Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben şu anda daha önce de yazdım lekemi %50 açan bir kremi yeniden aldım.daha önceden göz altına sürülmüyor diye bu krem fayda sağlamış olsam bile başka arayışlara girmiştim.Birazda başka kremleri de merak ediyordum açıkçası.çünkü buraya sayfa açıp herkesi bilgilendirmekti amacım.ancak hiç biri bu kadar çabuk lekemi açamadı.aklımda kaldı.tekrar aradım bu sefer göz altına sürülmüyor o nedenle hem almak istiyorum hem istemiyorum dedim.bana şöyle dediler bu kremden göz çevresi kreminize karıştırın az miktarda öyle kullanın.herhangi bir krem olur bizden almanız şart değil dediler.ben daima dürüstlüğe önem veririm ve hayır madem bu kadar dürüstsünüz ben sizin göz çevresi kreminizi alacağım dedim.şu an kullanıyorum ama ne olacağını yaklaşık 25 gün sonra yazacağım.

doğru ürün ve bilgi almak için lila kutu en doğru seçim.yazı yazıp cildinizle ilgili ne derdiniz var ise sorun uzmanlar en doğru bilgiyi veriyor.

Sagol blue ben sana didiydim....de ben cooook sıkıldım...blue ben yine arastirdim...hani sen bi uzmandan bahsetmistin ya lekeli bolgeyi bir kerede soydurup kurtulmak lazim demisti sana...iste o dogru demis...lekeli bòlge icin ne yapilması gerektigine karar verebilmek icin de leke derinliginin olculmesi lazım...dermatologlar leke derinligini olcebilmek icin wood ıßıgı kullaniyolarmis...birine baktirmak lazim derinligi icin..eger ki bizim lekeler epidermisteyse en risksiz yöntem olan kimyasal peeling veya acnelysle bu isi hallederiz...ve fakat eger ki dermisteyse o zaman bittik blue...dermiste olan lekeler cok derindedir ve oralara ancak lazer etki edebilirmis ...o da cok riskli....dermisteki lekelere yapilabilecek risksiz seyler prp dermaroller bunlar da ancak lekeyi acar ...o acılan leke de yazın tekrar koyulasir...resmen kısır dòngù..

Yani asıl onemli olan leke derinligi...cok derin lekeler icin limon ıvır zıvır etki etmez...leke derinligi wood ışıgi olmadan da şu sekilde anlaşılabiliyomuş; kahverengiyse yūzeyde, grimsi mavimsi ise derinde demekmiş..

Cok derinde oldugu icin cozum bulunamayan lekeler de varmış yaa...

Evet canım ben diyorum ya çok ama çok araştırıp uzman bulup konuşuyorum.herkese mesaj atıyorum isterse deli desinler.her siteye yazıyorum.her kullanıcıya da özel msj atıyorum .gece gündüz bu işlerle uğraşıyorum.yeter ki doğru bilgiler vereyim.

bakın bana soruyorlar ya bu kadar şey kullandınız o cilt ne olmuştur.size çok ilginç bir şey diyeyim.yaşım 48 ve ben bu yaşa kadar hayatımda krem kullanmadım.ve güzellik salonuna dahi gitmedim.sadece lazer epilasyona gittim o kadar.hiç bir şey yapmadan çok güzel cildim vardı.gerek duymadım.hayatım çok üzüntülü geçiyor alışmıştım.ama son üç sene akla hayale gelmeyecek kadar üzüntü yaşayınca cildimde neler oldu neler.işte o nedenle aylar evvel kremlere başladım.hem kendime hem herkese fayda olayım çözümleri bulayım diye..ama denemeden yazmam. denettirmeden yazmam.araştırmadan bile yazmam.ancak yazacaklarım hep kesin fayda görülmüş şeyler oluyor ve olacak.ama yine tekrar ediyorum.öyle bir şey ki bu kişiden kişiye gerçekten değişiyor.

doğru zaman çok önemli her şeyde ve lekelerde inanın.lekeler için hem ay küçülürken hem ay balık,terazi,oğlak,akrep,yengeç,koç,boğa,burçlarında olacak.ve en ÖNEMLİSİ buna inanın size garip gelse de namaz abdestinizi alıp ve BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diye başlayın.İnanın etkisi çok. RABBİM her şeye çare vermiş...

sizlere lekeyi daha çabuk açıcı maskelerden fayda gördüklerimin tarifini yazacağım.ama hiç bir maske % 100 leke geçirmez.anca çok yeni yüzeysel ise tamam .ama öyle işlem görmüş ciltteki derin lekeler inanın maskeyle geçmiyor.

