Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
cilt problemi ya da her hangi bir şeyle uğraşırken insan bazen o kadar çaresiz oluyor ki ne yapacağını bilemiyor.işte o zaman devreye hemen satıcılar giriyor.ister dükkan, ister alış veriş sitesi,ister bu sitede olsun. zaafınız dan yararlanmaya çalışıyorlar.aman dikkat diyorum.boşa verilen paralara yazık onlarla neler alınır ve yapılır.almadan evvel üşenmeyin .arama motorlarına girin iyice araştırın...... kullanıcı yorumları yazın.olumlu olumsuz çok şey çıkar karşınıza bazen de bakarsınız hiç bir şey çıkmaz.o zaman daha detaylı arayın derim.inanın bir yerlerde mutlaka işe yarar bilgi buluyorsunuz.

Ben krem denemeye devam ediyorum.maskelerle.eskiden kullandıklarım içinde bana göre en etkili olan kremden 2. kutuyu aldım .sonucu merak ediyorum.zaten lekelerimi açmıştım.ama geçmek bilmiyor.2.kutu bitsin kısmetse yazacağım.ama yine de erken buluyorum beğenmeyi.çünkü yazın görmem lazım bakalım geri gelecek mi.ne olacak.Bu arada başka bir krem daha aldım.onu da diğerleri gibi deneyerek ekleyeceğim.özellikle çok krem denedim ki en etkiliyi görmek için.ama dediğim gibi bu bana göre herkese aynı olmaya bilir...

Ben şuna şaşırıyorum sis leke den memnun olmayanlardan sadece bir kaçı yazıyor gerisi yazmıyor neden.nedeni acaba biz aldık sizde alın da görün mantığı mı.anlamıyorum.üye olmadan evvel yorumlara bakıyorum başta memnunuz sonrası gelmemiş.araştırdım 2 yorum beni etkiledi ALMADIM.........
.angelll_Arkadaşımız yazmış28,7 Kasım 2013 .AYNEN KOPYALIYORUM.....
....hala şu sinoptaki kremden medet umanlar var ya o krem hiç bi işe yaramıyor o krem sayesinde daha çok lekem oldu benim şimdiki aklım olsa asla kullanmazdım bende kullanıp memnun olmayanlara inanmadım sonra aldım kullandım evet lekeler geçiyor ama sonra geri geliyor hemde fazla fazla hemen lekesi gecenler tavsiye etmeyin biraz bekleyin bikaç ay neden bilip bilmeden tavsi edersiniz anlamadım......başka yerde yazmış aynı kişi ...KOPYALIYORUM.evet lekelerin gitti vede geri geldii aslında 3yıldır kimsayal peelingle bile gitmeyen lekelerin kısa bi sürede gitmesi banada inandırıcı gelmedi ben ona gitt geri geldi degilde lekelerim saklanmıştı geri açığa çıktılar birde yanına yeni lekelerde getirdiler diyorum kullanacaklar dikkat etsin daha çok leke ile müsacedel etmek zorunda kalabilirsiniz.....ONUN YAZDIĞINI BURAYA YAPIŞTIRIYORUM.BEN KULLANMADIM AMA BU YAZI BENİ ETKİLEMİŞTİ ONDAN ALMADIM...BAŞKA BİR YAZI DA BENİ ÇOK ETKİLEDİ ONU DA KOPYALIYORUM........
sonra bunu da başka sayfada gördüm 13 Şubat 2014 te Dila85, arkadaşımız Sis leke kremi kullananlar buraya yazın adlı sayfaya yazmış onu da
KOPYALIYORUM, BUNLARI OKUDUĞUM İÇİNDE ALMADIM .
  1. Merhabalar..ben bu siteye mustafa bey in yaptığı sis leke kremine ulaşmak için üye olmuştum.Kendisine ulaştım ve sis leke kremini aldım.Fakat sipariş vermeden önce kullanıcıların tüm yorumlarını dikkatli bir şekilde okumamıştım.Kremi sipariş verdikten sonra kullanıcıların yorumlarını okudum ve ŞOK oldum.Bu yorumları okuduktan sonra sis leke kremini kullanmamaya karar verdim.Bir kadının en önem verdiği yeri yüzüdür..cildidir.Ve ben yüzümü böyle bir kremi kullanarak riske atamam.Yaptığımın çok hatalı bir davranış olduğunu anladım ve bu bana çok büyük bir ders oldu.Kremi kullanmamama rağmen kullanan arkadaşların yorumlarından çok kötü bir şekilde etkilendim.Ve asla sağlık bakanlığının onayı olmayan bir ürün almamaya yemin ettim.
  2. Tüm bayanların da bu konuya dikkat etmelerini, sağlıklarını ve ciltlerini riske atmamalarını öneririm.Geri dönüşü olmayan ve çok kötü sonuçlar doğurabilen bir krem olduğunu unutmayın.
  3. Ve mustafa beyin de tüm bu şikayetlerden haberdar olduğu halde halen nasıl bu kremi üretmeye devam ettiğine akıl sır erdirebilmiş değilim.Rabbim her kuluna akıl ve vicdan ihsan etsin.
Beni hayrete düşüren diğer nokta da bu yorumlardan sonra 2 ya da 3 yorum altta hala kremin satıldığı yer ve eczane adresi isteniyor olmasıydı.Zaten sonradan özelden de çok güvendiğim biri alma işe yaramaz dedi .İŞE YARAYAN VAR İSE DE ÇIKSIN YAZSIN HERKES BİLSİN.KULLANANALARA DA ,PARAYA DA ,KREME DE YAZIK.KESİN CEVABI OLAN YAZSA DERİM...

