- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Kızlar sis leke kullanan o kadar kişi var biri sonucu yazmadı.çok araştırdım ve dürüstlüğüne inandığım sis leke kullan birini buldum ve özele mesaj attım.şükürler olsun .sağ olsun yazdı.ve sonuç HİÇ BİR İŞE YARAMIYORMUŞ...
Evet canım ben diyorum ya çok ama çok araştırıp uzman bulup konuşuyorum.herkese mesaj atıyorum isterse deli desinler.her siteye yazıyorum.her kullanıcıya da özel msj atıyorum .gece gündüz bu işlerle uğraşıyorum.yeter ki doğru bilgiler vereyim.Sagol blue ben sana didiydim....de ben cooook sıkıldım...blue ben yine arastirdim...hani sen bi uzmandan bahsetmistin ya lekeli bolgeyi bir kerede soydurup kurtulmak lazim demisti sana...iste o dogru demis...lekeli bòlge icin ne yapilması gerektigine karar verebilmek icin de leke derinliginin olculmesi lazım...dermatologlar leke derinligini olcebilmek icin wood ıßıgı kullaniyolarmis...birine baktirmak lazim derinligi icin..eger ki bizim lekeler epidermisteyse en risksiz yöntem olan kimyasal peeling veya acnelysle bu isi hallederiz...ve fakat eger ki dermisteyse o zaman bittik blue...dermiste olan lekeler cok derindedir ve oralara ancak lazer etki edebilirmis ...o da cok riskli....dermisteki lekelere yapilabilecek risksiz seyler prp dermaroller bunlar da ancak lekeyi acar ...o acılan leke de yazın tekrar koyulasir...resmen kısır dòngù..
Yani asıl onemli olan leke derinligi...cok derin lekeler icin limon ıvır zıvır etki etmez...leke derinligi wood ışıgi olmadan da şu sekilde anlaşılabiliyomuş; kahverengiyse yūzeyde, grimsi mavimsi ise derinde demekmiş..
Cok derinde oldugu icin cozum bulunamayan lekeler de varmış yaa...
sizlere lekeyi daha çabuk açıcı maskelerden fayda gördüklerimin tarifini yazacağım.ama hiç bir maske % 100 leke geçirmez.anca çok yeni yüzeysel ise tamam .ama öyle işlem görmüş ciltteki derin lekeler inanın maskeyle geçmiyor.
Sağol canım .evet aynen böyle.daha önce de dediğim gibi BOŞA PARA VERMEYİNİZ.araştırmak çok önemli.ben neden aylardır uğraşıyorum.bakalım ne oluyor.ne yapabiliyorum en ucuz yollarla nereye kadar açarım.buna uğraşıyorum.para kolay kazanılmıyor.kolay kazananda kolay harcar bu arada .o da tartışılır ve ayrı bir mevzu.neyse konuya geçersek.işte bilinçsizce şunu duydum yapayım bunu duydum yapayım olmuyor canım.ve kim ne derse desin KÖTÜ DOKTOR VAR. ÇOK İYİ DOKTOR DA VAR...evet bu böyle gerçekçi olalım.bazıları firmalarla anlaşıp sadece oranın ilacını satmak için yazar.bazıları kozmetik ürün önerir faydası eh işte.ama kazansın diye.bazısı ise işte o GERÇEK HEKİM.hastaya bakar anlar.bazen bir ilaçla ,bazen bir öneriyle,bazen hiç bir şeyle,tahlilini yapar.teşhis ve tedavi tamamdır.SONUÇ KESİN İYİ OLURSUNUZ.Ha ayrica bu wood ışıginda leke analizi yapan cok guvenilir bi doktor buldum...kadın avrupa pediatrik dermatoloji baskanı secilmis ilk türk...prof.dr.ümit ukşal...istanbulda calıßıyomus......gereksiz ıvır zıvır islem yapmayan cok guvenilir bi hekimmis...isteyen gitsin..ben de insallah gitcem...
Çok geçmiş olsun canım.Buraya da yazan olur ama siz bu arada Sivilceli Ciltler ve Çözümleri başlığına bir bakınız.kullananlar var.hatta yeni konu açan var .isterseniz bakın oraya.Şimdiden şifalar olsun...kızlar bugun doktora gittim ısotrexın jel verdi sivilce izleri için aranaında kullanan var mı
çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım.Buraya da yazan olur ama siz bu arada Sivilceli Ciltler ve Çözümleri başlığına bir bakınız.kullananlar var.hatta yeni konu açan var .isterseniz bakın oraya.Şimdiden şifalar olsun...
Canım rica ederim.ben kendimde ve arkadaşlarımda ilaç değil başka şeyler denettiriyorum.o nedenle ilaçlar hakkında bilgim yok.çok sağol canım