Çok teşekkür ederim iyi Dileklerin için umarım hepimiz kurtuluruz. Ben yaklaşık 2 yıldır lekelerimle mücadele ediyorum doğal yöntemlerin hemen hemen hepsini denedim aslında faydası oluyor ama kısmen ve kaplumbağa hızında seyrediyor. ayrıca mehter marşı gibi iki ileri bir geri şeklinde ağır aksak gidiyor gibi. Birgün bakıyorum hafiflemiş ertesi gün bakıyorum eskisi gibi bende dr a gittim. Bu son kullandığım kremler Hintliler gibi gözüktüğüm o iki kaş arasında ki koyu renk ben gibi olan büyük lekeyi bayağı bir açtı yanaklardakilerde de iyi gelişmeler var. Dr um 4 hafta sonra kont gel dedi bu cumt gidicem lekelerin durumunu değerlendirecek ona göre ne kadar kullanmam gerektiği ile ilgili bir değerlendirme yapıcak herhalde. İnanır mısınız evlenirken bile yüzüne fondöten sürdürmeyen ben şuan en kamuflajını kullanır oldum ayrıca vb ürünlere bir ton para yığdırdım
artık sadece güneş kremimi sürüp çıkmak istiyorum bıktım bu kat kat sürdüğüm kapatıcılardan zaten sürdükçe sanki daha çok belirginleşiyor ve heeeyyy ben buradayım diye bağırıyorlar
bu arada güneş kremim heliocare spf50 brown renkte olanını kullanıyorum çok memnunum renksiz olanlar gibi beyaz artık kalmıyor ve fondotenin yerine daha sağlıklı bir tercih olmuş oluyor.. Son olarak stres yeme içme vs bunlarında cildi direkt etkilediğini düşünüyorum dikkat etmek gerek. Sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim. Görüşürüz...