Blue bigun bakiyorum aynaya sanki azalmis geliuo oteki gun bakiyorum artmis geliyo...ama net olan sey ordalar...ve 5 aydan beri beni bezdirdiler...ustune ustluk artik yeni de bi sorunum var...5 aydan beri ne bulduysam yuzume surmekten yuzumde tuyler baya bi uzadi...bebek gibi suratim 1 senede ..oka döndū...

Blue bigun bakiyorum aynaya sanki azalmis geliuo oteki gun bakiyorum artmis geliyo...ama net olan sey ordalar...ve 5 aydan beri beni bezdirdiler...ustune ustluk artik yeni de bi sorunum var...5 aydan beri ne bulduysam yuzume surmekten yuzumde tuyler baya bi uzadi...bebek gibi suratim 1 senede ..oka döndū...
Canım ya üzüldüm.yazık .inan sinir oluyorum.leke bir yandan daha beteri tüylenme diğer yandan.işte ben bu sayfayı aslında ondan açtım.en başta yazdım da.ben de bebek gibi cildimi mahvettim.ama inanın benim üzüntüm olmasaydı hala yüzüm bebek gibiydi yaşıma rağmen.olan oldu.ama ek olarak ta stres cabası.geçse bari.ben ne diyeyim artık. biotin,dk.hapı,expigmente galiba tüy yapıyor.bilmiyorum.Ama şunu biliyorum o cilt bir kere inceldimi işte ne oluyorsa ondan sonra oluyor derim...

sabırlı ol canım.elbet feraha çıkılacak ama inanın zaman lazım.bir kere oldu mu tamam uğraş uğraş dur.ama geçene kadar yaşananlar işte o kısım en sinir bozucu.tamamen geçse bari...

bana göre bu sayfayı okuyup leke tedavisi yapacaklar bence çok şanslı hem denenmiş hem fayda görmüş hem de başımıza gelenleri yazarak ,onları hatadan kurtarıyoruz

keşke ben de böyle her şey yazan bir sayfayı okusaydım.bu kadar hata yapmazdım.ama inanın insanlar hatadan korkmuyor.o kadar yazdım şu kremi şundan almadım benim yazımın altına hala adres nedir alacağım yazılıyorsa pes diyorum.başka bir şey demiyorum...

Selamlar,ben blue ile özelden de telde de konusuyorum.Sems arslana gitmeye karar verdim ins bu ay gidicem randevu aldim.Sonuc olarak bilgili,isin ehli bir insana gitmek bence en mantikli hareket olur.Tabiki yorumlarimi buraya yazicam.Blue nun da dedigi gibi keske hic islem yapmadan burayi okuyanlar kadar sansli olabilseydik ama olsun her işte bir hayr vardir.Sizler de uzulmeyin Allah dermansiz dert vermesin ben umutluyum.Bu zamana kadar lazer disinda lekelerime hic bir islem yapmadim.Allah buyuk siz de umutlu olun..

