Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yukarıda verdiklerimi nasıl maskelere uygulayacağız tek tek yazacağım.biz uyguladık sonuçları da yazacağım.kime ne fayda nasıl olmuş yazacağım.bu sadece benim kendimde denediğim ve arkadaşlarımda denediğim şeyler.sizlerde nasıl olur bilemem.

tekrar ediyorum.önce dr.a gidiniz.tahlilleriniz tam olsun.sonra beslenme düzeniniz değiştirin,ve maskeleri yapın.ama hiç bir maske tamamen lekeyi ya da sivilceyi geçirmez .sadece azaltır.beslenme düzeniniz değişmez ise etkisi hem az hem kısa oluyor.biz denedik.

arkadaşlarımdan biri beslenmesi aynı maske yaptı,dr.a gitmedi,diğeri,dr.a gitti,ama beslenme düzenini değiştirmedi,en son dr.a gitti,beslenmesini değiştirdi ve maskeleri yaptı.o kadar enterasan ki hepsinde tedavi cevap veriyordu.veriyordu ama sonuca bakın.3 ay uğraştılar maskelerle.her şeyi tam yapan sivilce probleminden kurtuldu.ama bundan sonrasını bilemem.bekleme devresindeyiz.cilt lekesine devam eden arkadaşlarda dermaroller ve dermapen yaptıranlarda ,dermapen daha etkili ve acısız oldu.bekleme süresindeyiz. çünkü sonuçlar bana göre yazın belli olacak . Başka biri arkadaşımın arkadaşı cosmelan yaptırdı.tamamen geçmedi dediler.lazer yaptıranı da hiç sormayın.o da olmamış dediler.bunları duydum sadece.leke tedavime maskelerle ve en son aldığım kremle devam ediyorum.henüz bir şey diyemem...

Çok teşekkür ederim önerin için canım

Canım ncare temizleme jelini kullanıyorum yazmışsın cilt tipini bilmiyorum ama iyi geldimi sana bazı jeller çok kurutup kızartıyo onun için soruyorum

Canim sen de blue nun yolundan gidiyosun baya arastirmissin :) bugun vakit buldukca baktim wood isigi teknigini kullanan az kisi var,sen birinden bahsetmissin.Benim buldugum sitesine baktigim yer uskudar da.Benim kafama takildi gitsek ya hemen:/

Canim sen de blue nun yolundan gidiyosun baya arastirmissin :) bugun vakit buldukca baktim wood isigi teknigini kullanan az kisi var,sen birinden bahsetmissin.Benim buldugum sitesine baktigim yer uskudar da.Benim kafama takildi gitsek ya hemen:/

Keske gidebilsem hemen...ozeline yazdim durumu...evet yaa lekelerden kurtulana kadar da araştırmaya devam etcem ...yabancı sitelerden de arastiriyorum bi taraftan ..leke yùzde olunca gercekten cok etkileniyo insan yoksa diger bòlgeler umrum olmaz...

kızlar ben bunu yaklaşık 1.5 aydır araştırıyorum.ancak yazmıyorum.tam bilgi olmadan ve yapanlardan bilgi almadan paylaşmıyorum.ancak çok güvendiğim birine yazdım.haber bekliyorum.yine de siz bilirsiniz.gitmek isterseniz elbette deneyin.bakalım sonuç ne olacak.Leke en zor tedavi şeklidir.sorun şu o kadar çok dikkat edilecek şeyler var ki anlatamam.yazsam neredeyse vaz geçersiniz her türlü tedaviden.

Sadece şunu diyeyim tamamen kurtulduk diyelim.doğum yapınca,dk.hapı kullanınca,genetik yatkınlık varsa,aldığınız bir kozmetik ürüne hassasiyet var ise(bunu bilmeniz imkansız,en iyi marka olsa bile)öyle bir an gelir ki bir ilaç kullandınız ya da beslenme şeklinizde değişiklikler oldu.ya da strese girdiniz.daha önce de yazdım bilgisayar ya da telefon vs.ışığı .ne bileyim.o bile leke oluşumuna sebep .saçma gelebilir ama gerçek...

bu arada şunu da belirteyim en tehlikeli leke göz altlarında olandır.bendeki gibi.bu beyin ya da gözde bir sorun olunca da olabiliyor.biliyorum.yıllar önce beyin damarlarımda çatlak olmuştu.tedavi gördüm.sonra bir şey bulundu.adını bile yazmak istemem.iyi huylu falan dendi.neyse kısa keseyim.yani yine de şükredin.çok dert etmeyin kızlar.üzülürseniz bu sefer başka şeyler çıkar. oluruna bırakın ama korunmayı bırakmayın :)