Ben de onu diyorum iste bu insanlar ciltlerini cok yormadan once hemen bi dermatologa gidip de wood isiginda leke derinligine baktirmali...eger ki lekeleri dermisteyse zaten bu maskelerle ciltlerini yormalarina gerek yok..dermisteki leke maskeyle kozmetik kremle gecmez...cildini tahris ettigiyle kalır...anca ya riske girip lazer yaptiracaklar..ya da lekeden kurtulamayip sadece leke rengini actirmak icin prp mezoterapi dermaroller yaptiracaklar ki o da gecici cozūm olacak...cunku o acılan lekeler ne yazık ki yazın gene koyulasacak....

Ayrica bu isi ticarete döken coook insan var...ozellikle de dermatologlar estetisyenler...adama gidiyosun daha leke derinligine yogunluguna bakmadan parayi alip en pahali islemi yapmaya calisiyo..bazilari sirf para almak icin fazladan veya yanlis islem yapiyo...bunu gòzùmle gòrdùm..o yuzden guvenilir birilerini bulmak lazim...ben son senelerde doktorlarin coguna guvenmemek gerektigini ogrendim...eger dermatologa gidecekseniz iyicene arastirip oyle gidin...ve bi islem yapmak isterse kurbanlik koyun gibi onune yatmayin doktor diye guvenmeyin arkadaslar...yaptiracaginiz her ne ise aletini de doktorunu da cok iyi arastirin...

Ha ayrica bu wood ışıginda leke analizi yapan cok guvenilir bi doktor buldum...kadın avrupa pediatrik dermatoloji baskanı secilmis ilk türk...prof.dr.ümit ukşal...istanbulda calıßıyomus......gereksiz ıvır zıvır islem yapmayan cok guvenilir bi hekimmis...isteyen gitsin..ben de insallah gitcem...

Sağol canım .evet aynen böyle.daha önce de dediğim gibi BOŞA PARA VERMEYİNİZ.araştırmak çok önemli.ben neden aylardır uğraşıyorum.bakalım ne oluyor.ne yapabiliyorum en ucuz yollarla nereye kadar açarım.buna uğraşıyorum.para kolay kazanılmıyor.kolay kazananda kolay harcar bu arada .o da tartışılır ve ayrı bir mevzu.neyse konuya geçersek.işte bilinçsizce şunu duydum yapayım bunu duydum yapayım olmuyor canım.ve kim ne derse desin KÖTÜ DOKTOR VAR. ÇOK İYİ DOKTOR DA VAR...evet bu böyle gerçekçi olalım.bazıları firmalarla anlaşıp sadece oranın ilacını satmak için yazar.bazıları kozmetik ürün önerir faydası eh işte.ama kazansın diye.bazısı ise işte o GERÇEK HEKİM.hastaya bakar anlar.bazen bir ilaçla ,bazen bir öneriyle,bazen hiç bir şeyle,tahlilini yapar.teşhis ve tedavi tamamdır.SONUÇ KESİN İYİ OLURSUNUZ.

kızlar bugun doktora gittim ısotrexın jel verdi sivilce izleri için aranaında kullanan var mı
Çok geçmiş olsun canım.Buraya da yazan olur ama siz bu arada Sivilceli Ciltler ve Çözümleri başlığına bir bakınız.kullananlar var.hatta yeni konu açan var .isterseniz bakın oraya.Şimdiden şifalar olsun...

1. hakiki gül suyu... rosenseden aldım doa da var kalmamıştı
2. yüz temizleme jeli...önceden aldığım kreminkini kullanıyorum N care.arkadaşlarımdan birine şems aslanın peelingini aldırdım,diğerine doa dan sülfatsız yüz yıkama jeli aldırdım
3. halis kırmızı kantaron yağı...topraktan sofraya dan aldım(köy sabunu,hakiki bal ,arı polenide aldım)
4. hakiki elma sirkesi...evde kendiniz yapın .nette tarifler var.
5. oksijenli su... eczane
6. derecesi yüksek alkol...eczane(%98 aldım)
7. aloe vera jeli...aktar lokman hekim mucizeleri Ankara (ben oradan getirttim)
8. Lavanta yağı ve suyu...doa
9. cadı fındığı yağı (macademia) doa
10. çay ağacı yağı...doa
11. c vitamin serumu...doa
12. hakiki yosun,hem yenilir hem sürülür...Sosyalkoku.com dan
13. kil maskesi,(beyaz,sarı,pembe,gri,kırmızı,yeşil,mavi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…