Selamlar,ben blue ile özelden de telde de konusuyorum.Sems arslana gitmeye karar verdim ins bu ay gidicem randevu aldim.Sonuc olarak bilgili,isin ehli bir insana gitmek bence en mantikli hareket olur.Tabiki yorumlarimi buraya yazicam.Blue nun da dedigi gibi keske hic islem yapmadan burayi okuyanlar kadar sansli olabilseydik ama olsun her işte bir hayr vardir.Sizler de uzulmeyin Allah dermansiz dert vermesin ben umutluyum.Bu zamana kadar lazer disinda lekelerime hic bir islem yapmadim.Allah buyuk siz de umutlu olun..
Canım her şeyin hayırlısı ,hakkımızda hayırlısı olsun.ben size şu nedenle önerdim.en azından göz önünde ve yaptığının arkasında biri.aletsiz işlem yapması etkiliyor beni.kendisiyle de defalarca telefonda konuştum.keşke imkan olsa da gidebilsem.hiç işlem yapmadan gitmek en iyisi derim.işlemler cildi inceltiyor.sizin de lazer inceltmiş leke olmuş ama başka bir şey yapmamanız iyi olmuş.üst üste işlem asla tercih etmem.ben hiç bir şey yaptırmadım ama krem kullandım.lazeri de sadece tüy için yaptırmıştım.İnşALLAH iyi haberlerimiz olur.herkese de faydamız olsun ...

çok az lekesi olanlar lekesi yeni olanlar kremle geçirmeye çalışsın derim.Ama çok iyi araştırıp lazerden daha beter kremlerle değil.çok eski lekesi olanlar hemen lazere ya da lazer tarzı aletlere girişmeyin derim.aşırı soyarak cildi yıpratıp eski lekelere yeni ekleyip daha beter olursunuz.ve 50 faktörlü güneş korumayı da evde dahi sürün derim.yaza yaza herkes bıktı biliyorum.ama bir gün bana belki biri bunu yazdığım için teşekkür edecektir.

Markayi biliyordum ama missha kullandigim icin pek bulasmadim.Gecen gun blue ile konusurken yine aklima dustu,yani blue dusurdu:) Lekeler gecene kadar bu urunler yardim eder belki dedim,bide kafayi yemeyin diye cizelge buldum ama kendi cilt tipime uygununu bulamadim.Belki siz bulursunuzzz.

Markayi biliyordum ama missha kullandigim icin pek bulasmadim.Gecen gun blue ile konusurken yine aklima dustu,yani blue dusurdu:) Lekeler gecene kadar bu urunler yardim eder belki dedim,bide kafayi yemeyin diye cizelge buldum ama kendi cilt tipime uygununu bulamadim.Belki siz bulursunuzzz.
Canım ne çizelgesi anlayamadım

Kızlar herkese merhaba,
Dr kontrolüne gittim ve herşey yolunda ilerleme var gözle görülür derecede. Kremleri sanırım yaza kadar kullanacağim ama dr um 1 ay sonra gene kont gelmemi istedi durumu görmek adına. Çok şükür ki artma tahriş tüy kırışıklık sivilce vs gibi hiç bir olumsuz yan etkisini görmedim şimdiye kadar. Umarım daha da açılır ve kurtulurum.
Bu arada kızlar iki yıllık araştırmalarım çevreden duyduklarım nette okuduklarım sonucunda lazeri hiç kimse tavsiye etmiyor daha da lekelerinin arttığını söylüyor deneyenler. Ayrıca benim doktorum da hiç tavsiye etmedi. Keşke faydası olsa böyle kürlerle kremlerle uğraşmazdık.

Kızlar herkese merhaba,
Dr kontrolüne gittim ve herşey yolunda ilerleme var gözle görülür derecede. Kremleri sanırım yaza kadar kullanacağim ama dr um 1 ay sonra gene kont gelmemi istedi durumu görmek adına. Çok şükür ki artma tahriş tüy kırışıklık sivilce vs gibi hiç bir olumsuz yan etkisini görmedim şimdiye kadar. Umarım daha da açılır ve kurtulurum.
Bu arada kızlar iki yıllık araştırmalarım çevreden duyduklarım nette okuduklarım sonucunda lazeri hiç kimse tavsiye etmiyor daha da lekelerinin arttığını söylüyor deneyenler. Ayrıca benim doktorum da hiç tavsiye etmedi. Keşke faydası olsa böyle kürlerle kremlerle uğraşmazdık.

Cnm sen hangi kremi kullaniyosun ve doktorundan memnunmusun...memnunsan ismini ozelden yazabilirmisin...

X