Şunu da ekleyeyim.araştırmalarda edindiğim ne kadar doğru bilmem yazılanlardan not almıştım.Wood ışığı bir tür ultraviyole ışığı. yüksek basınçlı civa buharlı bir lamba.cildin en derinine inerek o cildi analiz eder.bu bakımdan çok iyi.ışık tutulunca renklerin anlamları var.mesela açık mor/eflatun olursa susuz cilt ,sarı/yeşil küçük sivilceler,parlak floresans nemli cilt vs vs.bu çok uzun bir tablo.böyle gidiyor.yani cilde uygulanacak tedaviye yön veriyor.tedavi şekilleri de ondan sonra belli oluyor.Agresif tedavilerden kaçının deniliyor yani aşırı kabuk bağlama,çok katlı soyulmalar önerilmiyor.Hücrelere çok zarar verdiği için,bir süre sonra renk hücreleri tetikleniyor ve maalesef leke daha da derin olabiliyor.Ben dediğim gibi 1.5 aydır araştıryorum notlar alıyorum .konu açılmışken de yazayım dedim.bu yazıları okurken dedim ya alttaki yorumlara bakarım...Yazanlar peeling,ozon,roller,prp,lazer vs .vs.yaptırmış olmamış ne yapalım diyordu.yazılardaki en önemli nokta ise dünyada tam olarak ken oturtulmuş tedavi daha yok deniliyordu.yani bana kalırsa burada şans yardım eder,çok paraya değil sağlığa önem veren çok iyi bir dr.olursa,çok dikkatli korunmayla (güneş koruma olsa bile şapka gözlük öneriliyor)nereye kadar lekesiz oluruz zaman gösterecek diyorum...

Ya tabi orasi oyle de bu da cilt uzuluyo insan.Bazen lekesiz,g.kremsiz ozgurce dolanip fotograf cektirdigim gunleri hatirliyorum.Fena halde uzuluyorum,sonra bosver dedim olan oldu gecmise uzulmek simdiyi mahvediyo o sebepten siz de uzulmeyin.Bu da imtihan

Evet canım aynen öyle.biraz oluruna bırakalım takıntı yapmayalım.ne diyeyim zaten olan olmuş.ama tedbiri dediğim gibi elden bırakmayalım.maske ve kreme kendi adıma devam.

Kızlar merhaba benimde göz altının hemen altında yani yanaklarımın üstünde ve alnımda iki kaş arasında Kocaman kahverengi lekelerim var ( doğum yaptıktan sonra oldu eskiden hiç böyle puroblemlerim olmamıştı. Daha önce bir dermatolog tavsiyesi ile expigment ve acnelyse krem kullandım ilk birkaç ay sonuçtan çok memnun kaldım fakat sonra lekeler tekrar geri geldi güneş koruma kullanmama rağmen. Sonra bu kremler benim yüzümü tahriş etti hatta yaktı diyebilirim ve kullanmayı bıraktım . Başka bir dermotoloğa gittim ve O da neostrata yüz yıkama jeli, gündüz evde kullanmam için dermoskinin hyperpigmentation treatment krem ve dışarısı için 50 faktör bir güneş koruyucu, gece için ise dermaplus ın retinol brightening serumunu verdi. Yaklaşık 3 hafta oldu kullanalı gözle görülür açılma var şimdilik memnunum. Dr nin dediğine göre 6 ay gibi bir süre kullanmamı öneriyor. Ve sanırım bu kremleri hamilelik vs halleri hariç hayat boyu düzenli kullanmak gerekiyor. İlerleyen günlerde ne olur bilemiyorum ama şu son kullandığım kremleri kullanan oldu mu hiç aranızda? Bende burdan deneyimlerimi paylaşmak ve gidişat Hakkında deneyimlerimi sizinle paylaşmak isterim. Lekeler inanın psikolojimi bozdu ((

Canım geçmiş olsun.lekelerinizn iyiye gitmesine sevindim.İNŞALLAH tamamen kurtulursunuz.kendi adıma söylemem gerekirse piyasadaki bir çok leke kremini denedim.bunları da etkileriyle zaten yazmıştım.sizin yazdıklarınızı kullanmadım.ama etkili görünüyor.inanın hepimizin morali bozuk.benim de göz altlarım da var.o kadar zor ki geçmesi anlatamam.krem maske neredeyse 6 ay olacak geçmek bilmedi.daha önce kullandığım bir kremi faydalı görüp yeniden başladım bakalım hayırlısı.ama yaz gelmeden ne yapıcaksam yapmalıyım.leke tedavisi yazın olmuyor.Bu arada kremleri dr.sordunuz mu .sormadıysanız mutlaka sorun.sürekli mi kür gibi mi kullanacaksınız. bu önemli.sık sık yazıp lekeleriniz hakkında bizi haberdar edin.iyi haberler olsun.Şifalar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…