ama başka bir şey yapmamanız iyi olmuş.üst üste işlem asla tercih etmem.ben hiç bir şey yaptırmadım ama krem kullandım.lazeri de sadece tüy için yaptırmıştım.İnşALLAH iyi haberlerimiz olur.herkese de faydamız olsun ...Selamlar,ben blue ile özelden de telde de konusuyorum.Sems arslana gitmeye karar verdim ins bu ay gidicem randevu aldim.Sonuc olarak bilgili,isin ehli bir insana gitmek bence en mantikli hareket olur.Tabiki yorumlarimi buraya yazicam.Blue nun da dedigi gibi keske hic islem yapmadan burayi okuyanlar kadar sansli olabilseydik ama olsun her işte bir hayr vardir.Sizler de uzulmeyin Allah dermansiz dert vermesin ben umutluyum.Bu zamana kadar lazer disinda lekelerime hic bir islem yapmadim.Allah buyuk siz de umutlu olun..
Canım ne çizelgesi anlayamadımMarkayi biliyordum ama missha kullandigim icin pek bulasmadim.Gecen gun blue ile konusurken yine aklima dustu,yani blue dusurdu:) Lekeler gecene kadar bu urunler yardim eder belki dedim,bide kafayi yemeyin diye cizelge buldum ama kendi cilt tipime uygununu bulamadim.Belki siz bulursunuzzz.
Kızlar herkese merhaba,
Dr kontrolüne gittim ve herşey yolunda ilerleme var gözle görülür derecede. Kremleri sanırım yaza kadar kullanacağim ama dr um 1 ay sonra gene kont gelmemi istedi durumu görmek adına. Çok şükür ki artma tahriş tüy kırışıklık sivilce vs gibi hiç bir olumsuz yan etkisini görmedim şimdiye kadar. Umarım daha da açılır ve kurtulurum.
Bu arada kızlar iki yıllık araştırmalarım çevreden duyduklarım nette okuduklarım sonucunda lazeri hiç kimse tavsiye etmiyor daha da lekelerinin arttığını söylüyor deneyenler. Ayrıca benim doktorum da hiç tavsiye etmedi. Keşke faydası olsa böyle kürlerle kremlerle uğraşmazdık.